71

Анонимен

преди 1 година

За 30 години западно партньорство 2 милиона българи измряха от мизерия, болести и лош живот. Други два милиона отидоха на запад да слугуват на богатите западняци защото в България няма поминък за тях, значи няма живот. От 9 милиона 1989г, днес в България са останали не повече от 5 милиона.

70

Анонимен

преди 1 година

Таня, времето все пак е линейно, а творческият човешки живот е около 30 години. Не вярвам, че на човечеството ще му стигне времето да си разреши кризата. 5-тата човешка цивилизация СИ ОТИВА и това е чудесно, защото следва рестарт разбира се, ако на Планетата и стигне времето.

69

Анонимен

преди 1 година

За времето 1921-1953г при Сталин по политически причини са пострадали 4 милиона души в Русия. 800 хиляди са разстреляни със смъртни присъди 1,7% от населението. Това е за период от 32 години. Въдворените в лагери са по малко процентно отколкото затворниците днес в САЩ. При френската демократична революция от насилсвена cмъpт загиват 25% от населението. При демократичния преход в Русия 1991-2009 Русия губи 15 милиона, 11% от населението си.

68

Анонимен

преди 1 година

до 91.Трябва да се РАЗФАСОВА,Тази "точка" от която си Произлязъл Американофилски Индивиде!!!!-:))))

67

Анонимен

преди 1 година

Жизненият стандарт на населението на ЕС рязко пада. При това не на богатите и на горната средна класа ами на обикновените граждани, на наемните работници и някои вече започват да изпадат в нищета. Европейските компании масово съкращават хора. Представяте ли си какво е 5 милионене град където не работят а въоръжени бандити и мародери се разхождат по улиците.

66

Извергът Сталин

преди 1 година

уби милиони руснаци и украинци в мирно време... Кремълският, дърт и плешив рептил се опитва сега да му подражава. Вече осъзна грешката си и се чуди каква друга глупост да направи за да си спаси жалкия животец.

65

Цирк

преди 1 година

Сега прочетох че украйнците толкова са уплашени че в паниката са свалили свой безпилотен самолет "Байрактар ТВ2",над Киев

64

СС,

преди 1 година

САЩ,. ,Подвластни. на. злото. Украина. си я. имат. за. учебен. полигон. и. неим. пука. за. обикновените. Руско. говорящи. Украинци. гледат. Зи. бизнеса. и си. правят. кефа. да. дразнят. Русия

63

Анонимен

преди 1 година

В Латвия се очаква "голям брой смъртни случаи". И този цитат изобщо не е прогноза за резултатите от войната. Такива прогнози правят латвийски лекари, оценявайки състоянието на медицинската система на страната. И всичко това, защото латвийската държава вече няма пари за качествено здравеопазване. И предпочита да купува не лекарства, а оръжейни системи.

62

Таня до 89

преди 1 година

"Криза" по съжество представлява проблем. Проблем, на който рано или късно намираш решение. Да се твърди, че единствения начин е природен газ е смешно. Факт е, че природен газ след определено време няма да има в достатъчно количества. Който е преминал тази ера ще е от печелившите. Света винаги се диктува и владее от напредничевите, а не от консерваторите. Винаги е било така.

61

Анонимен

преди 1 година

Зелените енергии в Германия покриват само 14% от необходимата енергия. Примерно Германия може доброволно да евтаназира страрите, безработните и социално слабите и да съкрати населението от 80 милиона примерно на 20 милиона, и така цели градове ще се освободят като площ, и много територии и всичко ще се покрие с мощни вятърни перки и соларни панели и Германската икономика ще се развива без руска газ.

60

Анонимен

преди 1 година

Да бе да! Тя сигурно и Япония "инсценира" сама Ядрените бомби пуснати от САЩ през 1945 г? Нагазаки и Хирошима,няма как да са забравили нали?-:((((( Да почиват в мир,невинните Жертви,на Американската АГРЕСИЯ през 1945 г!

59

Анонимен

преди 1 година

За да съществува една общност като такава тя трябва да има възможност да прави избор дори, когато изборът е лош. Кой прави избор във войната? Ами САЩ го прави: Русия трябва да се разфасова!

58

Анонимен

преди 1 година

Американската информационна агенция Bloomberg съобщи, че Европа отново изпитва сериозни проблеми с въвеждането на вятърна и слънчева генерация вместо руски природен газ. Плановете за намаляване на емисиите и драстично увеличаване на дела на възобновяемите енергийни източници (ВЕИ) се провалят. Старият свят все повече навлиза в острата фаза на пълномащабна енергийна криза, която има много причини.

57

Анонимен

преди 1 година

Оливър Стоун пред "Гардиън": Путин е велик лидер

56

Таня до 77

преди 1 година

Добре, дай някаква конкретика. Аз твърдя, че това нападение може да е или истинско или фалшиво. Какъв друг вариант може да има?

55

Анонимен

преди 1 година

Европа без руски газ е континент без индустрия

54

Ехаа

преди 1 година

Ид...тизма в някой пишещи подкрепящи фашистка Украйна,показва защо България е в това положение.

53

Анонимен

преди 1 година

Сега Азия, която вече излиза от ковид кризата, започва да печели по отношение на цената на газта. Това означава, че ЕС няма да успее да запази обемите втечнен природен газ, които са дошли на неговия пазар през 2022, което ще ускори започналалата вече де-индустриализация на съюза.

52

Анонимен

преди 1 година

Всяко проявление има свой характер. Важно е съдържанието, а съдържанието е РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗФАСОВА. Чий е характерът в този план?!