200

Анонимен

преди 2 години

Болен не значи глупав, нали?

199

Анонимен

преди 2 години

А, винаги съм подозирала, че Путин е много луд! Този път ще ви върже чепиците за връзките. Най-много да стане ясно най-после, че Новичок е западен фолклор /изкуство, така да се каже/. Аз очаквах някой специалист да се покаже и да обясни как това е страничен ефект от предозиране със Спутник, ама ... те за хепатит преговарят в момента.

198

ПЕШЕВ

преди 2 години

А дано ...

197

pronto

преди 2 години

"Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен" - на мнооого хора им се иска да е така. Ама да не стане: "гладна кокошка просо сънува"

196

Мда

преди 2 години

Как е, как е? Нещо секнаха съобщенията за "перемогите" от Източния фронт...Ми не върви някак си, таковата границата преминаваме и напредваме към Москва, па на следващия кадър се предаваме с бял *** в ръка...Даже и ***.ите нещо спряха да не ни вярват....Та сега на дневен ред ще почнем с тоя род новини - тоя на смъртно легло, оня вече умрял /нали помните за Шойгу/...Жалка, жалка картинка са "демократичните" медии....

195

Анонимен

преди 2 години

Путин се мисли за велик, сега посърна, щото се оказа, че само с руски газ и петрол не стават работите :))) Отново казвам, не ги мразя рашките, обаче този манталитет дето го имат ще ги погуби :))

194

Анонимен

преди 2 години

пресата трябва да създаде шум. За една певица написаха в прессата, че е бременна. Минаха 5 години преди да роди.

193

карачанаков

преди 2 години

,,Очевидно е, че президента Зеленски е спрял временно стимулантите които взима,, твърди БАБИкянски сайт и само да питам а Вие от сайта спряхте ли ги ?Едва ли.Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е ИСТИНА, както и всяка прилика с действителни лица случайна... е тогава ко праим

192

Влад Цепеш

преди 2 години

До: 213 Много ясно, нали ми е колега!

191

Зигмунд Фройд

преди 2 години

До: номер 218 Да ти кажа честно, не бих се учудил. Нали и без това скоро ще умре. Какво му пука?Въпросът е тези около него ще му позволят ли.

190

паралелепипед

преди 2 години

До Анонимен 216 - Длъжен съм да уточня, че Илф и Петров са имали сходни мисли и постоянно са дразнели глупаците в СеСеСеРе, но са били отделни личности, макар че са пишели винаги в тандем. Нещо неясно, тавагишч 216 !?

189

Анонимен

преди 2 години

Вие се молете за здравето на Путин, че след него иде Ангела на Ада! Да се обзаложим?

188

Бончов. Яким Бончов.

преди 2 години

До: номер 214 Руските шпиони нищо не знаят. Само обичат да пият водка.Тогава, като се напият, издават всичките си тайни, които и без това са публични.

187

Анонимен

преди 2 години

Да не е решил всички на Земята да си ходим с него!?

186

Анонимен

преди 2 години

Самият шпионин е болен

185

Анонимен

преди 2 години

Тея продължават да навиват чекръка. Добре де-болен, ама иде по-лошо за вас. Бъдете сигурни. Тъй че не се радвайте.

184

анализатор

преди 2 години

"Мисля обаче, че има дисидентски гласове, противоречиви гласове, хора, които му казват, че това е катастрофална война, особено за икономиката , и тя няма да се развие добре за Русия." Аз обаче не мисля, че тези гласове ще имат какъвто и да било ефект върху Путин. Той крещи на своите генерали по същия начин, по който Хитлер е крещял, въпреки че е бил болен и на много лекарства. В един клип го видях Путин как се вбеси когато една журналистка му зададе обикновен въпрос!

183

Анонимен

преди 2 години

А какво ли знаят руските шпиони, това ще ми е още по-интересно да прочета

182

Анонимен

преди 2 години

Не злобейте на тавариш Путин му преливат кръв от млади украйнки, той може и затова да е започнал войната.

181

паралелепипед

преди 2 години

До Анонимен 209 --- Правилно е казал съучастникът с ник нейм Путин. Вашата алтернатива винаги е била в бъдеЩЕ време, че нещо ЩЕ се случи, ЩЕ стане, ЩЕ победим гнилий капитализм, ЩЕ построим комунизъм и так далее, а доСЕГА съде мъгла, трагедия, изпосталяване, изпростяване, трепане на човеци и прочее подобни от времето на Дядя Сталин и нищо ново под слънцето. Трагедията ви, дрогаре, е пълна и развеселява. Давайте вперьод. Так держать.