101

Сатир

преди 1 година

Крайно време е да спрем с рушенето! Хора които не могат да сътворят се изживяват чрез рушенето! Предлагам им да пробват общественополезен труд! Могат ли не що по полезно от метене и местене на дребни камъни????

100

Московские новости

преди 1 година

И като го демонтирате, кво ще чините зимъска? Без руския газ, който получавате от Азербайджан? М? Пак не си гледате интереса. Ей, не се научихте за толкова години.

99

Анонимен

преди 1 година

Костадинов го каза много ясно: "Премахването на паметника който символизира победата НАД фашизма означава, че това ще е победа НА фашизма." Разбрахте ли ве, кравари? Това ли искате, умирисници?

98

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Протестъри защо не ходите да бутнете паметниците на Червената армия в Германия и по специално в Берлин, където дори вчера имаше червен флаг на победата върху Райхстага ! Онзи к.ре.тен с *** защо не се пробва там да кърти..."Понеже така искал" както се изказа по Нова тв и оная дебелата Лора умря от кеф все едно са и бръкнали отзад. На този принцип излиза че и аз мога да разбия паметника пред Козяк на американците сринали София през Втората световна война. Само че ще ме вкарат не в тв а в пандиза

97

Анонимен

преди 1 година

Четете внимателно историята и преценяйте ролята на историческите събития адекватно. Много неща се подценяват , игнорират

96

Българин

преди 1 година

Трябва да се махнат всички символи на 45-годишното съветско/руско робство. И не просто да се преместят, а да осъмнат по складовете за скрап.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Така е.Да съборим паметника на американските летци,които мятаха бомбички над софия и играчки с взрив за децата.А сега са тихи окупатори смукачи на лапачка.

94

СЛАВА на РУСИЯ

преди 1 година

Откога укрите имат право на мнение в България .Не само че няма да бъде съборен но ще се издигнат още паметници на Руската армия .

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 Докато има символи на руската окурация децата и внуците на руските колаборанти в България ще продължават да издевателстват над българския народ. Както кучето си препикава територията така и руските окупатори ще смятат че България им е бащиния докато територията ни е препикана от руски паметници на окупатора.

92

София

преди 1 година

Защо подяволите се протестира срещу някакъв паметник, а не се протестира срещу беззаконието по пътищата, хилядите жертви и прочее? Значи да разбирам, че за тия жълтопаветни измисленяци е ОК да ги газят с над 100км/ч по булевардите, ама тоя паметник е корена на всичкото зло, включае и по пътищата?!?!? Що за о------- има в тая държава...

91

Анонимен

преди 1 година

Кво местене бе братя българи?! За скрап да заминава, това е.

90

Анонимен

преди 1 година

Аз бих посъветвал разните там нищоправци от тоя протест да се фокусират в протеста срещу живите деца и внуци на комунистическия режим, които управляват държавата, полицията, съдебната система! Няма смисъл да протестирате по разбитите кръстопътища и срещу каменните блокове, протестирайте, блокирайте и преследвайте до дупка ***, дето съсипват България!!!

89

Анонимен

преди 1 година

Монумента трябва да бъде преместен на руска територия в двора на руското посолство. Този паметник в прослава на руския окупатор е срам за България и не трябва да стои нито ден повече на българска територия.

88

Анонимен

преди 1 година

Време е да бъдат сринати паметниците на окупаторите

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ръждавейката да отива за скрап, и на негово място да се направи хубава градинка с пейки и площадки за игри на децата" -------------------- колкото се направи на мястото на мавзолея ли? Годините доказаха, че единственото, което шорошоидите могат да правят е да рушат и унищожават!

86

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорите,ако не беше руско-турската война,щяхме да сме като кюрдите в територия на Турция.Дет му викат акъл море-глава шамандура...

85

Анонимен

преди 1 година

тоа паметник не е истина

84

Джамиев

преди 1 година

Да пренесем костите на изкланите от джамийковците хора в Батак...

83

Анонимен

преди 1 година

тоа памтник не е истина

82

Абе

преди 1 година

Да махат всичко! И този паметник и "Альоша" в Пловдив да ги складират някъде! Тук няма талкова паметници на български царе, колкото такива от постсъветско време!