116

Анонимен

преди 2 години

Бащата на Румен Радев е участвал активни в избиването на тези хора. Сега синът му инсталира на власт потомците на убийците от 1945 г!

115

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев е първият бг политик казал ИСТИНАТА на висок глас, няма да е последният защото колкото и да боли от нея, ИСТИНАТА винаги побеждава! русия е проклятието за Бг, 150 години лъжи, антибългарщина, убийства, кражби каквито и турците на са вършили по земите ни за петте века робия...

114

Бее

преди 2 години

Га беше президент дума не обели, сега си много активен, Деси ли ти дава тая сила бе мрънкалник.

113

Анонимен

преди 2 години

Поне в това е прав. Ако имаше лустрация нямаше да се налага да слушаме глупостите на комсомолската секретар цял мандат.

112

Щирлиц

преди 2 години

Комунист-демократ-гербераст-комунист.....Еволюция по другарски.

111

Анонимен

преди 2 години

Ти защо не направи лустрация бе ДРУГАРЮ Комсомолски секретар , или нямаше да ти хареса много да се разбере за теб и семейството ти , кои и какви са били ?! Точно заради такива К..... И ( "каубои" ) като теб сме на това дередже !!

110

НАЙ-РУСОФОБСКИЯ...

преди 2 години

НАЙ-ПРОЗОРЛИВИЯ........ РУСИЯ ВЗЕ МИЛИАРДИ И ЦЕЛИЯ АРХИВ НА БЪЛГАРИЯ...!!... ... НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ....

109

ПЛЕВНЕЛИЕВ ГРЕШИ!

преди 2 години

ДС у нас може да бъде спряна, единствено след като изгори Кремъл, а това непременно ще стане още тази година...

108

гУмен

преди 2 години

Плевенлиев е готов да продаде българският интерес на всеки който плаща лично на него - в пари или облаги. Преди - на СССР, сега на САЩ. Имаме си много такива. *** им казваме.

107

Анонимен

преди 2 години

Този да не плюе дето е лапал. Всички червени куфарчета ще излазят сега. Скоро и Костов ще се появи от задтронието си да се прави на велик. Всички сте масони, т.е. предатели. Не ДС е виновна, а масонството ви и верността ви към ционистите. истинската лустрация трябва да е на масони и тамплиери.

106

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият президент, който сме имали. В България цари беззаконие, защото децата и внуците на прос_тите каскети заграбиха държавата и си я превърнаха в феодални имения. В България няма елит, защото е избит (физически) по заповед на МАсква. Докато не умре и последният "българин", бленуващ за комунистическото робство и целуващ руските зад_ници", свободна и просперираща държава няма да изградим. Що за същество трябва да си да плюеш по собствената си народност и да възхваляваш чуждата (руската)?

105

ТЪп

преди 2 години

А Плевенлиев не е ДС. Хич. Бивш комсомолски секретар с "дадени" ресурси по партийна линя за да "прави бизнес". Верваме ти. Дааааа.

104

ПХ

преди 2 години

Ами ти, бе, другарю Комсомолски секретар и потомствен комунист, а днес "баш" Капиталист, ти явно добре се справяш, прилагаш перфектно натрупаният опит от Комсомолският организация и постулатите на Марксизма-Лененизма!

103

Анонимен

преди 2 години

Няма как! Да се откъснем от руската сфера, това означава да си изтрием историята и да я забравим. България и Русия винаги ще бъдат заедно до края на света. Такава ни е орисията.

102

Анонимен

преди 2 години

***, ревеш като магаре къде е бил президента на това натрапено от новодемократите събитие, а къде беше ти при встъпването на Радев във втория президентски мандат? Продажно гнусно мекотело си, меко казано.

101

Анонимен

преди 2 години

ми те като теб, потомци на комунисти и агенти

100

Иван

преди 2 години

Пювналиев бегай крий се! Смешен ***! Маша в ръцете на един профан! Не демократи а бивши партийни секретари/ти знаеш най-добре/

99

АК-47

преди 2 години

Защо ли имам лошото усещане, че родата на този сме'шльо и той самият са изповядвали същатата тази идеология, против която сега плюе. Живяли са без никакви лишения, ползвайки блага, точно както всички комунистически функционери.

98

Анонимен

преди 2 години

най безличния и нищо не казващия президент

97

Анонимен

преди 2 години

Кръгом, марш и обратно в строя!