48

Анонимен

преди 1 година

Каква "информирана" сервилност! Чупката в кръста по-дълбока, моля! Досега не знаех, че ракетите Хаймарс са скромно, старо, скапано американско оръжие. Благодаря, че ме светнахте! Накарахте ме да пролея две сълзи за американската и западноевропейската наивност. Наивност, все пак. Не е малоумие! Каква жертва е Украйна! Останала без оръжия, защото вероятно ги е изстреляла към Донбас, тя няма с какво друго да се въоръжи, освен с нацистка идеология и с Азов! Проливам още две сълзи. Откога казахте на гадните руснаци, че въоръжението им вече свърши. Още през март, мисля. А те какво? Не само не вярват

47

До 46

преди 1 година

Я кажи за кой договор става дума, че ми стана интересно. Такъв договор няма, договорите ги нарушава Русия. Срещу връщането на 1600 ядрени бомби от Украйна, Русия признава територията на Украйна, включително и Крим.

46

Анонимен

преди 1 година

Донбас, като през 2014 пратиха освободени затворници да убиват "с цел сплашване и за удоволствие" живеещите там руснаци, а за по-сигурно украинската авиация бомбардира Луганската областна администрация (прочутите взривяващи се климатици) и плажуващите в Зугрес, престъпление което Украйна и до днес не рачи да разследва, и от тогава украинските въоръжени сили не са се спрели да трепят цивилни, независимо дали са руснаци или украинци.

45

Анонимен

преди 1 година

Месомелачката на Путин мели не само стари западни оръжия и нацистко месо, но изпразва и касите на държавите членки в ЕС. Към това се добавят високите цени на енергията в ЕС. А в ЕС има десетки милиони мигранти и местни от африкански и арабски произход + 10 милиона нови украинци които живеят само на социални помощи от държавата. Нали се сещате какво ще стане по улиците, когато държавата вече няма да има пари за социалки. А вече нямат.

44

Анонимен

преди 1 година

Киевският фашист унищожи собствения си народ в Източна Украйна, докато краде милиарди от САЩ и ЕС.

43

До 49

преди 1 година

Стига глупости, на Путин са му дадени гаранции, преди войната, че Украйна няма да се присъедини към НАТО в близките 30 години, всички договори, включително и Минските споразомения, са нарушени от Русия.

42

Клането е страшно

преди 1 година

При Бахмут и Авдеевка за месец беше помлян целия Бандеровски резерв - всичко което беше при Херсон и при Харков, около 35 000 НАТО-вска *** беше изпратено на Бахмут и ПОМЛЯНО !!! 250 Полски танка и 150 Румънски танка заедно с около 50 самоходни Американски гаубици и около 50 хаимарса - всичко това беше помляно !!! Загубите на Русия са около 1500 ранени и 300 убити - Бандеровците поради липса на болници имат около 25 000 убити само за последния месец

41

Анонимен

преди 1 година

Нацистите от Азов да не бяха тероризирали руснаците в Донбас.

40

Анонимен

преди 1 година

Трябваше само да послушате Путин преди да нахлуе и предупрежденията му: -Спазване на минските споразумения. -Разширяването на Нато към изток да спре. -Неутралитет и неприсъединяване на Украйна към Нато! Всички му се подиграваха на Путин, но сега всички ще ревът!

39

Анонимен

преди 1 година

Гаден живот. 8 години бомбардират Донбас с тежка артилерия, избиха хиляди жени и деца, а укронацистите и западните сатанисти се веселиха. Генерал Армагедон обърна работата. Така ще е до пълната капитулация на киевския дрогиран бункерен жужак.

38

Анонимен

преди 1 година

Две са причините за конфликта: 1. Нарушаването от САЩ на договора за неразпространение на НАТО на изток след обединението на Германия и заплахата за националната сигурност на Русия. Там е червената линия. 2. Геноцидът над руснаците в Донбас - 28 000 души, убити от киевските неонацисти за 8 г.

37

Анонимен

преди 1 година

Укритата като настъпват срещу празни градове - големи герои. Като се изправят срещу армия - ооо, много тежко, пищят като госпожички...

36

Анонимен

преди 1 година

Бе нали украинците спечелиха войната !?! Преди няколко месеца едни момчета разнасяха една табела напред-назад и възстановиха границата на Украйна. Вече съвсем се обърках

35

Анонимен

преди 1 година

За зло куче зъл прът

34

Анонимен

преди 1 година

Безпилотна мишена е свалена над летището или е ударила летището на свръх-звукова скорост... Ту141 нямат особенно точност - затова техника не е пострадала от удара но са убити 3 войника на неподходящо място в неподходящо време..

33

До пияната мастия

преди 1 година

Знам къде живееш Какво мислиш, че ще стане, ако продължаваш да се правиш на отворен.

32

Асен

преди 1 година

До Плевен и до коментар 36:Вие двамата добре ли сте с главния??Май не сте си пили хапчетата днес?!Путинофили като вас трябва да ги въдворяват в психиатрия, вие явно сте със сериозни ментални отклонения...на всички други: честита Коледа:)

31

Анонимен

преди 1 година

Нашите гербодепесари от пеевските медии викат: Само Бойко, Тръмп и Путин. Това е свещеният триумвират. Ще ни спасят от еднополюсния модел, финансовия капитализъм, олигархията и световните елити и фармацевтичната мафия, ваксините.

30

Анонимен

преди 1 година

Руснаците, оставете гнойКрайна, хвърлете в урродливия ЕС 4-5 ядрени заряда и отървете света от психясалата либерастия.

29

Анонимен

преди 1 година

От предишни подобни, вече знаем приблизителната цена на тези украински невръстении. Няколко електростанции, хора без ток, вода и топлина, хиляди изтормозени семейства. И всичко това, за да ни покажат, че някакъв дрон можел да лети далеч. Може разбира се, всичко може, но си има цена.