211

Анонимен

преди 2 години

307 как не зависи от президента да има правителство?Сегашния как с помоща на чалгаджията прави второ служебно правителство.

210

Иван

преди 2 години

Госпожица Герджикова, новата Мата Хари на Тиквон, лъже долно. Заслужава сто тояги на голо дупе.Това дали ще има правителство с мафиотската структура ГРОБ, не зависи от него.Това същество продължава да седи наведен и да смучи дръжката на кухата тиква.Дано историята и народът да го накаже заради неговите лъжи, кражби и действия срещу родината.

209

ПроСоТо

преди 2 години

толкова ли не се намери некой да обясни на госин професора,че дали ще има правителство или не,дали ще се намалява ДДС,акцизите и др.,дали ще има подкрепа за бизниса НЕ ЗАВИСИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА,а от "партиите" в НС..?!?!?!...Или знае това,но просто си прави реклама в стил "А ла Тиква"?...Може ли човек НА НАУКАТА да бръщолеви такива СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ?!?!

208

Биволъ

преди 2 години

Ако Радев спечели на първи тур за българския народ ще има голям шнур.

207

Къде си ти, къде си

преди 2 години

Радев печели на първи тур.Ако изборите за президент и вицепрезидент бяха в отминалата неделя, за Румен Радев биха гласували 51,2% от гласуващите, за Анастас Герджиков 22,5%, за Мустафа Карадайъ 7,9%, а за Лозан Панов 6,2%.

206

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

205

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко .... Калеко, лъсват само голите д...та на герберастите.

204

А дано

преди 2 години

А дано, ама НАДАЛИ!!!На БОДЛИВА КРАВА БОГ РОГИ НЕ ДАВА!!!!Объркал си рейса, пич.... в грешен герберски рейс си се качнал!!!!

203

Анонимен

преди 2 години

С това изказване се вижда колко е запознат с функциите на президента. Да твърдиш, че ще има правителство, при положение, че това не зависи от президента - или това човече ще иска конституционни промени, или ще се прави превземане на властта подобно на 9 септ от бкп

202

Анонимен

преди 2 години

Герджиков вече не го искат и в СУ!

201

Анонимен

преди 2 години

"Избраният" уж Гербджипков за втори мандат като ректор с какво е зависим от неговата /герб/ партия-майка?

200

Анонимен

преди 2 години

Само гледай ББ как ще те шляпка по теменцето1

199

Анонимен

преди 2 години

Слушам как говори Герджика и си представям колко ще му бъде трудно на фигуранта да дебататира с него. С други думи казано- дебат Герджиков- фигурант няма да има.

198

Калеко Алеко

преди 2 години

Големият мъжкар дето се репчеше на ББ, да си мери лицевите опори и коремните с него призовавайки го да се кандидатира за президент, при положение че Борисов си има партия и е бил Министър-председател, сега се се страхува да излезне на дебат и да се изправи с/у опопнентите си, и ако такива като Болен и Луна едва ли могат да притеснят някого, то с опоненти като Герджиков могат да лъснат всички недомислици и празнодумия на един фелдфебел,които отлежават под фуражката му заедно с вродените комплекси

197

Анонимен

преди 2 години

Плямпа щутотии пак !

196

Анонимен

преди 2 години

Герджик началника ти го чакаме в Магнитски заедно с Гешев

195

Нищо ново

преди 2 години

Герджиков е типичен апаратчик от гербаджийски тип. Избран за втори мандат ректор с избор, в който само той е бил кандидат, също като Гешев. В цял университет като СУ да не се намери втори кандидат за ректор, това едва ли е случайно. По-скоро е станало с външна намеса.

194

Анонимен

преди 2 години

Човекът е учил латински в гимназиятя. Затова сега изгря като специалист по всичко. Освен това иска да обеднЯва българите.

193

ДЕБАТ ?!?

преди 2 години

По-важно от всякакви дебати е , че другаря Радев прави 50 лицеви опори за 1 минута.

192

Анонимен

преди 2 години

Радев няма да излезе на дебат. Ще искат да направят караница дебат между всички без участие на Румбата. Копи пейст а ла Първанов. Но се изтърка този сюжет и вариации. Сега пробват комбинации за да излъжат някой от шараните. Като стигнат до пермутации ще наведат глави победени.