423

ПроСоТо

преди 2 години

До Йордан...това неговото е болест,драги!..Нарича се "Маниакална шизофрения"..Във вакуума м/у ушите му звучи САМО една дума:.."РАДЕВ"...Тя го подлудява и вместо да се лекува,го пускат да облъчва с болестта си цялата нация..

422

Анонимен

преди 2 години

Бойко никой не ти вЕрва вече...Хабиш се напразно.С мръсните ти игри отвращаваш.Кражбите са си само твои, колкото и да отклоняваш вниманието от себе си и Пеевски.Правите се на мафиоти, разделихте земята и разни месни дерибеи се изживяват на безсмъртни.Ти какво не разбра, че се провали.Всяко твое показване добавя гласове за другите партии.На съседа детето казвало, че оня лудия пак го показват.Смятай...

421

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев предизвика на публичен дебат експремиера Бойко Борисов. Г-н Борисов, по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни:Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.,Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас.Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти,документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева.

420

ПроСоТо

преди 2 години

До РАДЕВ-ПЪРВЕНЕЦ....а ти би бил/а любимеца на д-р Шипковенски,ако беше жив..

419

Анонимен

преди 2 години

Прeз 2013 гoдинa Кoнcтитуциoнният cъд пoзвoли Дeлян Пeeвcки дa e нaрoдeн прeдcтaвитeл, cлeд кaтo бeшe нaзнaчeн зa шeф нa ДAНC, a cлeд тoвa пoдaдe ocтaвкa. - Aнaлoгиятa c рeшeниeтo нa КC oт 2013 гoдинa пo кaзуca c нecъвмecтимocттa нa Дeлян Пeeвcки e пoвeчe oт нeoбхoдимa. Тя пoкaзвa, чe КC ce ръкoвoди нe oт принципитe нa прaвoвaтa държaвa и нa кoнcтитуциoннocттa при cвoeтo функциoнирaнe, a oт тoвa, чии интeрecи cтoят нacрeщa при рeшaвaнe нa кoнкрeтния кaзуc, c кoйтo e ceзирaн.

418

Ванга 2

преди 2 години

Не само няма да има импийчмънт ами Президента Радев ще ви отнесе като дизел цинкова кофа.

417

Анонимен

преди 2 години

Казваш Бойко Борисов, махаш с ръка, цъкаш с уста и се прекръстваш три пъти, никога повече да не го виждаш в управлението!!!

416

ВВВ

преди 2 години

Има ли ден този човек да не бълва змии и гущери?

415

Xa xa

преди 2 години

Уважаеми г-н Борисов, необходими Ви са множество квалификационни курсове и обучения, за да се научите да говорите правилно родния си език и да изградите продажбени умения да продавате продукта ГЕРБ.

414

Йордан

преди 2 години

Откъде такава наглост?Вместо да се скрие и да не си показва тлъстата мутра,той бълва злоба и лъжи.

413

Анонимен

преди 2 години

Много нагъл Борисов, сипе лъжа след лъжа и окото му не трепва.

412

Анонимен

преди 2 години

до шопа Тоя път не му дадоха. Герб го убиха свои отвън и сега остава само да му хвърлят 2 лопати пръст.

411

радевщина в действие

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция на най-високо политическо ниво и незачитане на Конституцията на РБ.

410

шопа

преди 2 години

Тиква -кратуна! Ако бе подал оставка юли 2020 сега нямаше да виеш като вдовица за к...

409

Анонимен

преди 2 години

Цъфффнал ГЕРБ, Цъффнал ГЕРБ...

408

омраза

преди 2 години

Радев разделе Българите на -расти Гербер и *** сега се плюят един друг.

407

Анонимен

преди 2 години

Министър на Плевнелиев с британски паспорт.Въпреки че Попов е бил подал молба за освобождаване от британското си гражданство, той до края на мандата на служебното правителство на Плевнелиев, и до момента включително, си запазва британското гражданство.След като Конституционният съд се произнесе по абсолютно същия казус с бившия министър от служебното правителство на Румен Радев Кирил Петков, би било редно да разгледа и този случай, макар и със задна дата.Иначе просто става въпрос за двоен стандарт при спазването на Конституцията и използването на казуса с

406

П 3.14

преди 2 години

Радев е психо..

405

Анонимен

преди 2 години

Подобен казус имаше с още двама министри досега- финансовия министър в кабинета на Бойко Борисов Симеон Дянков и с екоминистъра в служебния кабинет на Марин Райков - Юлиан Попов.За решаването на казуса с Дянков, за който имаше съмнение, че е и гражданин на САЩ, много помогна американското посолство. Дянков се закле като министър през юли 2009 г. Три седмици по-късно на въпрос за гражданството си той обясни, че има намерение да се откаже от него, за да изпълни изисканията на Конституцията.

404

Анонимен

преди 2 години

Кой е този дядка и кой се нуждае от неговото мнение?