106

Дано, дано, дано

преди 2 години

Дано те отнесе някъде надалеч тази вълна и да гледаме един квази учен по - малко.

105

Анонимен

преди 2 години

Опитвам се да ви образовам и информирам. Като призная, че съм лекар, следва "убийци". Като напиша , че работя в западна Европа, следва " стой си там". Ако подчертая , че съм главен лекар, следва"лъжеш". Ами стойте си в блатото на неведението и се наслаждавайте!

104

1-н

преди 2 години

"Ще има натиск върху личните лекари."Цитат от пасквила...Те личните лекари отдавна са в нелегалност, що не пробвате да се прегледате...само кешират и ги боли фара...

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 Форумните драскачи, написа форумният драскач. Има логика

102

Анонимен

преди 2 години

Съобщиха, че тежките случаи са с 50% по-малко отколкото при делта. Т.е пак ще има пълни болници, като ке има предвид, че сте неваксинирани. Просто и ясно! И не ви е виновен Витанов за това. Нито ев реите, нито пък арменския поп . Вие сте си виновни.

101

Анонимен

преди 2 години

За да проключим с пандемията случаите трябва да растат и то ШЕМЕТНО !!!..........Това трябва да стане ясно веднъж завинаги !!! ........Ваксините помагат за ЕВЕНТУАЛНО по-леко изкарване но САМО преболедуване спира вируса !!! ...........Начукайте си го в КУХАРКИТЕ !!!

100

Реалист

преди 2 години

При 30 хиляди новозаразени на ден, при смъртност 1%, ще имаме 300 починали на ден, при смъртност 3%, ще са 900 на ден, а при смъртност 4%, ще са 1200почимали на ден.

99

Анонимен

преди 2 години

Открай време във всички държави епидемиолози с помощта на математици, правят математическо моделиране изчисляват прогнози и вероятности. Това за форумните драскачи е неясно и непознато.

98

Реалист

преди 2 години

Няма почти никаква информация за Омикрон. Знае се, че е много по-силно заразен и толкоз. Вероятно ще имаме по около 20-30 хиляди нови случаи на ден.

97

(-_-)

преди 2 години

Всички тия статии, където присъстват разни математици, научни 'светила', които са виждали болни последно през студентските си години са анти-научни и имат 1 единствена цел - да принудят повече хора да се подложат на експериментална имунна терапия, която излиза, че трябва да се изписва през 3 месеца. А, тези, които са наясно с проблема като например създателя на технологията говорят обратното. А именно, че тези 'ваксини' са вредни. На Витан ли да вярвам? Или на оная Тромб? Промоутъри!

96

Анонимен

преди 2 години

Ей, за две години този заразен вирус не успя да го тръшне тоя оракул.

95

Анонимен

преди 2 години

Все едно гледам стар филм с някакъв шаман който казва,че, за да вали дъжд трябва да си събуем гащите и да ходим 3 дена голи примерно. Така му казали вълшебните камъни в кесийката.

94

ДртПрч

преди 2 години

След като Омикрон се кара по-леко от Делтата, 10 хил на ден от новия вариант ми звучат добре. 20 хил са още по-добре. Е, ще пострада пласмента на Pfizer, но това не е мой проблем.

93

до 107

преди 2 години

И да видиш модела, надали ще го разбереш. Още повече, че статистическите модели предвиждат математическо очакване, т.е. средното на някакво вероятностно разпределение на случайна величина. А българинът показва през цялата пандемия, че вероятностите са му тъмна Индия.

92

оффффф

преди 2 години

То това и аз мога да ви го кажа - оптимистична до 10 000 хиляди, песимистична над 10 000. Има ли начин да не позная? Подиграват ни се!

91

Вит

преди 2 години

Този нищо не "познава", вижте му "прогнозите" назад във времето !

90

Анонимен

преди 2 години

Професор Папилома вирус пак се появи. Така задължителна ваксинация ще получите, че ви е бедна фантазията

89

Гледам:

преди 2 години

Некви хора бягат от Община Враца сигурно знаят нещо по въпроса, но не са се намесили! Дръж!Трябва да благодаря и на другата докторка - течния азот ме остави без зловонни папиломи като един от коментиращите!

88

До 101

преди 2 години

До Доктор Сър ПичукСпоко бе, пич.Никой не иска да се ваксинирваш.То, налиняма вирус.Пий ракия и маай домашна луканка и сисвиркай.

87

ЕМО

преди 2 години

Ваксинирах се и КОРОНАТА ме повтори,но леко за 2-дена дращене на гърлото , малко хрема и само 1-път 37,1..... Вече съм здрав....