29

Анонимен

преди 2 години

В САЩ искат визи на българите трябва да има реципрочност.

28

Случаен минувач

преди 2 години

До 11Значи, 11, нашата държава е 170 пъти по-малка като територия. Но това не е най-важното. На Путин едва ли му е точно до нас сега. Въпросът е, че ние се правим на по-големи католици от папата. Затова в момента само на Полша и на нас е отрязан руския газ. Всички останали държанви в Европа си го получават, макар и в намален обем.

27

Руски Трол

преди 2 години

Не бре, просо от ДАНС сваляха базата дани с коментарите. Ще ловят руски ***. -------- Ако за сваляне на данните ви трябват неколко дни, какви *** ще ловите бе пишман ловци... Явно сте некакви начинаещи и абер си немате как се правят нещата.

26

Анонимен

преди 2 години

Дипломатите от външно поясниха, че РФ, САЩ, КиТай и още няколко страни имат високи квоти,защото се ползват със специален статут. Така, че е смешно и глупаво да се говори за реципрочно съотношение на броя на дипломатите в Русия, САЩ и др. и България.

25

Кекъл

преди 2 години

Тука тия дето реват за американските дипломати - ами малко са! Всяка година от България отиват десетки хиляди студенти на бригада в САЩ, а тука няма дори консулство, всички трябва да ходят до София в посолството за интервюта. Да не говорим колко хиляди кандидастват за зелена карта както и за друг тип визи. За справка, в Русия никой неще да ходи там, закво са ни толкова консулства и дипломати?!

24

Анонимен

преди 2 години

Проблемите на руските туристи се решават от руското консулство, а не от българското. Руските туристи в България са много повече. Така че няма нужда да изливате жлъч от нулата

23

ЬЬЬ

преди 2 години

С изключителната си подкрепа и загрижеността за интересите на русия бсп,възраждане и русофилите създават едно изключително напрежения в България. Ние сме член на НАТО и ЕС,но тяхната мечта да се преориентираме към русия е пословична и граничи с национално предателство.Това е недопустимо и е крайно време пп и герб да открият своите допирни точки, за да имаме едно силно проевропейско и пронатовско правителство.В близко време русия ще бъде обявена за терористична държава и разпада й е неизбежен.

22

Анонимен

преди 2 години

Тия изгониха някакви учители по руски и голям го вадят, а никой от така наречената мафия не са осъдили даже Борисов осъди държавата заради глупостите им и сега всички ние ще плащаме за незаконния арест на Борисов.

21

Анонимен

преди 2 години

Това са руските *** - без принципни, безочливи, без скрупули и много нагли. Довечера Рашко беше бетонен комунист, сега парите идват от друго място и стана ветропоказател. Чак ме е гнус.

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя колко е елементарен. Някой да е забранил да назначите повече? Ми тогава въобще да нямаме дипломати и те да нямат и въобще да няма дипломация и диалог и да се върнем в пещерната ера. За мен по-вжно е да махнат всички НПО-та с чуждо финансиране, такива в САЩ ги категоризират като чужди агенти, ако не да ги махнат поне да се знае, че са чужди агенти както е в САЩ.

19

голям мозък

преди 2 години

вместо да гоним 70 и да предизвикваме дипломатическа криза що не изпратим ние 70 в Русия и готово?

18

Фаучи Гномът

преди 2 години

До Случаен минувач Не бре, просо от ДАНС сваляха базата дани с коментарите. Ще ловят руски ***.

17

ДО 16

преди 2 години

Америка не ни е обявила за неприятелска държава.

16

Случаен минувач

преди 2 години

А що се отнася до Рашков - изненада ме с това изказване. Ама той е вътрешен министър, не външен. Става малко смешен с такива оценки.

15

+++

преди 2 години

А Дамаджаната знае ли колко са хамериканските у нас и нешите в Хамерика? Дали българският посланик всеки ден е при държавния секретар и да му дудне нещо, както прави Мустакатото Херо?

14

123ас

преди 2 години

еми то Холандия имала 22 000 чиновници, а ние сме мали 220 000, по същата логика да се изравним с тях? Хамериканците колко дипломати имат, що не махнете и от там? Да нямат само руснаците шпиони?? Преди няколко години стана скандал от това как фащ подслушвали висшите дипломати на цяла Европа...

13

Анонимен

преди 2 години

Даваш ли, даваш, Балканджи Нинова, 70 дипломата на европейска вяра? Море, глава си давам, 70 руски дипломата на европейска вяра не давам. Петков ще свалям.

12

Случаен минувач

преди 2 години

Сега влизам в сайта. Чудесно, значи сте се отървали от тоя вирус, дето ви се беше лепнал... Някой добър хакер ви е вдигнал мерника, Днес.бг...

11

Анонимен

преди 2 години

Колко на брой са дипломатие на САЩ и колко са нашите в САЩ. Защо това е единственот опосолство в Българя, което ползава два дипломатичски номера на автомобилите, такива които започват с 02 и 03 при положение, че всички останали ползват само по един, като великобритания 01.

10

Анонимен

преди 2 години

Какви ги вършат в БГ? Нашата държава е 38 пъти по_малка по територия?