132

Анонимен

преди 2 години

Шест месеца на тия и ми вкарахав блатото мошеници

131

Анонимен

преди 2 години

най сетне, пак мога да си акам на воля под драсканиците. За малко да сменя сайта, добре че разрешихте коментарите че аз друко тука няма какво да правя

130

Анонимен

преди 2 години

Много точно казано - Русия е бензиностанция с ракети. Браво Кириле.

129

Елвиса Цецо

преди 2 години

Българсия Зеленски е за незабавен РАЗТРЕЛ.Без съд и без присъда ,без право на обжалване.

128

Анонимен

преди 2 години

народ в дълбока дрямка и тогава такива като този си правят каквото си искат. утре да не решат турците да връщат картата си от преди освобождението, че с такъв заспал народ и това ще бъде проспано..

127

Анонимен

преди 2 години

До КоДа НИ разпокъса??? Ти какъв си бе, руска подложко? Българин? Май не.

126

Анонимен

преди 2 години

Най накрая се намери министър- председател с топки.

125

Анонимен

преди 2 години

Кирчо утре ще каже, че Турция е сергия с баклава. Тръгнал е директно за психиатрията.

124

Ко

преди 2 години

Утре като ви разпокъса Турция ще ревете в Москва, но те помнят лошото от нас.

123

Анонимен

преди 2 години

Кире, американска подлого, цял свят ти се чуди на акъла. Съжалявам че гласувах за теб!!! Защо предаваш България? Не осъзнаваш ли че заробваш с заеми нашите деца ? Ти след няколко месеца си чао, а ние ще сме тук... Кире, бъди мъж с топки, бъди тарикат. Русия ни трябва, европа ни трябва... трябва да сме добри с всички. Не бъди хамериканска маша!

122

Анонимен

преди 2 години

На 6.11.1886г. българо-руските дипломатически отношения са прекратени за 10 години. След което настъпва икономически бум.

121

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Явно този...юнак повече няма да е...премиер на България и иска с...нещо да се запомни. Еее,успя,но за реципрочност,да беше изгонил и 70-сет американски дипломата,а не само...руски.

120

Метаморфоза

преди 2 години

Интересен факт. Бащата на Киро,бившо ченге от тайните служби,клел се във вярност към СССР. Отрочето му просто Киро пък е на другия полюс,клел се във вярност на САЩ! На където дуXa ,вятъра ,но никога във вярната посока към България!

119

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Румъния става най-силната точка на НАТО на източния фланг. Още Тръмп каза, че Румъния е съюзника на НАТО на който може най-много да се разчита.

118

Анонимен

преди 2 години

РусоРобът е много странно същество.Когато България не следва руския интерес, за русоРоба това означава,че слугува на чужда държава.РусоРобът нали е роб - не може да си представи, че между 2 държави може да има реципрочно уважение и взаимноизгодни икономически отношения.Ти му (до)казваш,че в малка България има над 130 руснаци с дипломатически имунитет,и службите са разкрили множество от тях като шпиони, то ти отговаря:"ами американците?".Не са страшни кремълските въшки у нас, а кремълските ***.

117

Мда

преди 2 години

Руснаците довчера са имали 113 дипломата в България?? Пък ние 23 в Русия?Нещо ме съмняват тия данни, имайки впредвид строгият принцип на реципрочност в тия среди.Ако е така, отдавна е трябвало да се вземат мерки , не с гонене а с уравняване или както се прави.Или Просто си ги говори пак наизуст...

116

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме само 12 дипломата в многомилионна Русия , а тя 113 (сто повече) в шест милионна България. Не е ли подозрително?

115

до Калеко

преди 2 години

Не от малко хубавите, ами най-смисленото и най-решителното, което и Костов не можа или не направи.

114

Хардвардска диплома

преди 2 години

Не знаех,че тези които се обучават от ЦРУ получават диплома от Харвард ! Жалкото е,че дори да им дадат диплома от Марс те няма да станат по умни,по родолюбци,а ще си останат предатели на българския народ и лакеи на англосаксонците!

113

До 109

преди 2 години

Вече са разсекретени архивите на доносници и т.н агентури от бай Тошово време. Влез и сам ще видиш кой какъв е бил и какво е работил!!! Много лоши хора и това е под давлението на раша влияние по онова време. Сега разлика няма...раша си живее в онова време със същите долни методи и средства! Но България се промени!!! Ние сме ЕС демократични, свободни Българи!!!