38

Някой

преди 2 години

До Случаен минувач48 Да, аз съм го гледал. Прав сте. А филмът "Възражение по съвест" небеше ли пак за този остров? Великолепен филм. Уникален сюжет и актьорска игра. Сигурно 3 пъти съм го гледал, и мога поне още толкова да го гледам с интерес.

37

Българка

преди 2 години

Като се "евакуират", защо всички са със счупени телефони и нетбуци, май не искат да се видят снимките там!?Има данни, че още не са излязли "съветниците", някои допускат, че може и да са избити вече, ще видим... В руски сайтове коментират, че ще има голяма изненада, като излязат.

36

Някой

преди 2 години

До Анонимен37 Да, и после се чудят защо толкова много нарастват хората, които отказват да им вярват, а вярват на руснаците. Ми ето. Затова. Такива нагли лъжи, все едно ти казват в очите, че си ***. Те и руснаците лъжат юнашката, но не толкова нагло. А тук просто преписват лъжите на наркомана, само и само да са "политически коректен сайт". Майната и на журналистиката.

35

Случаен минувач

преди 2 години

Украинците разбраха, че ако не излязат, ще свършат като японските войници на остров Иво Джима. Американците накрая ги гориха с огнехвъргачки. Гледайте го филма за Иво Джима, много е реалистично направен. От 20 хилядна японска армия са взети едва 250 военнопленници, останалите загиват. Загиват и 8 000 американски войници. Войната наистина е гадно нещо.

34

КРЕМЪЛСКИЯТ САТРАП

преди 2 години

Леле мале, американски ракети и снаряди падат на руска територия......било дело на азовци

33

Анонимен

преди 2 години

Сега малко ще ги повозят няколко дни на влак по транссибирската линия и ще ги "евакуират" в приветливия далечен източен Сибир. Да им е честита "евакуацията", ама на всекиму според заслугите. Аз ако бях азовец по-скоро бих си теглил куршума - като техния идол хитлер, ама то и затова си трябва кураж. Не е като да стреляш по старци,майки и деца в Донецк.

32

ПУТИН В ШОК

преди 2 години

Три месеца не мога да превзема едно заводче......добре че азовци се съгласиха да ни го отстъпят...частично де....

31

Анонимен

преди 2 години

Добре де, кой лъжете като пишете "евакуирани"??? Кой?

30

L.

преди 2 години

СА ПЛЕНЕНИ !!!

29

гф

преди 2 години

Зелето яко се е "евакокаинирал"!

28

Анонимен

преди 2 години

Защо журналистите използват думата "Евакоирани" а не "Пленени"? Така повелява про Украинската и западна пропаганда?

27

Анонимен

преди 2 години

Евакуацията на мозъци в днес бг продължава. Евакуация - може да си я ползваш думата във всяка ситуация. Евакуация!? :-)))

26

Мишо

преди 2 години

Добре де, ни не сме нито Америка нито Германия да ни храните с подобни простотии.Евакуирани с бяло знаме от руските специални части в посока Русия?! Това е най-великите евакуация в историята на военното дело.И това е най-голямата доказателство, че западната пропаганда лъже и винаги ви е лъгала и винаги ще ви лъже!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Тази "евакуация" ще остане в историята.

24

Анонимен

преди 2 години

Те едно време Руснаците по същия начин евакуираха 6-та армия на Вермахта от Сталинград.. Много немски войници не преживвяха евакуацията тогава.

23

Анонимен

преди 2 години

Наводнение ли е имало в Мариупол?

22

Анонимен

преди 2 години

Мхм евакуират ги... към Сибир :D

21

Анонимен

преди 2 години

И хиляда пъти да напишете евакуирани те са се предали

20

Анонимен

преди 2 години

Ахам, има да маршируват на "чист въздух", и да викат в хор "Ахмат - Сила! Ахмат - Сила!" всяка сутрин докато отиват да копаят уран....

19

БАНко

преди 2 години

МНОГО МИ ХАРЕСА : ,,ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЯ НА РУСИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО И ЕВАКУАЦИЯ НА ФАШИСТИТЕ ОТ АЗОВ ПРОДЪЛЖАВА "