19

1

преди 2 години

До Анонимен-23 той ако е ,твоя любим от банкя е на кюлоти,защото са почти на една възраст.

18

Анонимен

преди 2 години

Ето приятели виждате ли ? Нямаме изграден капиталистически строй .Как така държавни служители ще протестират ? Това е изнудване на българският народ ! Ние като граждани си плащаме данъците и от тях им плащат на държавните служители заплатите, а те били недоволни?Като не им харесва има пазар на труда,частен сектор. Не съм съгласен да ми увеличават сметките и данъците за да имат увеличение хора които дори нямат физически вид на полицаи . Пазарна икономика господа и дами.

17

1

преди 2 години

До Реалист-умния не дпс а бойко с неговите платени ,ентелегентни и красиви протестори,свалиха Орешарски, а дпс навремето свали сдс -комунисти,които са кооалиционен партньор на комунистите от герб,щях да забравя бойко беше довел свинари и трактори,за да свалят Орешарски.

16

Анонимен

преди 2 години

Този май е вече на памперси

15

Анонимен

преди 2 години

Този май не е успял да стигне до една от 12те си тоалетни

14

Анонимен

преди 2 години

Рашков се обяснява като ученичка!Вън бе корумпе

13

Анонимен

преди 2 години

"Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков е декларирал 22 имота пред КПКОНПИ. Във впечатляващото портфолио от имоти на Рашков, се включват три имота в София от 56, 99 и 106 кв.м., две къщи и дворно място в село Антон, две жилища, склад и гараж в Несебър, складове, фитнес и гараж в столицата, къща с двор в село Огняново, както и два декара ниви в гърменското село Скребатно."Баааааааа. Тоя изби рибата. Не го мислете вие Чичо ви Рашо, Той си е оплел кошничката.

12

Анонимен

преди 2 години

По-рано през деня в поредната специална пресконференция Ленчето каза, че ще има провокатори на протеста на полицаите. Сега Чашков каза, че е станало объркване, било за друг протест. Така става като за всяка непроверена информация правите пресконференции и ходите на интервюта по бтв и нова тв. Ама като по-цял ден ровят в google, вместо да работят, ще се излагат.

11

Анонимен

преди 2 години

МВР са най големите мързеланковци в България,за 5 стотинки не вършат работа но заплати взимат!!

10

обективен

преди 2 години

Тия криминално проявените сигурно са същите от миналото лято затова Рашков и новите.... са ги разпознали.

9

Анонимен

преди 2 години

Синоптичкате и те ще участват в стачката пред Седем седмочисленици. От днес и те са в стачка не искат да казват градуси, атмосферно налягане, хектопаскали искат пари

8

Сахар

преди 2 години

Да пенсионират пенсионерите, да съкратят папкаджиите и да вдигнат заплатите на останалите.

7

Ние

преди 2 години

Рашков вече не е удобен за никой. Търси се причина за да бъде махнат. Какво по удобно от тава. НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРА. Край с Рашков, ще послужи за одушник на много високото напрежение. А дано.

6

Наказателя

преди 2 години

Съобщение към кмета на Елин Пелин г-н Йвайло Симеонов със заплахите свършили майче свърши посланието ти е пратено не обичам да ме сравняват със личности личност не съм гледай новините във актуално за паметника във Равно Поле За Тебе БЕЙБЕ

5

Анонимен

преди 2 години

Тази пиянка кога ще даде доказателства за 60-те милиона на Хемус, за банката на Борисов или за измамите в Созопол? Все пак от 9 месеца говори само за това, сигурно има някакви доказателства.

4

Анонимен

преди 2 години

Като назначават министри като чашкоф пенсионери не сме за никъде.

3

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков декларира 22 имота. Цецо Шестака пасти да яде, а?

2

Анонимен

преди 2 години

Не подкрепяйте Възраждане

1

Анонимен

преди 2 години

Подкрепете Възраждане!