38

Анонимен

преди 1 година

Що не кажете за избитите в Одеса 160 човека между които българи през 2014

37

Азссан

преди 1 година

Българите в Украйна са на същото социално ниво,като ромеите в България. Те са втора ръка ,хора за всичко. Само че ромона е див и неподчинен на никого май Мун,а българина е изпълнителен и трудолюбив! Ще ме ат още много,дано Путин ги приключи бързо

36

АТАКИСТ

преди 1 година

Единият ако е Зозо от утрепаните, а втория Странджата ще почерпя! А, съжалявам! Те не са ходили в казарма двата пубера и не знаят какво е автомат.

35

Нане

преди 1 година

За кое лъжем ве уркистанец.... Я кажи, защо запалихте Българите в Одеса и чупите Български Паметници... ===)))

34

Фронтовак

преди 1 година

На фронта отиват бедните и глуповатите. Така ще стане и тук. Мислите ли че синовете на Плевнелиев,Паси и всичките останали американски *** ще ходят да се гърмят с мечката? Не,ще отидат Георги,Иван Стоян да се бият за Америка и техните майки ще реват неутешимо!

33

Тагарев съм

преди 1 година

Скъпи укропитеци с ген Танас набираме доброволци за разминиране на ЗАЕЦ.

32

КуКлус

преди 1 година

А българите изгорени живи 2014 г. от сегашната хунта която целия Свят защитава , реве , милее и насъсква ? Или те просто са станали косвени жертви , не са били на точното място в точния момент ....виновни са си !?

31

Анонимен

преди 1 година

И аз зная за двама българи,които се бият за Русия

30

До НАНЕ! Лъжеш, бе!

преди 1 година

До НанеТи бил ли си в Украйна, знаеш ли че българските села са подредени, богати и поддържани от нашите бесарабски българи. ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА МНОГО ТРУДОЛЮБИВИ? Не, не знаеш нищо за тях.

29

Хаха

преди 1 година

Аз знам за 3ма приятели от Добрич заминали да се бият на страната на руснаците. Казаха че са избили над 15 урки. България е с вас момчета.

28

Невероятни тъпаци

преди 1 година

"То ти и родината си би защитавал от някой курорт по на чашка, така че всичко точно." ----------- ------------------ ------------------ Абе сopocoидно нищoжество, естествено, че ще отида на курорт. Свършиха се балъците, бе дрогиран сopocoиден пpocтак, нa6ий си го в тъпaнaрската тиква! Под "родина" дали разбираш да загина като пазя милиардите на Тиквата, Мирчев, Шиши, Мравояда и другите, които откраднаха за 12г над 200 Милиарда Евро. Айде пътувай! Не забравяй да сам си биеш плюсчета на коментра.

27

Защо са стояли там

преди 1 година

Това престъпление може да се пише за сметка на "Зелебоба и компания",тъй като етническите групи в страната не са задължени да участвуватвъв военна мобилизация. Но у нас няма нито правителство, нито закониза да протестират!Виктор Орбан с помощта на Русия миналия месец успя да демобилизира 42етнически унгарци, живущи в Трансилвания и пратени с призовки на фронтаот украинските власти.

26

Анонимен

преди 1 година

Дано всички български *** последват светлия им пример.

25

Анонимен

преди 1 година

Поклон по-долу е типичния безполезен форумен уркопитек!

24

Анонимен

преди 1 година

Всички предатели на славянството и православието преминали под американско управление да *** и на никой няма да му е жал. Сега венци ли да им носим?

23

ПОКЛОН

преди 1 година

Всеки който носи българско име и юнашко сърце ще се бие с рашката тирания..Аз глава си давам руски роб не ставам!!!!

22

Нане

преди 1 година

Българите в укрия са едно от най малтретираното бедно населения.... Нямат пари да се отърват и избягат от бандеровците, които ги изпращат целенасочено на сигурна с... Мърт... ===))) а фашизираните крадливи укри почиват по мутроморието с наши пари...

21

Това се съобщава...

преди 1 година

ама как се съобщава? "Двама българи загинаха"? Тъй ли?

20

Анонимен

преди 1 година

Опитвам, но някак не мога да се разплача.

19

Анонимен

преди 1 година

Поне са отишли за разлика от безполезните български форумни ***.