346

някой

преди 3 години

герб първи..............дума да не става.

345

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 370 Не съдете за другите по себе си :) По това също ви разпознавам герботроловете - пишете най-подробно за мен, без да ме познавате, а "пропуснахте" да отречете, че самият Вие сте т,р,ол. :)

344

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

ЧАГЪРТАХА, ЧАГЪРТАХА И СЪ ИЗЧАГЪРТАХА И ГЕРБ ПАК НА ПЪРВО МЯСТО- НЕ СЪМ ПЛАТЕН, НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ! ДА ГЕРБАДЖИЯ СЪМ И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА, КАК ЩЕ МЕ НАРЕЧЕТЕ ИЛИ НАРУГАЙТЕ- НЕ МИ ДРЕМЕ.

343

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 369 "Никой не ми плаща. Пиша, каквото мисля." О, напротив, плащат ви с най-тънката тарифа: да ви уверяват, че сте полезен. За тях не струва нищо. :)))))

342

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 366 Значи не познавате :) Не съм ничий т.р,ол, за разлика от Вас. Никой не ми плаща. Пиша, каквото мисля. А аз вас, гербавите, ви познавам по това, че сами не знаете правописа, но много държите да наричате другите неграмотни :):):)

341

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕС с едната ръка дава,но само на илигарсите ни, а с другата прибира, какво стига до населението и създава ли се реална икономика? Не. А без добри,високи заплати и увеличаване на работните места, емиграцията и демографската катастрофа ще продължава!

340

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 364 Хич даже не е умряла. Управлява ни и днес.

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 365 Познавам троловете по това, че в момента в който се стигне до "патова ситуация" в която вече е казано обобщението, пак си подхващате старите опорки. Драскай там за потенциалните ти читатели неграмотнци. Казах ти, телената ограда те чака, дори и драскането сега да ти носи някоя и друга рубла. Айде. :))))

338

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 357 Гербав, ако десето стоеше срещу вас, нямаше да управлявате 12 години :) А на Путин патока защо построихте, русофобите :)

337

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига глупости , зад Цветанов, да не би, да не са хора от ДС, но той не служи на България! И престанете с тази ДС, това е една отдавна умряла служба, днес службите служат на Боко и на чужди държави, по-малко на България, а ДС винаги е служила на България - и през царското управление и през социализма, но днес я няма.

336

Ха-ха

преди 3 години

Нищо против Бацевата шайка да е първа,стига да не помирисва власт.

335

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам ДПС да имат толкова малко проценти, със сигурност ще са повече, на БСП им пожелавам успех, даже и първа сила да излязат, ще е още по-добре , при тяхното управление страната беше по-добре и по-спокойна, нямаше страх и мислеха за държавата, на останалите партии, процентите са долу-горе реални!

334

Византиец

преди 3 години

Бат бойко даваше кифтета, тия от пп скръндзи - прости мекици раздават. Пазят си кебабчетата за дуупидаттите дето ще купуват.

333

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 358 "До изборите най вероятно ще трябва да имигрирам щото комунистите крадейки, докараха поредна огромна криза." Имаш още една две години. Ще мине време докато ДС овладее всичко и започне да стяга примката около врата на обикновените граждани: сега целта им ще бъде да саботират ЕС и да крадат оттам колкото се може повече. Естествено, това няма да мине и ЕС ще започне да ни спира парите и спиралата ще се завърти .... За 3-4 години ще втасаме ...

332

Анонимен

преди 3 години

До изборите най вероятно ще трябва да имигрирам щото комунистите крадейки, докараха поредна огромна криза.

331

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 348 "В случая сте прав - думите Ви са едно, а реалността - съвсем друга :)" Така е: Радев в момента държи цялата държава без Прокуратурата. А зад радев стои ДС. Зад ДС стои Кремъл. Изводите, за тия, които имат акъл вместо бръмбари в главата. С такива като теб разговора е безмислен. :)))))

330

хм

преди 3 години

Те и машините за гласуване могат да се манипулират, така че победата ще е за този, който си плати най - много на поредния търг наречен "избори".

329

Койчо

преди 3 години

Народа обича да ги краде лъже и бие герб за това гласува за тях.

328

анонимен

преди 3 години

И както казват хората : Сама ГЕРБ - другото е вятър и мъгла. А мъглата е такава, че замъглява мозъка.

327

сс

преди 3 години

Ако ПП и ДБ бяха единни сега можеше да са първа сила. Така че Киро ще види министерски пост на куково лято