211

Дали Бойко

преди 1 година

Ще даде цялата си власт на Кире?Дали Кире има с сакво да изнедва Бойко или блъфира?Гледайте в следващата серия на Превратът!

210

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ помогнаха да се състави редовен кабинет, както обещаха. Но не са обещавали, да гласуват всичкия ***, който излиза от правителството, предназначен да укрепва диктатурата на ПП,ДБ. Никое правителство неможе да получи гаранции, че залата ще гласува"за", за всичко което внесе за гласуване. Това би било диктатура, комунизъм, при който са различни някои от ПП,ДБ, или бащите им. Днес България е парламентарна демокрация.

209

Анонимен

преди 1 година

От всичките, един красив няма. Все някакви особеДни физиономии.

208

Анонимен

преди 1 година

До Зозо значи на есен. Те са стари хора, не обичат да се разкарват по жегите.

207

Public enemies

преди 1 година

Оставка и какво ще стане при нови избори, Коцето няма да е 14, 15 процента, нова патова ситуация, нов служебен кабинет ??? До следващите нови избори.

206

Анонимен

преди 1 година

203 ПП,ДБ се правят на ударени...нали са шарлатани. Погозиха няколко пъти конституцията и парламентаризма, с краткотрайно си 6 месечно управление. Сега заплашват, на принципа "искай повече, да получиш повече". И с този арогантен ултимативен тон...Ако мине номера...Не работят, само искат...докато преядат с власт. После ще повръщат...

205

Анонимен

преди 1 година

Баце гушна Кирцата и компания и ги потопи в калта. На Баце там му е рай, той е свикнал с нея, ама тези шушумиги бяха до тук. Те са вече история. Амин.

204

Зозо

преди 1 година

До Анонимен .... Минавам само да питам - кога са изборите? ... Когато кажат Боко и Доган

203

Анонимен

преди 1 година

Не знам, ама от тези двамата на снимката дядката е по красив някак си.

202

Посолството

преди 1 година

Бива ли така Кире? Бива ли? Бъди добро момче и си раздели власта с батко ти Бойко!

201

Анонимен

преди 1 година

Борисов днес каза, че слушал снощи записа на Радостин Василев и разбрал, че всичко което казват в записа се случва реално. А аз виждам,че Кирчо брутално се омаза от лакомията да назначава роднини. Алоуууу, ако мислите, че ще прецакате Борисов, няма да ви излезнат сметките! Борисов е от стара коза яре. През Дунав ще ви прекара и сухи ще излезете. Направи ви сандър за нула време. Сега ще ревете като вдовици за...чип.

200

Анонимен

преди 1 година

Минавам само да питам - кога са изборите?

199

ОРСУЛА СЪМ

преди 1 година

Мария Гаргамел се е взела за фото модел. Свали тая усмивка от лицето си, държавата се тресе в гербаджийски хаос, ти се хилиш. Мacтия

198

Анонимен

преди 1 година

207 Провокации и изнудванията идват от некадърните ПП,ДБ. След изборите ГЕРБ ще дръпне още напред с първата позиция. А без машините ПП щщесе срине, заедно с ДБ.

197

Зозо

преди 1 година

Нов виц: Кирю, Асан, Бойкикев и Йода се натъпкали в политическият батискаф, управлява го Молецът Денко. Спускат се в дълбините на българската политика. По едно време Денко казал - Момчета, нещо много задушно стана тука. Кирю отговорил: - Спускай, спускай! Те отгоре Боко и Доган няма да ни спрат въздуха. Накрая Бум... !!! :)))))))))))))))))))))))))))

196

Пидалите от ППДБТ+

преди 1 година

се Гърчат и се Молят на ТикВун за Коалиция - Падението е Тотално!

195

Анонимен

преди 1 година

еее ама тъкмо баджанаци, роднини и приятели получиха постове и те ся да вземат да развалят това противоестествено уродливо правителство, язък!

194

КирО Антоанета

преди 1 година

Даже след Ара Бала с Президента, машини за гласуване, Посолството, коалиция с маркетинговия ми враг- пак нямам АБСОЛЮтната ВЛАСТ! Уаааааааа( плаче)!

193

Анонимен

преди 1 година

И сега до срещата на НАТО във Вилнюс ще падне ли правителстото? А, дано!

192

Анонимен

преди 1 година

Тези кога ще почнат да работят. Ти крадец, комунист и либерал кога си виждал да работи.