67

ФАКТ

преди 2 години

Украйна пада и ФАЩ нямат друг избор освен играта да загрубее.

66

...

преди 2 години

Значи мисля си че не е необходимо! щото в афганистан и без таиква ракити руснаците накрая си избегаха! Така, че засега само едни противокорабни ракети да им се пратят на украйнците да потопят още няколко москви и те нещата по естествен начин ще си стигнат до към афганистан! Така, че засега само противокорабни ракетки!!!

65

Анонимен

преди 2 години

Каква Русия? Всички войници са от Дагестан.

64

АТАКИСТ

преди 2 години

Велика Русия! Шойгу трябва да изстреля една ТОПОЛА в киев ей така за респект.

63

Анонимен

преди 2 години

Е да,ама я печели!

62

Анонимен до 59

преди 2 години

Абе те така им разказват играта, че от една седмица започнаха да падат град по град, да бъдат обкръжавани, да се предават в плен, да отказват да воюват и да изоставят позиции и военна техника. Става въпрос за Укрите които уж разказвали играта на Руснаците. На Украинците вече и господ не може да им помогне не навигационните сателити.

61

Pernik

преди 2 години

Независимо кой кого защитава, гледам че има много жадни за отмъщение... През януари не знаехте къде е Украйна... сега искате кръв да се лее, ама на края само ще си плащате сметките и ще гладувате преди заплата!!!

60

Олаф Шолц

преди 2 години

"Нашата цел е кристално ясна - Путин не трябва да спечели тази война. И аз съм убеден, че той няма да я спечели. "

59

Состин

преди 2 години

На тия дето се лебечат, че Украйна била руска някога...ми то по вашата логика Монголия требе да превземе русия бе чиляци.

58

до АЗ

преди 2 години

Азе, при създаването си украйна е поела ангажимент да не влиза в нато, това е записано в конституцията й за създаване, която шмърканото продажно клоунче промени. Е, да съм прос, прос съм, ама мога да чета. Явно ти не можеш

57

Анонимен

преди 2 години

Позор за Русия !!!

56

r3v0lv3r

преди 2 години

Лаврор е *** наглеца, колко ракети изтреляхте по западна Украйна, която уж не е военна зона ? Нека да ги бомбят руснаците, че са побесняли по форумите за кръв и трябва и те да пострадат за да се освестят.

55

Фашистка Русия

преди 2 години

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

54

Анонимен

преди 2 години

Нищо не можете, Лавров. Ама за нищо не ставате, Лавров. Лъжете, за всичко , Лавров. Жалки сте и никой не го е страх от вас, Лавров. Айде сега, ходи спи, Тор.

53

АЗ

преди 2 години

До сина: Сине, когато едмна държава е международно призната за независима, включително и от русия, то тя воюва на собствена територия, независимо от твоите емоции.

52

Анонимен

преди 2 години

слагайте минуси на буци, толко ви е акъла, елементарни сте, четете, учете, после говорете

51

буци

преди 2 години

Украйна никога не е била суверенна държава. Има договор за разделянето й от СССР, в който пише, че се задължава никога, ама никога да не става член на НАТО. Е, онова шмърканото клоунче точно това ще прави - украйна член на нато, сега кой е крив и кой е прав ?!?А, иначе ви е лесно да лаете против руснаците във форумите, клатикурци такива

50

Сержант

преди 2 години

До синаЗначи римската империя да си иска земите

49

Состин

преди 2 години

Интересно ми е едно. Защо Полуръста не споменава че в началото на ww2 са били съюзници с така омразбите от тях фашисти??? Защо не споменава че Сталин и Хитлер са се разбрали да си поделят Полша а и Европа???

48

Оператор

преди 2 години

Г,син Лавров,хубаво ви беше в периода 42-45 година,когато същите тези американци и англичани ви снабдяваха с огромно количествцо оръжие,муниции,техника,материали,а сега се дръвчиите ,че на,помагало се на Украйна ?!И защо да не й се помага,когато вие, съвременните фашисти, нахлухте в суверенна държава и я опустошавате неоправдано ?!Много ппък къса памет имате,бре!!! Замислете се малко дали ви искат народите ?! И защо не оставите имперските си амбиции и който иска той да дойде при вас ?!