38

Анонимен

преди 2 години

До Alex Украйна не се управлява от украинци, а от чужденци и ако Киевската хунта мислеше за населението си, нямаше да убиват местното население вече над осем години подред с нацистки отряди, обучавани в Англия и НАТО, с насаждане на омраза и пропаганда по украинските медии! Украинците извадиха голям късмет, че руснаците най-накрая се притекоха на помощ на Украйна , това е добре за украинците и за Европа, защото ни готвеха война и санкции, които ощетяват нас европейците!

37

Анонимен

преди 2 години

Ами ние конспираторите го говорим това от началото на войната. Украйна по този начин избиха повече украинци, отколкото руснаците. За това операцията се проточи. Защото Русия не иска да стреля по цивилни.

36

Сата НАТО

преди 2 години

Училището е държавна сграда. Учениците са евакуирани и са настанени войници. Това е положението. Одеса е на 200 км от фронта и войниците, спящи в училището, не могат да бъдат оправдание руските терористи да стрелят по града.

35

Сата НАТО

преди 2 години

Какво ме интересуват желанията на денееровските гадове? Аз съм българин и мене ме интересува Просията да си стои в границите, а не да се доближава до нас.

34

Хах

преди 2 години

Логично е, ако искаш да защитиш държавата си. Тцтц. Нали, ако ги разположи на полето, ще ти ги избомбят и никой няма да разбере.

33

Анонимен

преди 2 години

Чета и не вярвам. Не на това, което е написано. Него и така го знаех. Удивен съм, че изобщо е написано.

32

Анонимен

преди 2 години

Триморието също трябва да се премахне, защото този проект ще насажда разделение и конфликти в Европа, ще насажда омраза и лъжи, страдания, а може би и войни, на всяка цена този проект "Триморие", който дори не е европейски, трябва да се премахне с усилията на всички европейци! Договора на Англия с Полша , Гърция и т.н., да се разтрогне, защото Англия също е една чужда марионетка и не може да взема самостоятелни решения.

31

Хах

преди 2 години

Много заблудени хора. Като гледам как са ми нацъкали хиксовете. Все още не могат да разберат, че да разполагаш военна техника в учища е логично решение. За съжалаление е така.

30

Дядо от село

преди 2 години

Тепърва ще излезе цялата истина за тази *** и подмолна ,инициирана ,от друга държава,война ...Русия не носи вината за нея обаче...

29

Анонимен

преди 2 години

Руснаците като ви казват вие им се смеете. Е сега ви го казват и вашите хора.

28

Анонимен

преди 2 години

ДНР са местни хора, повтарям - местни хора, които се опитват да защитават земята си, домовете си, децата си от Киевския фашистки и кървав режим! Така, че лъжите ти не минават, този Киевски нацистки режим, трябва да си ходи на всяка цена, защото е вреден не само за украинци и руснаци, но и за Европа като цяло!

27

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО ДНР са местни хора, повтарям - местни хора, които се опитват да защитават земята си, домовете си, децата си от Киевския фашистки и кървав режим! Така, че лъжите ти не минават, този Киевски нацистки режим, трябва да си ходи на всяка цена, защото е вреден не само за украинци и рунасци, но и за Европа като цяло!

26

КАКВО СТАВА БЕ?

преди 2 години

Тия казват истината?? А ТУКА публикуват! Не мога да го проумея!!

25

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Одеса е руски град с руско население, там бяха убивани и изгаряни хора, включително и българи, Одеса трябва да се върне при майка си Русия, за да не ги убиват и тероризират повече, вече има доброволни отряди, включително и в Одеса, които дадоха знак и казаха, че чакат руснаците да ги освободят от Киевската хунта!

24

Владо

преди 2 години

Хм.... После тръбят,че руснаците били обстрелвали болници и училища и имало цивилни жертви. Ето, че както винаги истината започва да излиза на яве :)

23

полковник Колев

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно,защо военната операция върви трудно и напредването на руснаците е бавно??? Зеленски да се благодари че няма Сталин насреща си!!!

22

Бягайте в Русия!

преди 2 години

Украинци, бягайте в Русия, за да си спасите живота, а ако сте на фронта, предавайте се на руснаците и отивайте в Русия, вас са ви обрекли на изтребление и за пушечно месо, но вие не трябва да допуснете това да се случи, отивайте при братята си руснаци, ето какво прочетох днес "Украйна може да мобилизира още около 500 000 наборни войници в армията" , отивайте при майка си Русия и не допускайте да ви избият и извършат геноцид над вас чужденците от Киевската хунта!Спасявайте се в Русия!

21

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте скоро Amnesty International да бъдат обявени за терористи от американците щом си позволяват да пишат истината

20

Некъф

преди 2 години

А рашките като бомбандират и разрушават училища, болници и цели жилищни блокове нищо не нарушават! Наврете си двойния аршин от3ад

19

Анонимен

преди 2 години

Зелето ви е много високо, затова ви е кисело!