230

Do 219

преди 16 години

Сигурно сте гей щом танцувате с еднополови партньори.Няма лошо само не парадирайте!

229

Spiro

преди 16 години

Григоре, библията не проповядва ли и смирение. Малко буйничък ми се виждаш, ей го на, след малко ще извадиш тоягата изпод расото.

228

преди 16 години

жалко наистина, че при безредиците в красна поляна никой не си и помисли да направи нещо срещу ***, които открито тероризират хората... по-лесно е обаче да се правиш на мъж срещу меки китки и лезбийки... жалко, жалко

227

преди 16 години

Сигурно не е много подходящо, ако правиш това на публично място.Но не разбираш ли че става въпрос за хора със сексуални отклоненуия, които не бива да парадират с тях публично.Иначе да си правят каквото искат.А що се отнася за пияниците сигурно и много от *** са сред тях.

226

redordead

преди 16 години

222. - 15:28 - До 217От: sisi--------и кое и е скромнот, че и се виждат цицте и слвата ли? ходят облечени като чалга звезди - целулитна плът изложена на показ...една жена може да изглежда много привлекателна и без да се метне по цици, но това вече е вкус, ама ти явно не ги разбираш тия неща...

225

Григор

преди 16 години

Ти чел ли си Библията? Какви пости има там? Какви киприянови молитви? Ти добре ли си? Чел ли си Библията. За каква неделя ми говориш като е писано СЪБОТА? Добре ли си? Познаваш ли Библията или я имаш само на книга в библиотеката. Виж четвъртата заповед - Изход 20 глава 8 стих!!!Да, моля се, и много други неща правя, но от убеждение не защото така трябва !!! както тебе криприянче - човек го е обявил за светец, а Бог е само свят - знаеш ли това, не човек!!!? Хей, като безумец си - на кой бог слушиш - на иконния бог ли? Виж 2-та заповед - иконите са идолопоклонничество и виж Исая 2:8 - там пише че не трябва да се покланяме на онова което са изработили собствените ни ръце. Наистина си нищожен в знание и познаване на Бога, понеже не си чел Библията, а тя е Тази, Която свидетелства за Бог и всяка истина която ти писах!Гледай сега за иконите - идол от Библията е: Второзаконие 4:11-23 11. Вие се приближихте и застанахте под планината; и планината гореше в огън до небето и имаше тъмнина, облак и мрак. 12. Тогава Господ ви говори изсред огъня; вие чухте думите, но не видяхте никакъв образ; само чухте глас. 13. И Той ви изяви завета Си, който ви заповяда да вършите, т. е. десетте заповеди; и ги написа на две каменни плочи. 14. В онова време Господ ми заповяда да ви науча на наредби и закони, за да ги вършите в земята, към която преминавате да я притежавате. 15. И така, внимавайте добре за себе си (защото в деня, когато Господ ви говори на Хорив изсред огъня, вие не видяхте никакъв образ), 16. да не би да се отклоните и си направите идол, подобие на някой образ, подобие на мъж или на жена, 17. подобие на някое животно, което е на земята, подобие на някоя крилата птица, която лети на небето, 18. подобие на нещо, което пълзи по земята, подобие на някоя риба, която е във водите под земята; 19. и да не би, като погледнеш към небето и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се заблуждаваш, за да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ, твоят Бог, разпредели на всички народи под цялото небе. 20. А Господ взе вас и ви изведе от железарската пещ, от Египет, да Му бъдете народ за наследство, както сте и днес. 21. При това Господ се разгневи на мене заради вас и се закле да не премина Йордан и да не вляза в онази добра земя, която Господ, твоят Бог, ти дава за наследство, 22. а да умра в тази земя; аз няма да премина Йордан; а вие ще преминете и ще завладеете онази добра земя. 23. Внимавайте да не забравяте завета, който Господ, вашият Бог, сключи с вас, да не би да си правите идол, подобие на нещо, което Господ, твоят Бог, ти е забранил; КОЙТО Е РАЗУМЕН ЩЕ РАЗБЕРЕ !!!

224

Spiro

преди 16 години

"да не говорим че няма парад на хетеросексуалните индивиди!"Оооо, има, има. Отличават се главно с простотия и дивотия. Предпочитам да няма изобщо такива паради.

223

redordead

преди 16 години

221. - 15:28 - защо парадиратОт: ещом не искат да ги приемаме като обратни, а като нормални хора, защо трябва да парадират с различията си!какво искат да покажат и демонстрират с участието си на този парад, и защо няма паради за ексхибиционисти, нудисти, садо-мазо наклонности..да не говорим че няма парад на хетеросексуалните индивиди!---------*** си като гадулка бе! те не са различни, а са дискриминирани - всеки човек или група от хора има разлика от други хора и групи хора...точно това, че ти ги премаш като различни води до дискриминация...а те искат да кажат, че да, имат различни интереси в сексуален план, но са хора като всички останали, все едно ти ако имаш различни музикални интереси и да те дискриминират...

