175

СВОЙ

преди 2 години

Нагли Англосаксонци!!!Хубавоги трепехме край Дойран!Ако ни паднат пак ще им надуем шушоните!Естествено,че Русия ще е готова за военни действия,какво да чака да и опрат пистолет на челото и тогава да мисли,каво да прави?Ако има война,това ще е по вина на наглото НАТО.

174

Анонимен

преди 2 години

До До Христо Христов На руските другарЕ като Христо им пречи неграмотността и некадърността. Демокрацията дава, но в кошара не вкарва. Обратно на комунизма, който хем те вкарваше в кошара, хем не даваше.

173

Анонимен

преди 2 години

До Мен "все още не сме стигнали жизнения стандарт от1989 г боза да го знаеш трябва да прочетеш официални документи на България Ане да слушате пропагандата на тв Европа" Жизнения стандарт на хартия на комунистическия режим го знаем всички, които сме живели по това време, тъй че ти си тоя, който си служи с пропаганда, но не си попаднал на правилния събеседник.

172

До Христо Христов

преди 2 години

"....спомняш ли си кога Борисов ТИ каза, че европеидите СТЕ про'сти?..." - Христо за къде е България без Европа ? Ами Евро фондове, Евро проекти за развитие, Евро помощи за Ковид и бедствия. Само чв българина се е кофти научил някой да му дава. Да си чул Румъния, Чехия, Унгария и т.н. да реват - Какво ни даде Запада ? Измисляй, Твори, Произвеждай, Продавай Конкурентен Продукт и Печели. Някой пречи ли ти ? Кой от Европа е дошъл в България и казал това затворете, счупете и продайте на скрап?

171

Анонимен

преди 2 години

До До 189/193 "А кой създаде България пролет 1877," Празните приказки за това какво създават руснаците са фиксирани в думичката "прелиминарен" при това те много добре са си давали сметка и даже са планирали последвалото СМАЧКАВАНЕ а тези празни приказки. България е създадена по МЕЖДУНАРОДНО РЕШЕНИЕ, а не от Русия. Това че надеждите на руснаците са били това да е временно решение, се отразяват и в наричането на новообразуваната държава Задунайска Губерния от руските дипломати.

170

Мен

преди 2 години

До 179 В България има национален статистически институт този издава доклад всяка година за миналата не знам още ндо по миналата заключението беше все още не сме стигнали жизнения стандарт от1989 г боза да го знаеш трябва да прочетеш официални документи на България Ане да слушате пропагандата на тв Европа Да като пари е най голям но гледай какво количество може да купиш преди с 10 лв 10литра бензин сега 4 направи сам сметка същото е и с хляба тока и почти всичко

169

Анонимен

преди 2 години

До До 179/191 Не, не "бледнее", но ти откъде да знаеш? :)))) Основния ни дефицит се формира от вноса на суровини за производство :))))) Не можеш да помниш нещо, което никога не си знаел. България изнася повече отколкото страни като Хърватия, Естония и Латвия. Всъщност най-голям дял в износа ни имат електротехниката и електрониката, но, отново, ти откъде да знаеш? :))

168

Анонимен

преди 2 години

А бе как Левски и Ботев са щели сами да се освободят бе Турската армия е могла да смаже англииската по онова време а тия тук дори не са имали пушки що се говорят глупости.

167

До 189

преди 2 години

"..."че България е Създадена от Русия през 1877г" ' Това не е вярно.." - вярно ли не е вярно ? А кой създаде България пролет 1877, да не пък дедо ти след като предаде Левски, Ботев, Бенковски ? :)))

166

Анонимен

преди 2 години

финландия и швеция неса в нато ама пак има демокрацията там и не е застрашена

165

До 179

преди 2 години

".....България в момента има рекорден БВП, рекорден ИЗНОС..." - Кире беше тя каквато беше преди да гласуваш за "Промяната". "Рекордния" БВП е сравним с този на ...Танзания, а "рекордния" Износ бледнее на фона на Рекордния ВНОС. Не помня какво произвеждаме в България - смартфони, електромобили, кисело мляко, сиренье ?

164

Анонимен

преди 2 години

Огромни отрасли имаше военен отрасъл селско стопанство индустрия а бе всичко.

163

Анонимен

преди 2 години

До До 175/183 "че България е Създадена от Русия през 1877г" Това не е вярно, а факта че продължаваш да оправдаваш северноазиатските сатрапи за постоянните посегателства върху българската национална идентичност във всичките й форми само показва, че си станал изцяло техен роб, неспособен да се бори да има такава. НЕ се притеснявай, всеки си заслужава участта, и ти, след като не се бориш за идентичността си, ЩЕ Я ЗАГУБИШ. Руснаците всъщност към това се стремят с тези политики - да изчезнеш.

162

AMWF

преди 2 години

Запада няма изгода Русия се разпадне нито Китай а да имат послушни режими обаче Рудия си е толкова самодостатъчна че това нямамкак да се случи.

161

Анонимен

преди 2 години

До Не се насрахте ей Хахахаха. Това не са "отрасли", това са отделни фирми и на тяхно място се появиха други със същия предмет на дейност, много от които днес са водещи на българския пазар, а други изчезнаха поради липса на каквато и да било "иновация". Балкантон всъщност още съществува. Жалко, че на масовите плочи от винил им мина времето преди ..... 40 години.

160

Анонимен

преди 2 години

Ама тия оръжия се плащат от тебе бе.Ако няма Русия няма и оръжия затова е целия тоя парад създаване на страх купуване на оръжия и обедняване.

159

Малко уточнение

преди 2 години

По-точно е да се каже, че разширяването на НАТО пълни касите на американските производители на оръжия. Само от нас получиха два милиарда долара за осем самолета Ф16, които не се знае кога ще получим.

158

Христо Христов

преди 2 години

До 161"... така и на нас не може се обясни че ЕС е система за Партньорство и Свободна Търговия.... " - спомняш ли си кога Борисов ТИ каза, че европеидите СТЕ про'сти?! Прав беше!

157

До 175

преди 2 години

"...Русия е била против това да се случат и до ден днешен ни мачкат тия сатрапи..." - съвсем културно ще вметна че България е Създадена от Русия през 1877г Въпреки опитите на "приятелския" Запад да попречи на възникването на нова държава. Има документи, История - четете ги Моля. След създаването на Княжество България възниква търкания с Русия от наша страна и и от тогава насам три пъти ги заплюхме и отрекохме от тях, но пък Македонците ни го връщат - ти да види братска "обич у "благодарност".

156

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Най- много на тоя да му разширят халкката , друго няма кво да се разширява , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА