16

Анонимен

преди 1 година

Проверено е от независим източник . Аристович го потвърждава ,но казва че провали ли се този опит дори американската армия нищо не може да направи .

15

Извънредно

преди 1 година

Западът съобщи че ще даде оръжие на Русия за да защити Русия от Русия, която сама обстрелва собствените си територии, язовири и Атомни ел. централи.

14

До 16

преди 1 година

Веднага да се наложат санкции на Русия заради това че сама обстрелва Кремъл!! Как може такава безотговорност. Ето, според Западните разбирачи, Русия сама си взриви моста, сама си обстрелва населението. Сама си взриви Язовира и сама си взриви тръбата в Балтийско море. Даже и Руските пленници сами се застрелват в главите и в капачките на колената. Много интересна ситуация се получава.

13

Сама се обстрелва

преди 1 година

Русия воюва сама срещу себе си! Защо ООН не осъди с нищо непровокираната агресия на Русия срещу себе си?! Трябва Запада да даде оръжие на Русия да се защити от самата себе си ;))

12

Анонимен

преди 1 година

Герои на Чалгария, изпратете на Източния фронт вашитеФатмаци и генерали, където сте ги избрали да ви управляват! Украйна има нужда от вашите вождове! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Кокорчо!

11

До 12

преди 1 година

никой вече не говори за Буча. Защо ли? А е ясно и защо Укрите го бяха избрали това населено мясъо. Името му звучи като касапин на английски та е идеално за пропаганда на Запад. Лесно се запомня. И до ден днешен тук там го въртят като надрана плоча. Но Западните медии така работят.

10

Срещу цивилни не

преди 1 година

понасят! Много са добри Укронацитата. В Буча когато влязоха украинските жандармеристи нямаше трупове. След 2 дни са влезли хората на Порошенко. Тогава се появиха. Поне да им бпха махнали белите ленти от ръкавите. Според мен"Героите на Окрайна"са разстрелвали де що видят човек с бяла лента по улиците. Самите цивилни в града явно не са разбрали, че руснаците са се изтеглили, не са си махнали белите ленти и са станали жертва на укронацитата.

9

Анонимен

преди 1 година

Руия превзе 100 хиляди квадратни километра.

8

Анонимен

преди 1 година

А атомните бомби към колко часа да чакаме? Медведев не открехна ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Смятай Русия какви загуби понася

6

Анонимен

преди 1 година

Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна.

5

Зозо

преди 1 година

Казаха украинците. В атаката ще пуснат 400000 души с 850 танка. Още не са тръгнали. За сега 3 бригади само участват. Ще хвърчат будьоновки в скоро време :))))))))))))))

4

И ЗАСВИСТЯХА

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

3

Анонимен

преди 1 година

Русия: Путин е висок 186см.

2

Не може да бъде

преди 1 година

Що за пропаганда е това! Сега всички Американолюби и евроатланти по нашите ширини ще започнат да пикаят газ и ще напълним хранилището в Чирен! С този ход ВОВА си вкара автогол!

1

Анонимен

преди 1 година

Това самия конашенков ли го е казал? Муахаххахааа