227

Анонимен

преди 2 години

Лъжи, лъжи, миличкият, колко бил добричък. Без да му мигне окото ще ни вкара в чужда война, само да изпълни заповедите на чуждия лорд. Ха-ха, замеряйте го с домати, защото следващия път може да сте мъртви, американците няма и да забележат, че някакви диви балканци си дали живота за тяхната кауза. Трябва да бъде съден за вредите нанесени на държавата и вкаран в затвора. Всичко друго е неприемливо.

226

РУСКА ПРОКОБА

преди 2 години

До всички *** тук- Адът ви зове!!!

225

Анонимен

преди 2 години

В историята с която няма да се гордеем

224

Крали Марко

преди 2 години

Всичко мога да приема. Даже на моменти имах симпатия. Когато изгони Руските дипломати всичко свърши. За мен Русия е Светая Светих. Много ме засегна. Спечели ме като опонент. Сега Възраждане ме зове. Сори бате.

223

İstina

преди 2 години

На калпавият х....й вълната му прече казват стара поговорка който не живее в България не ни трябва и не трябва да бъде във властта , вече имахме такива дето щяха да оправят за 800 дни и д-р. Като него

222

Xa-xa

преди 2 години

Да не беше лъгал толкова, още да си е премиер и да си прави пачките. Човек трябва да има мярка на устата. Особено когато е абсолютен балон Ама поне изгони рашките. Вярно, че неграмотно го направи, ама ги изгони

221

Анонимен

преди 2 години

До 233 Анонимен И диот, ти си впрегнат в едно колониално робство, каквото никога не сме имали, но понеже са ти замазани очите и ти е промит мозъка, дращиш тук глупостите си, че са те освободили. Да освободиха те от адекватни социални грижи, адекватно образование, адекватна сигурност, национална независимост и следване на националния ни интерес. Имаш свободата световния поробител да има куп бази тук и вместо да ти плаща, да плащаш ти за тях ...

220

Анонимен

преди 2 години

И обеднял горкият! При тия скъпи торти и козунаци на Линда. Освен да даде сметка да му пратим по една заплата да не е капо. Тоя баща верно ли не се усеща, че се излага и на Киро не помага по тоя начин?

219

Анонимен

преди 2 години

Това канадско Ле ке, преобърна представите ми за нормалност. Направените от него неща завинаги ще останат в нашата история, като най-голямото слагачество и слугинаж на чужди интереси.

218

НЕНАВИЖДАМ русия!!!

преди 2 години

Кириле, бъди благословен!!!

217

Анонимен

преди 2 години

Той и Херострат е останал в историята, подобно на твоя син.

216

Анонимен

преди 2 години

Това е държавата на ДПС и Доган.Каквото и да правиш казиното си е негово.

215

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков завинаги ще остане човекът, който ни ОСВОБОДИ от съветско-руската-комунистическо-кагебарска крадливо-ненаситна уродлива ***!!! Дълбок ПОКЛОН!!! Бъди благословен!!!

214

Анонимен

преди 2 години

Бащата май е ром и

213

Анонимен

преди 2 години

Някой спомня ли си, кой е тозизиганин с мегафона и кой е гласувал за него? Който нарича медиите "жълти вестници, с които не си струва да си обърнете за..иците"

212

Ей

преди 2 години

Доносник да,я се скрий с отрочето си по дълбоко, цръвяк!!!

211

Един от Юг

преди 2 години

Мдааа.... Копейкаджиите в атака да плюят,плюят....явно е дошъл новия транш!После не ревете че Европа била добре а вБългария стандарта бил зле! Ама така е като има толкова пожарникофили, *** и рашисти в тая държава!

210

Анонимен

преди 2 години

хаха, ако киро е убаф щото оставил цвъчка в историята, значи хитлер е най добрия ;)

209

Анонимен

преди 2 години

Ох,на тати момчето...никой не ми го иска,а то е много кадърно-може много да лъже,да си приписва чужди заслуги,да се движи по едни парапети,много обича годеницата на приятеля/колегата си.... а пък тортичките му са по 120-150 лв,козунакът му-по 50-60 лв.,много са хубави,бе хора,имате много високи доходи благодарение на момченцето ми-купувайте,бе хора!

208

селянин

преди 2 години

Петима Петко не чакат за щяло и нещеяло! Така че за Канада докато е време! Инаначе Гешев е на ход!