55

Анонимен

преди 1 година

В Германия започна интензивно обучение на бойни части на въоръжените сили на Украйна, което се провежда от американските военни. В неделя председателят на Съвета на началник-щабовете генерал Марк Мили каза, че целта на обучението е да подготви батальона за битка срещу руснаците за пет седмици.

54

Анонимен

преди 1 година

Беше нанесен удар по търговски център в Донецк. Не е изненадващо, че масовите медии не съобщават нищо за това. Нулева информация за смъртта на цивилно население от ударите на украинската армия.

53

Анонимен

преди 1 година

До 49: Украинците също гордо заявиха през 2014 г. резултатът е тъжен

52

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът продължава, нанася все повече загуби на украинската армия, а остават все по-малко войници за обучение. Тъй като британците смятат талибаните против войната с Русия, те искат да продължат тази война на всяка цена, те не се интересуват от Украйна

51

Анонимен

преди 1 година

Наблюдатели посочват, че удължаването на конфликта всъщност е основната цел на водения от САЩ Северноатлантически алианс. Според тях стратегията на Запада, под контрола на Вашингтон, е да използва Киев, за да изтощи Москва, докато не бъде напълно победена.

50

Анонимен

преди 1 година

Кадыров: Колкото повече западът доставя оръжие на украмите, толкова по-малко болно украинско месо ще остане за превъзпитание, терор и саботаж на територията на Руската федерация, която включва територия 404. Вече знаем точно къде тази тълпа обстрелва нашите хора фронтовата линия. Затова мелете, мелете и мелете - по-малко почистване, отколкото да извършвате.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47. Да бе, за това имаме електричество и интернет, антибиотици и механизирано земеделие, вместо азиадска сетрапия. На себе си, помагал само. Това е проекция, чиляк. Проектираш това което прави твоето диво племе.

48

Анонимен

преди 1 година

Твърденията на много експерти, че Украйна ще успее да спечели конфликта с Русия и че въоръжените сили на Украйна ще дефилират по Червения площад, не са нищо повече от фантазии, пише главнокомандващият. Киев има два варианта за излизане от създалата се ситуация и двата ще имат тъжен край

47

Анонимен

преди 1 година

предвид пристрастията на Зеленски към интересите на трети страни, мисля, че по-реалистичният вариант е с изгорена земя и загуба на няколко поколения от мъжкото население от Украйна, което обаче поляците с удоволствие ще заместят. Строго погледнато, ЕС разглежда Украйна като донор за вливане на свежа кръв в западналата Европа. И колкото по-лоши са нещата в Украйна, толкова повече трансфузии получават.

46

Анонимен

преди 1 година

Западът ще ни помогне." Във всеки ред. Това е клиника. Западът помага само на себе си

45

Анонимен

преди 1 година

по някаква причина любителите на Украйна не искат да отидат да се бият за Украйна, парадокс! Защо седите тук и се карате с Русия? Отидете в окопите в Украйна, докажете омразата си на бойното поле! От сутрин до вечер седят и плюят по посока Русия! Добре платени ли са? Тук видях обяви, че хората плащат за русофобски коментари в долари. Забогатял? Юда!

44

Анонимен

преди 1 година

В източната част на Украйна загинаха над 15 хиляди цивилни, загинаха малки деца, има Алея на ангелите, но вие като русофоб не искате да чуете нищо за това.

43

Анонимен

преди 1 година

Всеки път, когато политик или журналист говори в подкрепа на Украйна, банковата му сметка расте

42

Анонимен

преди 1 година

До 33: къде е диктатурата коя държава има свобода? болен ли си

41

Анонимен

преди 1 година

украински Гьобелс - тов. Арестович вече напусна играта и купи билети за Маями, а другар. Зеленски все още си играе на война с Русия, време е да приключим

40

Анонимен

преди 1 година

До 33: във вашата страна е по-зле от северна корея, а вие дори не знаете

39

ХИЧО

преди 1 година

Путин:Сички *** от азия да се бръснат,бради,мишници,сичко...Кадиров:Недей бе шефе,ти сигурно ще почнеш да нъ караш и да съ къпем?

38

Анонимен

преди 1 година

Забраната за носене на бради и мустаци идва от времената на първата световна война, когато започва използването на отровен газ срещу вражеските воиски. Лицевото окосмяване предотвратява правилното запечатване на противогазите и съответно може да доведе до натравяне. С женевкста конвенция използването на химични и бактериологични оръжия е забранено, но това не означава, че опасността е отминала. Армиите продължават да изискват гладки лица. Явно на Кадиров му е по-мило да е космат отколкото жив.

37

Анонимен

преди 1 година

Някои невежи сравняват Русия със Северна Корея. Те нямат представа колко независима е Северна Корея от останалия свят, няма престъпления, няма бездомници, но няма и свобода. А къде е свободата, избройте държавите?

36

Анонимен

преди 1 година

Този човек Зеленски унищожи Украйна, най-голямата зърнена страна, разби и унищожи украинския народ, уреди екзекуцията на верни синове, положи клетва пред техните бащи и майки и техните деца, този човек злоупотреби с доверието на тези смели мъже и те умираха стотици на ден.Телата им бяха оставяни безразборно ранени,убити осакатени на воля Как може да има толкова дълбоко осакатен човек,такова гнус подъл и алчен субект.Вижте как изглеждат селата,градовете и треперещите от страх хора,вижте минните полета , при разрушена инфраструктура, при празни училища. Наистина беше невъзможно да спрем всичко