175

хъ

преди 1 година

пожелавам лоша и тъжна нова година на руските ръководители !

174

Анонимен

преди 1 година

https://dnes.bg/obshtestvo/2022/12/30/ruskoto-posolstvo-u-nas-krai-na-opitite-na-rusiia-za-ravnopravie-sys-zapada.555565

173

Анонимен

преди 1 година

До до 183 Ти отвори Тубата и виж руските градове, те са красиви, чисти, уредени, привлекателни, по-големите с красиви и просторни метра, с много културни мероприятия, с нови жилищни комплекси за хората, с нови детски градини, училища, болници, детски и спортни площадки и паркове, непрекъснато се строи, а не презастроени и мръсни гета, улици с дупки, бясна корупция, връзкарство, кражби и никакво съзидание в полза на населението, както в България и други държави!

172

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от тях, ама те бият тъпана..

171

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 176: Откъде го извади този разграден двор за Русия? Не съм срещал досега тази опорна точка. В Украйна например противниците на укронацистите ги връзват на електрически стълбове и ги бият. И нашите медии се правят, че не знаят за това. Това според теб разграден двор ли е или "истинска демокрация".

170

Новият Москвич

преди 1 година

Можел да се кара без шлемофон!

169

до 184

преди 1 година

Само да вметнем, че промитите мозъци са именно тия, дето Русия ги направила граждани. Защото гражданите Русия ги уби. Страх я беше, че знаят какво представлява "освободителната" червена армия. Пък овчарите какво да знаят, милите, то няма интелект това създание и на ***.

168

КЛАУС ШВААБ

преди 1 година

НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО, НО ЩЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ.

167

до 183

преди 1 година

Само за един прЕател да попитам- защо Русия след санкциите има около 1/4 от БВП на глава от населението на бедна България, като е толкова добра "майка" на гражданите си? Преди санкциите бяха около 2 пъти по-бедни от нас, а сега- 4. Няма нужда да ми отговаряш. Ясен си, че не си стъпвал в голташка Русия.

166

Ужас

преди 1 година

От "Специалната военна операция", в която със 70 километрова танкова колона се наредиха да пият кафе в Киев, ги набутаха в окопи и землянки , където един военно-престъпник ги е обявил за свои? Загинали над 100 хиляди млади руснаци, и тепърва ще се удвоява бройката, а те ни го пробутват за огромен успех! Изолирани от целият нормален свят, и поддържани от такива велики демокрации, като Иран и Сев.Корея, тия тръгнали да установяват "Нов световен ред"? Шизофренията набира скорост!

165

до 178

преди 1 година

А да си чувал ,че преди да пройзведеш трябва да си намерил пазар ? И още нещо --от бедните държави се изнасят суровини ,а се внасят всичко друго ! путин го игра хитър и сега пазара ще му покаже кое е по--важно да имаш пазар или суровини ! Накрая може да се молиш да ти купят суровините !

164

до 183

преди 1 година

Айде виж Гърция и какво я направи Чърчил. Ако твоите родители са бедни текезесари без 1 зъб в устата си, гърците са европейци с нормални доходи. Та това направи Русия- проми мозъците на пpocтите ти селски родители и окраде държавата. Разбира се, има доста хора у нас с нормално мислене и европейски доходи, но масовият русофил си е тотален бедняк, като тебе, който у нас рине дъното за таван 3к в склада на Лидл, а ако рине дъното на запад (защо не в добра Русия се пита), изкарва смешни пари.

163

Анонимен

преди 1 година

"Руското робство" ви направи 9 милиона и от селяни ви направи граждани със заводи и производство. Сега сте 5 милиона от които половината "братчеди", а децата ви са бели роби на запад и сменят пелини, чистят тоалетни, отварят си краката и берат маслини

162

Анонимен

преди 1 година

Прощавайте ме, руски бедни крепостници тотални аутсайдери до живот, няма как вие да имате равновесие със запада, след като сте около 200-400 години назад. Същото важи и са масовия българин, прочее. Самият факт, че масовият емигрант е тотален слугинаж, го показва- няма знания да съществува в 2022ра..

161

коригирам се...

преди 1 година

не до умния 166, а до 163...боже, толкова е нищожен, че и да плюнеш върху него пак е проблем..не запомнящ се ***

160

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Да се закрие тази азиатска ***. Да си отиват на североизток всички мужици,замърсяващи територията на Европейския Съюз. Аз знам че ще стане. Истинските демокрации го правят по-бързо. И България ще узрее.

159

ЛоШо

преди 1 година

Как може медиите да давате платформа на наZZисти!

158

Мясала на Брежнев--

преди 1 година

-- признавам и на мен ми мяса ,но има и нещо татарско което виождам във много руснаци и те са били 250 г под татарско присъствие и си им личи ,даже и Путин има нещо раздалечени присвити очи !

157

доумния анонимен 166

преди 1 година

Цитирам...Махнете нефта и газа и от 11 място отивате на 111....че що да го махат,бе умник? това е част от икономиката...имат си,ползват си го...да те светна че като имат газ произвеждат изкуствени торове...а ти -да ги махнат...щото ти си го казал....ти чувал ли си до сега някоя мравка да ти каже да се отместиш? не си ..то си е ясно. Е, ти си такава мравка, и като си казал нещо,ефекта е същия....т.е. нула. ..щото е казано то никой.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 164, чуй това русофилче. За всеки лъжлив коментар, който твърди, че Русия е силна ще има по два контракоментара разкриваща истината. А тя е, че Русия е слаба държава, която ще ставе още по-слаба със всяка следваща година. Само погледни какъв разграден двор е Русия. Стана ли ти ясно сега?!