100

колективът

преди 2 години

Навремето на вратата на класната стая те питаха дали си за кусвал и какво. За който не е закусвал задължаваха целия клас да им носи храна на бедните!Безпризорните дица разваляха цели класове.За нарушението само на един наказваха целия клас или нарочваха някой невинен.

99

Анонимен

преди 2 години

Министър Денков е ʞинmǝᥕɔ!

98

Анонимен

преди 2 години

Двоиника на Фаучи

97

Анонимен

преди 2 години

Австриеца, а в Австрия ти ли си плащаш теста? Защото в БГ тестовете са подсигурени само за 2 седмици. После теста е на разноски на родителя. Я кажи, родител с 700 лв заплата как ще отделя по 400 лв всеки месец за децата си само за тестове? Това е реална принуда към ваксинация. Та пак питам, в Австрия тестовете държавата ли ги плаща или вие родителите? А и тестовете в училищата отчитат ли се от системата в общата бройка на страната, защото тук отказват да ги отчитат.

96

Родител

преди 2 години

За какъв ред говори този клоун на фармамафията? За нов световен ред? Айде у лево!!! Детето ми няма да влезе в схемата ви по никакъв начин! Нито тест, нито ваксина!

95

Анонимен

преди 2 години

Преди точно месец същия този *** се правеше на ущипан. Пуснаха децата в класните стаи. Половината със сополи и кашлящи, обаче си затваряха очите. Сега каквото и да ме призовава неспособното министърче, знам, че е поредната глупост и не може да му разчитам за адекватни действия.

94

Тралала

преди 2 години

Директорите се оказаха най-безпринципните и политкоректни служители, въпреки че пред родителите го играят на професионалисти. Няма нито един напуснал поради невъзможност да изпълнява служебните си задължения нормално. Разчитат на банката кадри завършили само педагогика и 20-годишен стаж по специалността да им свършат за пореден път черната работа. Отдавна хората са казали, че риба се лови в мътна вода

93

Анонимен

преди 2 години

При всяка грипна епидемия *** и у си пускаха отрочетата болни за да не се занимават с тях вкъщи и съответно целите класове, барабар с даскалите се разболяваха. Е, как да търсиш от тоя *** народ лична отговорност и хигиена?

92

по-полека

преди 2 години

До АнонименЩом сте навити , отивайте в двора на даскалото в сряда да помагате на кръжока по микробиология!!!

91

Денкооовввв

преди 2 години

Ама той няма "нарочно" да го направи -той си прави сметката, че осем училища са твърде много и ще гъна едното докато му направи нулев прием.Аз затова съм решил да му превърна живота в ад на бюрократчето.Нещо против имаш ли?

90

Анонимен

преди 2 години

До Непозната: Пиши в Австрия, където живееш. Мнения от емигранти не приемам.

89

учителска та мафия

преди 2 години

Един за друг се държаха, наговаряха и убиваха бъдещето на децата!

88

Анонимен

преди 2 години

Първата положителна стъпка, е да закрият 12-тия клас! Напълно излишен клас, само дето им губят времето на учениците! Ние като учихме до 11 клас, пак сме по-умни от тях!

87

до 92

преди 2 години

Там са 10%, у нас 80. Схващаш ли разликата? Навсякъде има , но у нас са съществената част от населението.

86

Анонимен

преди 2 години

Навремето в училище сутрин имаше проверка за изрязани нокти,чисти уши,нормално дълга коса.Така се създаваха хигиенни навици.

85

Ф.С.В.

преди 2 години

Аз лично съм слушал разговор по GSM на погребална агентка до Болниица с някакво медицинско лице- Тя викаше -ама той ("бъдещият клиент") е в реанимация сега ли??,,, Та така -парите са си пари -човешкото изчезва когато парите се появят

84

Непозната

преди 2 години

В Австрия, където живея, повече от година всяко дете се тества само в клас. Ако му е необходима някаква помощ, учителят му я оказва. Продължавам да не разбирам какъв е проблемът в България. Българските учители, както и повечето българи, искат ако може с нищо да не ги занимават в работата, а само да си получават заплатите там. Да не се чудят тогава защо получават в пъти по-малки заплати от тези на западните си колеги.

83

Денков....

преди 2 години

Докато умните ви главици се наумят тоя общинския г хване да ни тръшне кепенците перманентно и ти ще си му помогнал!

82

до 73

преди 2 години

Разбира се, че може тука да има нещо, което никъде го няма. Примерно - най-висока смъртност на 100 хиляди. Зад нас вече са Перу и Русия. Шампиони! Умираме от много "акъл". Или чрез акълоЛИПСИС към апокалипсис!

81

До А от Я

преди 2 години

В цяла Европа протестират. Ти май не виждаш по- далече от носа си. Скрий се някъде.