228

Анонимен

преди 1 година

Швеция Финландия и Япония също са нападали Русия , Турция и Китай тоже.

227

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия това Русия онова а защо Чингис хан напада Киевска Рус. Защо Нсполеон напада Руската империя а защо Хитлер нападна Съветския съюз.

226

Анонимен

преди 1 година

До "Русия не разбира от дипломация"но за сметка на това Зеленски разбира каквото поиска това му дават нали. Те акъл имат ли ? Риторичен въпрос.

225

Факт

преди 1 година

Така си е - ако Лондон даде самолети на Украйна, купчината мобилизирани руски трупове ще стане още по-голяма. Това ако не е кървава жътва кое да е.

224

До Анонимен

преди 1 година

мамин сладък... ако Русия ни нападне...--------------------------------Русия няма с какво да ни нападне - освена ако мобилизираните им не могат да преплуват Черно Море.

223

Путин

преди 1 година

Най-много от войната ще пострадат Украйна, Полша, Румъния и Балканите. Западните държави също ще получат шамар.

222

Анонимен

преди 1 година

Руска пляска пиян казачок

221

Анонимен

преди 1 година

"Ако Русия ни нападне до два часа цялото НАТО ще бъде тук гаранция" ________________ ________________ мамин сладък... ако Русия ни нападне, до два дни цялото НАТО ще се събере спешно, а до две седмици ще излезе с непоколебима декларация, че внимателно следи ситуацията.

220

Истукан

преди 1 година

Ще настъпи Световна война.

219

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не се страхува от заплахите на Русия

218

Анонимен

преди 1 година

Русия какво прави в Украйна ??? Много е просто изтеглите си пияндурниците колко повече седят в Украйна толко повече оръжия танкове накрая самолети и кораби Варварска война накъде по кървава от това което направихте

217

До да попитам

преди 1 година

Аналогията ти с Русия не е правилна . Ситуацията е по скоро седиш си заключен вкъщи ,никой дори не звъни на звънеца но ти решаваш за всеки случай да взривиш бомба която да събори целият блок за да не реши случайно някой да те ограби. Кажи една страна която е нападнала Русия ,че да са оправдани нейните военни действия . Стига вече с опорките на Путин, всички псевдо русофили говорят все едно Украйна е нападнала Русия а не обратното

216

нострадамус

преди 1 година

Украйна дори и със супер военна техника дадена им от запада няпа да победи.Ще има повече разруха и страдание.Нужни са отстъпки и преговори, в най близко време.

215

Анонимен

преди 1 година

Че тя отдавна е настъпила - над 150 хиляди са руските жертви по украинските полета, и още толкова ранени. Към два милиона руски семейства съсипани - майки, бащи, братя, сестри, приятелки и т.н. и т.н.!!!

214

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от руска шизофрения, от една страна оръжията нямало да променят нищо -от друга постояно заплашват като се изпращат. Да не говорим че преди да нападнат представител на НАТО ясно заяви че ще помогнат с оръжие но не и с войски на терен ,т.ч. пределно деобре знаеха в какво се забъркват - това не са като техните блъфове и лъжи. Цяла година слушаме за циркони,сарми,посейдони,атомни цунамита и не знам си какво - `великата червена армия` за цяла година война стигна само до Бахмут

213

лкопоп

преди 1 година

Руските фашисти плашат.

212

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 309 Недей да лежиш на тази кълка.Не е нужно да се покрива цялата територия.Има си цели с преоритет и те са важни.Това да не ти е ВСВ бомбадировачите да правят бомбен килим.

211

Анонимен

преди 1 година

До да попитам Само проруски ид и от може да твърди,че Русия е нападната.

210

Има една

преди 1 година

Българска поговорка - "След дъжд качулка"!В този ред на мисли,каквито и заплахи да използувате всичко е нахалост!Вие бяхте тези,които въпреки многократните предупреждения на всички значими световни политически лидери нападнахте Украйна!Сега ще си носите последствията!Русия си беше добре и без Украйна ,имаше политическа тежест в света и не знам защо й беше тази безсмислена авантюра!Авантюра,която буквално зачеркна Русия от световната сцена....Но никой не Ви е виновен!

209

НАТО

преди 1 година

Ако Русия нападна България, цялото НАТО ще насрочи среща на страните-членки за "следващата седмица, за да обсъди текста на осъдителна декларация".