217

хехе

преди 2 години

Хем многополюхем, хем с център, че и Русия??!?!

216

Анонимен

преди 2 години

Русия, център на исляма.

215

Анонимен

преди 2 години

До Ехааа Е как откъде!? Така се манипулират хората, четат нещо си и сляпо вярват...Нито гледат да сверят информацията, нито слушат даденото нещо сами да преценят...

214

Анонимен

преди 2 години

Съвсем е изкукал тоя вече. Деменция.

213

Ха-ха-ха

преди 2 години

В рекалмния клип на газпром за мръзнещия и мизерстващ европеец са използвани кадри от красноярския край.

212

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не се опитва да надмине Зеленски като комик :)

211

БГ

преди 2 години

Мечтите са безплатни владо!!! Но ще си плащаш за друго, не ти, но народа ти за съжаление. Както ние си плащаме за некадърните ни политици!

210

Кюмюрджийски

преди 2 години

Русия никога няма да е некъв център от ранга на щатите поради икономико-технологични причини(пример в русия има 100 (словом сто) пъти по малко магистрални пътища от щатите - кой иска да брига по кал и разбит асфалт?). и въобще русия ще си остане център само за разни буряти, дагестанци , чеченци и тям подобни, но и това не е сигурно докога.

209

ноне

преди 2 години

Изглежда последователите на Путин до един страдат от някаква форма на раздвоена личност.

208

Като ще е

преди 2 години

"Многополюсен свят" за какво му е център?

207

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

НеДоносчето ЭС е Миналото, изкараха по-малко и от СССР! Обаче, Русия е Бъдещето, а САЩ докато поне Дементи-Джо им е Президент - са буквално на Системно Дишане и в Кома!!

206

None

преди 2 години

Путин съвсем си загуби ума. Неговата 3 дневна война продължава вече шести месец. Нищо не постигна освен смърт у разруха. Само във въображението му Русия е център на каквото и да било.

205

Анонимен

преди 2 години

ЕС скоро няма да има проблеми с газта и нефта. Вече започнаха да затварят заводите, те са най-големите консуматори, само малка част от газта е за битови нужди. С времето все повече заводи ще затварят, населението на ЕС ще потреблява все по-малко и по-малко и търсенето на газ и нефт от ЕС ще намалява. Точката на no return рано или късно ще дойде, по-скоро рано. Евросъюзът е обречен.

204

Споко

преди 2 години

Споко, рано или късно ще се откажем от руската газ и минаваме не зелени енергии. Просто трябва да изгладуваме и изстудуваме зимите до рано или късно, и тогава Русия ще фалира.

203

Моковские новости

преди 2 години

На евроджендъраците още ви е смешно, но като дойде зимата, ведрото ви настроение бързо ще се разсее в хаоса, която ще настъпи.

202

Браво на Путин

преди 2 години

Единственият Достоен Лидер на 21 век - всичко друго Жендр-от-ЗеленатаСделка!

201

Анонимен

преди 2 години

Русия може да бъде център единствено на кенeфния свят състаящ се от Иран, КНДР, Сирия и Куба.

200

Хахов

преди 2 години

Тавариши колко от вас стягат чемоданчика за Русия? Няма да ходите там? Защо? А да сетих се , ще останете да се борите за въдворяване на руския мир тук. Дерзайте, пабедата ще е скоро.

199

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще се откажем от изкопаемите горива ( ако не заради климатична криза, то те просто ще свършат) ,тогава искам да видя най голямата страна след като инвестира единствено в оръжие и забогатяване на шепа олигарси как ще продължи да съществува , защото едва ли някога манталитета там ще се смени , а и не виждам този път нацистки научни постижения които да могат да заграбят

198

Споко

преди 2 години

Споко, останали бе самолетни части руснаците до дни, дори до часове ще излязат на улиците и ще свалят Путин.