9

Джокерат

преди 2 години

За една седмица русия можеше да си направи коридор и да влезе в полша. Нещата са ясни. Някой се помисли за всемогъщ

8

Анонимен

преди 2 години

Освен преториални интереси от страна на Раша, друг мотив не видех :)) Ако толкова не искат Украйна да е в НАТО, би требвало да погледнат към прибалтийските републики, които са отдавна в Алианса :)) Яд ги е, че бившата житница на СССР, не е вече тяхна :))

7

Мдааа

преди 2 години

А най добре да вдигат белото знаме и КАПИТУЛАЦИЯ... щото иначе да не дадат 50% фира ... и пак Путин да постигне своето!!!А има притча дето един такъв "юнак" изял солта, изял тоягите и чак на другия ден му дошел акъла та си платил и предал!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Добре са ги облъчили украинците чак ми в жал за тях. Не знам Путин нали е диктатор ама тоя блокира всичко що е на пътя му. То не беше бан на опозиционните партии то не беше бан на руска тв и език. Евреи бил, нямало как да има неонацисти с Украйна . Да ама не, оказа се съвсем така. То не беше списъка на Пандора то не бяха био лаборатории да се предава и това е. И без друго до ден два са паднали. Не знам там от където руски бутуш е минал какво е, ама виждам какво е там където САЩ са се намесили .

5

Анонимен

преди 2 години

Те вече са я надвили Русия. Само че няма да го разберат, защото жертвите, които трябва да дадат за победата си, са огромни. Русия загуби войната още на 24 февруари, когато прекосиха границата. Последстията от тази загуба, тепърва ще ги усетят. Русия никога повече няма да бъде световна сила.

4

Анонимен

преди 2 години

Така е, след 2 седмици азовците ще маршируват на Червения площад. Ха наздраве!

3

Любо

преди 2 години

За Украинците ние отново сме врагове както се видя през годините....а има хора от България които дават мило и драго за тях???

2

Гатанката

преди 2 години

Защо русия не нападна полша. Бшагодаря

1

Анонимен

преди 2 години

Виц на деня