41

Анонимен

преди 2 години

Ама цялата Москва,ли?

40

Петров

преди 2 години

Само окровени ид и от и могат да пускат реклами или да злорадства на текст за смъртта на млад човек!

39

рашизъм

преди 2 години

На опелото на дъщеря си "философът" Дугин призовава да се избиват украинци в името на руската "империя". Така възпитавал и дъщеря си- да пропагандира убийството на всички противопоставящи се на руските мании за величие и господство. Толкова по кагебискти прозрачни са всички събития след взривянето да джипа, че вече се чудя дали е убита дъщеря му на Дугин или е поредната постановка и цел масиран удар по Украина. Същото беше и с постановките с "виновните" чеченци преди да унищожат Чечня.

38

Анонимен

преди 2 години

Какво ли му е на "философа на Путин", когато ЗНАЕ, че точно Путин е дал нареждането за "предупреждението"?

37

Зозо

преди 2 години

До Анонимен......Това сте вие, господа европейци. Вие сте следващите!...... Хахахахаааа, край "Оплаших се". Кой ще плашиш ти бре, чемшир? Клоун, нали знаеш какво ще се случи ако психопата изстреля и 1 ракета по страна от НАТО - Блатная ще стане ядрен гъбарник

36

До Анонимен 43

преди 2 години

Защо пък да почваме ядрена война с Русия, ще си ги бием или в студена, или в конвенционална- както си изберат. А ако Русия почне ядрена война- най-много да се самовзриви, както прави обикновено.

35

Анонимен

преди 2 години

"който поиска виновните за смъртта на Дугина да бъдат наказани, а с името на загиналата да бъде кръстена улица в освободения Киев"От кой ще освобождаване Киев бе?

34

Изрожденец

преди 2 години

Руските войски в Украйна, които убиват синовете и дъщерите на знайни и незнайни родители, не са ли ТЕРОРИСТИ? Много странно мерило имат русоробите. Иначе жалко за момичето. За разлика от русофилската подметка, нормалните хора не желаят смъртта на никого

33

Анонимен

преди 2 години

Очевидно на "човека" не му пука за дъщеря му.Пропагандата преди всичко. Скапан комунист.

32

Анонимен

преди 2 години

Върхът на двуличието - да проповядваш смърт за целия свят, да си откровен неонацист, да си смениш колата с дъщеря си точно преди взрива, а после да се правиш на скърбящ родител и да я ползваш за насаждане на още омраза към света... Болен народ си е руският (то там са си 100 различни народности, насила държани като "федерация")

31

Цецо

преди 2 години

Търся мокро коте да му изгладя косъма.

30

Иванова

преди 2 години

"Който копае гроб другиму-сам пада в него"-Нали този "баща" призоваваше руските войници в Украйна-"Убивайте,убивайте, убивайте.."На родителите на изнасилените и убити украински момичета не им е по-лесно.Каквото повикало-това се обадило!

29

Анонимен

преди 2 години

Много изчетох от писанията на този евроазиатец. И не разбрах защо мрази аглосаксонцште в Европа

28

Костадин К.

преди 2 години

Здравейте! Колкото и да го плюят нашето море - все пак си има своите хубави страни. Със семейството ми сме в Приморско от няколко дни - водата на северния плаж е кристално чиста, пясъкът - суперситен, всичко е идеално.Вижте и снимките, които ви изпращам - водата е като сълза. Какво повече му трябва на човек през лятото?".

27

Striker

преди 2 години

Ха, дано скоро и на хипофизното джудже от Кремлин да ходят на поклонение!

26

Анонимен

преди 2 години

Специалната военна операция приключва с Украйна като държава застрашаваща интересите на Русия - веднъж и завинаги. И тогава идва следващия етап на по-голяма операция. Това сте вие, господа европейци. Вие сте следващите! Вие ше заемете мястото на Украйна в новата военна операция може би с още по-плачевни резултати. Какво? Ще разрушите руските паметници, ще наложите санкции? Или може би ще започнете ядрена война с Русия?

25

Крокодила Гена

преди 2 години

- Направо ми иде да ревна....с големи крокодилски

24

Анонимен

преди 2 години

Дария Дугина- КОЯ ??????????

23

Анонимен

преди 2 години

Истинските убийци са в Брюксел и Вашингтон.

22

Страшен Вовк

преди 2 години

По форумите също има доста дугинчета, не е лошо да се замислят малко какво всъщност искат от живота.