222

sisi

преди 16 години

Абе ти гей ли си, какво си? Повечето жени в България ходят облечени с вкус, макар и скромно, а това че са по-секси от чужденките не значи че някой ги смята за к....и.И ако наистина носеше металистка фанелка нямаше да протестираш срещу хубавиците по билбордовете.

221

е

преди 16 години

щом не искат да ги приемаме като обратни, а като нормални хора, защо трябва да парадират с различията си!какво искат да покажат и демонстрират с участието си на този парад, и защо няма паради за ексхибиционисти, нудисти, садо-мазо наклонности..да не говорим че няма парад на хетеросексуалните индивиди!

220

преди 16 години

Абсолютно си прав,пич!Ние българите все на умряло куче нож вадим.Но и да се бяхме вдигнали да защитим правата си в Красна поляна,от Европа и САЩ щяха да гракнат срещу нас,че нарушаваме правата на ***,както в случая Дойче Веле защитава п едерастите.

219

Spiro

преди 16 години

"Да бе на едното място се пее и танцува. Може би дупенето,опипването, целувките на еднополови хора за тях е някакъв вид танцуване. С интерес очаквам какви танци ще покажат ексибиционистите..."Ха-ха-ха ... Вие господине или госпожо, предполагам, че танцувате само валс в подходящи клубове. Много тъжно ако не сте пенсионер :))

218

преди 16 години

Така наречения демократичен свят към който се мъдрим и ние се педеразлага.Подобни педерастии са ставали и в Рим преди рухването му.

217

redordead

преди 16 години

215. - 15:25 - Мръсни танциОт: АнонименДа бе на едното място се пее и танцува. Може би дупенето,опипването, целувките на еднополови хора за тях е някакъв вид танцуване. -------аз като отида на клуб с прителката ми си танцуваме, барам си я навсякъде, случва се и да я целувам...проблем?

216

.

преди 16 години

националистите са се хванали за секса, понеже всичко друго им е наред

215

преди 16 години

Да бе на едното място се пее и танцува. Може би дупенето,опипването, целувките на еднополови хора за тях е някакъв вид танцуване. С интерес очаквам какви танци ще покажат ексибиционистите...

214

Spiro

преди 16 години

"Аз не разбирам за един гей парад се дигна егати олелията. А когато *** вилняха в красна поляна преди време с брадви и ножове Нито полицията нито смешника Расате никой ама никой не направи нищо! знам че е по лесно да се бият ама като сте истински мъже какво направихте тогава ??? май нищо а ? така че не лаите много много смешурковци и чатери разни. А да не говорим къде беше и правозащитната Европа да види за каква *** дава щури пари."И аз точно това се опитвам да обясня на фанатизираната аудитория. Аз съм хетеросексуален, но като се замисля, повече ми пречат пияните *** по улиците и непрекъснатите *** набези, отколкото една шепа хомосексуалисти, които правят един цветен и весел парад. В този смисъл предпочитам "гей парад" пред "бирен фест". По дяволите, никой няма да ви гони да ви изнасилва по улиците или пък ще се заразите със СПИН, спете спокойно.

213

redordead

преди 16 години

тези, които протестират против парадирането на сексуалността на обратните, защо не протестират против билбордите в софия на които парадиращо се показват голи цици и ? като ще сме моралисти, да сме моралисти, а не само като ни изнася...ето аз ако нося фланелка на металика - парадирам с това, че съм фен на бандата, що не дойдете да ме заклеймите?що не заклеймявате жените в софия дето ходят обечени като , ако може да се каже, че това е облекло? почти всички чуденци, които идват в БГ се чудят защо в София има толкова проституки, а като има кажа, че тук жените така си ходят и ме гледат учудено...ама никой не протестира...

212

преди 16 години

tezi bokluci rasate-rasat ot krastavici li e i kakyvto i sort da e.kakvo ..uq mi tyrsq da pre4i na gei parada.ami malko li lezbita se navydiha.6tom ima lezbita neka i geiove da ima.tozi bolkuk rasate vyob6te ne e v 4as za tova.trygnala kuhata 4utura da gi s kamani po ulicata i s dimki....madeinnbulgeriaabe rasate -selqnin takyv,za6to ne povede6 naroda sre6tu politi4eskata oligofreniq za tova 4e ni uveli4avat tok hrana voda i t.n.tolkova si yp 4e ne moje i da byde.kuhata ti 4utura ni6tu umno nqma da izmisli

211

rozali

преди 16 години

стига с тези простотии,всеки има право да мисли каквото си иска,може да си абсолютно равнодушен към различните,какво ме интересуват,защо обаче толкова шумят с другостта си -това дразни хората,да не би те обикновените хора,с повод и без повод, да занимават обществото със себе си.Работата е там,че повечето от тях са комплексирани и така заедно добиват свръх самочувствие.На мен са ми безразлични,това си е техен проблем и да не ни обявяват за изостанали,защото западняците са по-зле и от нас,примитивно мислещи,консуматори...-