71

Сатир

преди 2 години

Дечев, *** въпрос - кой плаща масрафа???? Щото това си мирише на платена пропаганда !!!!!!

70

Мъка

преди 2 години

Украйна ще се заеме да реши проблема с Путин. Няма да умре от рак.Заслужил си го е.

69

Пешо

преди 2 години

Горките руснаци, 100 години ги управляват само прости комплексари

68

Анонимен

преди 2 години

Какво е това животно "международно Чикатило"?? Знам един Чикатило, но той е украинец. Явно иска да каже че Русия ще стане Украйна. И ще стане масов убиец като Украйна?

67

Точен

преди 2 години

Дечев, Дечев, от социалдемокрацията "тръгна", ама сега ни депутатство, ни тлъсти грантове от Козяк. Е, стараеш се, но не ти се удава.

66

Анонимен

преди 2 години

80 фира ти е машината за лайкове пич. За 30 секунди 70 клика на място, където хората най-много 30 да цъкнат за цял ден и то на 100% истина. Личиш и смърдиш! Което е жалко за защитата на днеса де! Да си уволнят системния!

65

Анонимен

преди 2 години

Дечев, не те знам кой си, обаче такива "лаборатории по проблеми" спускат глобалните катастрофи. Що се отнася до Висшето училище по сигурност и икономика (ВУСИ), нищо хубаво не може да се очаква от него с такава лаборатория. Сорос ли е идеолога и подстрекателя за основаването му? На бюджета сте увиснали сигурно - толкоз умни и красиви.

64

Анонимен

преди 2 години

Само че Хрушчов го свалиха защото е прекалено либерален, а комунистите си искаха диктатурата. Така че защо сега да свалят путин?

63

Анонимен

преди 2 години

83 сериозно ли? Да звънна ли във Френското посолство? Така най-лесно ще ти изпратят помощ? Не се шегувам. Само кажи да и ги пращаме веднага. Има си начини да те чуят.

62

Анонимен

преди 2 години

Ооооооо.... Ама ако това е опората на която се надява целото НАТО - зарежи!

61

Анонимен

преди 2 години

80 браво за 1 секунда само 14 клика. Пак да настроиш машинката. Не се прави така моето момче. Това е бг платформа. Ако в 1 секунда кликнат и 3ма се бъгва, та личи ти троляка от километри. Жалко, нито учителите ти са добри, нито ти си добър ученик. Чакаме 3тия опит!

60

Адмирации

преди 2 години

Европа в състав Росии! Тея фашаги в Украйна се бият поне като мъже, а тея на запад ще мятат меки китки и шамарчета! Русия свърли ли с Полша и Украйна, ще стигне до Лисабон за 2 месеца! Затова запада подхранва тея две фашистки злобни държавки!

59

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

58

...

преди 2 години

Значи запада ще подкрепа украйна и за в бъдеще! Това е пределно ясно! отделно, че русия в нито един миг от цялата си история не е имала по-голямо производство отколкото запада! и да визирам англия и други западни държави! Така, че що се отнася до уружи русия няма как да настигне западното производство! После идва това, че дори по някакъв магичен начин да се окупира украйна! Мокрия сън на ***, то тогава го очава един нов афганистан! Русия изгуби тази война! Просто още не го е осъзнала!!!

57

преди 2 години

Като гледам воплите и платените излеяния, злоба и агресия на питинофилите отдолу ми е ясно че вият на умряло. Болят ли тея *** стингъри и джавелини?

56

И Европа скърца 2

преди 2 години

Въвличат ни в чужда война. Мисля, че трябва да бъде прекратено, каза той в отговор на въпрос. "Днес френската дипломация не може да се ръководи от ЕС и САЩ. Каква дипломация имаме? Да даваме оръжие на украинците! И какво искаме в този случай, да бъдат избивани до последно? А след това вероятно Байдън ще изпрати европейци, добави Мариани.

55

Анонимен

преди 2 години

69 под руски елит явно разбират няколко продали се на запада смешника, които искат да продадат и гроба на бащите си за да живеят в някоя западна държава. Има ги колкото искаш такива. То и нашият елит е същия. До вчера яли от комунистическата баница, днеска била кисела, да се изхвърля ама не на ***, а да се подари на запада. Ух че кисело! А пък ние верваме ли верваме!

54

Германец

преди 2 години

"престъпление по НК и се наказва със затвор" -- Сезирай арменския поп. Мен също можеш да ме пишеш подстрекател, задето му удрям плюсчета на пича :) Действай :)

53

И Европа скърца

преди 2 години

Евродепутат призова ЕС да спре да въоръжава Украйна: Въвличат ни в чужда война... Членът на Европейския парламент и бивш министър на транспорта на Франция Тиери Мариани се обяви против финансирането и оборудването на Въоръжените сили на Украйна и призова Европейския съюз да не угажда на търговските интереси на Съединените щати. Тази позиция той изрази в неделя в ефира на радио RMS. Въвличат ни в чужда война. Мисля, че трябва да бъде прекратено, каза той в отговор на въпрос. "Днес френската дипломация не може да се ръководи от ЕС и САЩ. Каква дипломация имаме? Да даваме оръжие на у

52

Анонимен

преди 2 години

54 само умнокрасивите не разбрахте, че Путин никога не е искал да смазва Украйна. Той искаше буфер и нищо повече. Искаше да няма оръжие на НАТО на границата си и това означаваше неутралитет за Украйна. Но тя отказа и Путин си направи буфер. Още в първите часове на войната беше ясно. Но от гейполитиците няма как да го научиш, те не разбират от това. Виж, от гумени играчки разбират. Там много можеш да научиш за различната им употреба!