87

IvanKI

преди 2 години

До Анонимен 115: Абе, герберстки ***, кога успа да се прибереш от околовръстното та започна и тука да рабоботиш ?!

86

333333

преди 2 години

А еее стига с тоя Радев ве. 12 година бащицата тиквун схематизира обществото и краде сега Радеф ви виновен.

85

МДА

преди 2 години

Абе гербавите троляци - ако вие сте и.дио-ти, ние не сме!Четете, бе! Не само пишете за жълтите си стотинки. Става дума за неща от 2019, какво служебно правителствот, какви пет лева?!Ай напънете ги малко тия празни глави и не пишете глупости...

84

Анонимен

преди 2 години

айде сега да проверят и проектите,по които работят училища и детски градини- там какво точене на пари става,не е истина!!!!!Жалка картина.... много жалка. Учитетелите станаха много нагли и алчни. Проектите на документи са изрядни, а като изпълнение са дори и неприятни за гледане.

83

Анонимен

преди 2 години

Що отмествате вниманието, а!? От безумието, което се кани МОН да въведе

82

Анонимен

преди 2 години

До манталитет Хахахахахха. ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!

81

Анонимен

преди 2 години

Та, тези почивки служебното правителство ги измисли ! Сега се сетихте ,защото идват избори и Борисов трябва да си очерни възможно най-много,той е виновен,че корабът потъна,че вали дъжд,сняг ,че има вирус ....и изобщо за всичко е виновен

80

манталитет

преди 2 години

В пресата са изнесени и данни за имотни гешефти, правени от земеделската партия. Според в. Пряпорец при земеделското управление от държавата са ограбени 800 млн. лева. Следите на част от парите се губят към вилата на Стамболийски в Славовица. цитат от новина през 1923 ..

79

Анонимен

преди 2 години

С тия делегирани бюджети, само се взимат едни пари, а качеството е никакво.

78

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНАЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО!ТОВА Е С ДВЕ ДУМИ БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ...А НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ БЛЪСКАМЕ ЗА ТОЯ ДЕТО КЛАТИ ДЪРВЕТАТА!

77

Анонимен

преди 2 години

Те сега са кротки лапетата, ама не случиха на мафия :)) Навремето бехме много по невъзпитани отсега, не си играехме изобщо, дори женките ни беха с мутренски манталитет......хахахахаха :))) Иначе тази статия нищо не доказва, 8 милки са нищо в сравнение с другите средства които са се източили :)

76

В Китай

преди 2 години

разстрелват за подобни практики.

75

Анонимен

преди 2 години

Сигурно пак ГЕРБ е виновен а??? Ама тези почивки за ученици ги измислиха хората на радев и това лято ги имаше за първи път.Честита подмяна, ааа промяна, извинете!

74

Анонимен

преди 2 години

МОН нищо не е "разкрил", а това е поредната скалъпена историйка да отвлича вниманието от здравната, екологичнта и икономическата катастрофа, които Радев и неговите служебни престъпници ни докараха. Но НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА!

73

Анонимен

преди 2 години

айде сега да проверят и проектите,по които работят училища и детски градини- там какво точене на пари става,не е истина!!!!!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "чекмеджето" Всеки, който продължава да пробутва тази скалъпена от ДС фотоисторийка, е ДОКАЗАН *** от фабриките на Радев.

71

Анонимен

преди 2 години

До до 95/107 ТИ преочети пак. Опитите за внушения удрят ЯКО на камък, ако се зачетеш в статията. Даже не става ясно, дали има "злоупотреби". ЗАСЕГА МОН "не е наясно": "Не е ясно кои клиенти и в кои офиси на дружеството са поискали заявките им да бъдат прехвърлени в друг период." И още мноооого други любопитни неща пише вътре, но на радевите *** това не еим е задачата. Те имат друга.

70

Анонимен

преди 2 години

Мафията отдавна се е вградила в държавата, тези 8 милиона са стотинки за тях :))) Щом се споменават само тези мизерни 8 милки за нещастните ученици, значи могат да са спокойни мутрите :)))

69

Анонимен

преди 2 години

Никаква изненада: още не е излазла статията и радевите *** тръгнаха в атака. То това е и задачата: координация между компромат и реакция. Това, че тепърва ще се разбира дали е истина, какви са фактите, има ли такова нещо, кой е отговорен и т.н. това не влиза в плановете на ДС и психологията на рублоробите.

68

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде световна новина, ако бъде съобщено, че в някой сектор не се е крало...