28

Емо

преди 2 години

Като слушам,гледам и най вече хвалебствията от имотните брокери,то насело май е същински рай!Да ама,не!

27

до 39

преди 2 години

Няма коптори и разбити улици, а чисто нов асфалтов път и вили на софиянци или къщи на постоянно живеещи. Да, има един местен човечец си гледа кокошки, но къщата му е далеч от коптор. Пред мен е 100-декара защитена борова гора. На хълм съм. Кеф цена няма. Канализация? Че то вилата ми в Симеоново няма, тук ще има...

26

Анонимен

преди 2 години

Басейни, барбекюта и край тебе коптори и разбити улици.От плевнята гледат хубавия ти имот, ти гледаш техните красоти.А канализация.? Нашите села не са уредени като в едни други държави, където да ти е кеф/или беше/ да живееш.

25

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова хубаво на село , защо купувате апартаменти в София ?! Може би сте инвеститори - добре , а на кого ще ги продавате после - нали всички ще искат на село ...хахахахахахахахах

24

до 33

преди 2 години

Не съм съгласен. Аз съм ИТ, жена ми- не. Но и тя работи дистанционно. Детската градинан и е на минути с колата. Болница- също. От съседите ни млади хора има само едно семейство ИТ-та. Всичко останало работи друг тип работа. Кой- 100% дистанционно, кой- от време на време си ходи до града, защото е на има-няма 25мин.. А в пещера не искам да живея. Къщата е огромна и светла. Градината- рай. Същото и за жилището ми в София- светлина и простор. Мразя тъмнината. Искам свобода и чист въздух :)

23

Анонимен

преди 2 години

Хора, радвайте се, че селото се съживява и има млади хора, работещи дистанционно. По-хубаво от това наистина няма.

22

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен какво е това плюене :) всеки е свободен да живее където си иска :)

21

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който може да си позволи да работи от вкъщи (не само програмисти...) къща на село е просто рай.

20

Анонимен

преди 2 години

Като цяло селата в община Суворово, Варна започнаха да се пълнят с млади хора. В Суворово има всичко и е на 5-10мин с кола от близките села. Има механи, еконт, спиди, болница детска градина ,училище и доста добре снабдени хранителни магазини. Естествно, че има и ромско население са как да кажа... добре култивирани. Поне при нас кражби няма, отделно имаме СОТ и явно им влиае добре.

19

до 18

преди 2 години

И аз останах изненадан и то много приятно. Ние не сме сменяли адресна регистрация, че уж за вила го взехме, но имаме сума познати, които го направиха. За малки деца е рай. Но важното е да няма от малцинствата, че с тях не може да се живее.

18

Анонимен

преди 2 години

Не прекалявате ли с рекламата на селски имоти? НСИ кога ни преброиха и още няма така детайлна информация, както брокерските агенции.

17

до 19

преди 2 години

Особено селата около големите градове са рай. Такива къщи има, че да ти падне ченето. То не са басейни, то не са барбекюта и всякакви екстри.

16

Анонимен

преди 2 години

Пичове пишете пълни глупости :) вие явно под село си представяте някакво затънтено място с 5 къщи и ромски палатки без ток и вода и път. Нямате си и идея за какво става дума :)

15

dmx

преди 2 години

Впечатлен съм от тази бройка. Иначе, да, в София с просто око се вижда, че хората са намалели

14

до 8

преди 2 години

Някои хора няма да го разберат. Но е факт, че българското село си възвръща живота в резултат на пандемията и 100% отдалечената работа във всички чужди компании. Ето ти победителката от Мастършеф миналата година живее в Родопите. Нашите съседи масово млади заможни хора с нови коли. Ние взехме имота уж за вила, то не искаме да си тръгваме от тук. Детска градина на 8мин с колата и там дечицата бели, симпатични на работливи хора.

13

Анонимен

преди 2 години

Като човек от скоро живеещ извън града четейки коментарите ви разбирам, че нямате никаква идея за какво говорите :)

12

Анонимен

преди 2 години

И ние от година живеем на село. Но не сме си сменяли личните карти- от София сме, имаме имот и там. Относно жителите- масово млади хора, предимно от ИТ сектора. Доста изненадани сме от този факт и то много приятно. Роми няма. Не се краде, на 25км от София, посока Сърбия. Ток и вода има, но имаме и 10 кубика резервоар. Ние сме с трифазен, спирал е 2 пъти профилактично за 10мин. Интернет- мобилен 30лв./месец безкраен план с външни насочени антени. 4g+ около 350MBit/s. Кеф несравним!

11

До Анонимен

преди 2 години

Какво за тока и водата, че не разбрах? Аз съм на село и тук имаме оптичен интернет :))))

10

Анонимен

преди 2 години

Да бе ще се преместя на село, да живея сред ор.ките и техните набези, да нямам един свестен магазин, нито училище, нито медицинска помощ, никакво забавление, в единствената кръчма - трима пияници гонят мухите. Жестоко...

9

До 8

преди 2 години

Е ако си свикнал да сме шматкаш по кварталните барчета с останалите квартални "батки" определено не е за теб. И като цяло говориш пълни глупости :)