210

аз

преди 2 години

да бяхте купили нормални ваксини а не експериманталните на Бил Гей-тс и на Сорос, щях да съм се ваксинирал отдавна

209

Анонимен

преди 2 години

Долнопробен лъжец!!!!!

208

Анонимен

преди 2 години

Ако ви бяхме почнали с лопатите по главата, Кунчо, също нямаше да има, но и на това ше му дойде времето, щото такива продажници като тебе само от това разбират.

207

Анонимен

преди 2 години

И като са ваксинирани не боледуват ! А стига бе ! *** верно ли е това ? Отменили мерки от някаква измислена пандемия

206

Факт

преди 2 години

Швеция без натиск има повече от 70% ваксинирани - няма меркиНие и до 30% не сме стигнали- болниците пълни Е???

205

Ковид Иванов

преди 2 години

До Клоунски Свят Please, do not beat only someone, do this for everyone of these Monsters. And call me to help You any time and on any place.

204

Док

преди 2 години

Като в Израел ли бе, Пунчефф, нямаше да има мерки, или като в Гърция, или като в Кипър, кажи бе, Пунчефф, кажи?!?

203

Прав е

преди 2 години

Единственият начин да няма препълнени болници и мерки е да няма висок процент болни. Харесва ни или не - явно ваксината единствено може да помогне.

202

Анонимен

преди 2 години

От небето ежечасно нали пускат ваксини, значи сме на 100 % ваксинирани, тогава махайте мерките. Пък и знам, че след изборите сте подготвили големи сюрпризи за магаретата, дето не щат от "вълшебните" помпи...

201

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам. В Ирландия 54 % от приетите в болница са напълно ваксинирани при ниво на ваксинация 75%. Ако ефикасността на ваксините беше 95% цифрата на приетите в болница ваксинирани трябваше да бъде около 7-8 %.

200

Handel

преди 2 години

Комисионните Пънчев, комисионните!Заразяват ли ваксинираните? Заразяват. Разболяват ли се ваксинираните? Разболяват се. *** ли в почти същото съотношение, както ваксинирани/неваксинирани? ***.Тогава какав е позлата от 70% ваксинирани? А, почакай - умрелите ваксинирани са обявени за "фалшиво" ваксинирани, ясно...

199

Анонимен

преди 2 години

Ако ги нямаще такива извер*и като теб земята щеше да е рай!УБИЙЦИ!

198

Анонимен

преди 2 години

Докторе не се притеснявай ...Афганистан и Сирия ,няма ваксинирани не спазват нищо и вирус нема (

197

Анонимен

преди 2 години

Всичко това с мерките и ваксините и сертификатите е противозаконно и когато хората се събудят от комата в която ги натикаха насила, ще падне страшна сеч на ваксърсърски глави. Само Гейтс ще оцелее, щото си е приготвил непробиваем бункер за такива случаи.

196

Ковид Иванов

преди 2 години

Гаден, долен лъжец и измамнук! Даваш ли си сметка колко животи на наивни българи си отнел? Ръцете ти лепнат от човешка кръв д-р Менгеле. И това го правиш за пари мръснико! Аз мога да ти кажа. На7 ваксинирани средно 3-*** са починали. Ако бяхме 70% ваксинирани, сега щяхме да наброяваме между 3млн и 4млн българи. Слава Богу измежду нас има здравомислещи. Слава Богу! Иначе? Иначе сега щяхме да сме изчезнали като народност заради тебе и такива като тебе д-р Ангел Менгеле Кунчев.

195

преди ваксинацията

преди 2 години

последните 10 години умират по над 100 000 човека годишно, при раждаемост за същия период устойчиво намаляваща от 75 до под 60 000 за миналата година.Смъртността от Настинката 19 е последния ни проблем , ако се замислиш

194

...

преди 2 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА! Ако баба ми беше мъжка, щеше да ми е дядо. Стига с простотиите. Мерките ще ги има, докато има пари да се разпределят. Няма значение колко са ваксинирани, колко са болни и колко глупости се изсипят по телевизии, вестници и онлайн медии.

193

смешна нация

преди 2 години

Над 21 000 умрели, 18% ваксинирани. Еми *** си, булгари станци.

192

Шаши

преди 2 години

Един приятел се набоде. Сега пише стихове.

191

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте ,А умирайте.Новия лозунг:Ковид или Смърт.