137

Анонимен

преди 3 години

Светът е оцелял и жизнената граница се е вдигнала благодарение на медицината и ваксините. Толкова глупости се изписаха по тия коментари, такива гръмки теории се развиват. Естествено, че ваксината срещу ковид не е нещо ново, защото корона вируси има над 200 много добре и отдавна познати. Естествено, че ваксината предпазва и от заразяване и от тежко преболедуване. Другото са локуми за скучаещи хора, които от всичко разбират, но пак са на последната дупка на кавала.

136

вай вай ваййй....

преди 3 години

.....ти да видиш!

135

Sunny

преди 3 години

И какво е странното, че неваксинирани и непреболедували се разболяват ? Чак водеща новина... Все едно да напишете, че най-много пият алкохолиците.

134

антиваксър

преди 3 години

До До 148 154 И какъв е оборотът от хранителни добавки, та направихте този извод? Годишният оборот на първите 10 фарм.концерна за 2017 г. е 323,11 млрд. долара. Ефектите са доказани за хранителните добавки, а странични нямат. Ако се развие това производство, цените ще паднат още, защото няма патенти.

133

Гьотверен

преди 3 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

132

българин

преди 3 години

До: номер 145 Я виж ти! Интересно! И кои са тези няколко независими организации, може ли да уточниш? Конкретно, една поне ми кажи коя е? И какво значи изолиран COVID-19 вирус? Не че нещо, но вирусът се казва SARS-CoV-2, а COVID-19 е заболяването. Както болестта СПИН (AIDS на английски) се причинява от HIV вируса, а няма отделно вирус СПИН.Кажи, кажи подробности, пък може аз да я спечеля тази награда, щото не съм чувал досега да има такава!

131

До 148

преди 3 години

Мошеническата индустрия за пари, ако беше такава, щеше да работи не с ваксини, а с хранителни добавки! Много по-лесно е, по-лесно се продават, по-дълго се употребяват, скъпи са, а ефектът им е незнаен. Както и страничните им ефекти.

130

Анонимен

преди 3 години

До Шаши Няма как да има лъжци при рутинно входиране на данни, ако ти е ясно. Просто не е възможно. Ти преброи ли се електронно, или и там мислиш, че има конспирация? Ама ако главата ти е объркана и живееш в някакъв филм, няма спасение.

129

До Анонимен 134

преди 3 години

"в Германия от 01.10 който е НЕваксиниран.но трябва да излезе изолиран в карантина си взема НЕплатен отпуск.до сега имаше болнични..но вече НЕее.." - което е само доказателство затова, че където е имало фашисти - убийци, на същото място те пак са налице. Фашизмът не бе изкоренен. Германия, Италия, Гърция, Испания, Франция, Австрия. Той е жив и възкръсна в целия си "блясък" преди две години. Идва нова война против фашизма, която отново ще го натика в земята - където му е мястото.

128

антиваксър

преди 3 години

Отворете си графиката, за да видите, че при нас е трета вълна. Първа ние нямахме, поради липса на заразяване. Правителството прибра много индоевропейци от западните страни, за да вкара заразата сред нас, но не се получи вълна.

127

славянин

преди 3 години

Аз като неваксиниран защо не се разболявам масово!? Зомбиваксърите все ме разболяват, а аз все не се разболявам!

126

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света основно се разболяват неваксинирани или непреболедували. Какво толкова има за разбиране или неразбиране повече? Докога в Бъгария юе се въртим около неваксинираните?

125

Анонимен

преди 3 години

Масово боледуване въобще няма в момента. Има лъжци, платени от фармамафията, да надписват бройки заразени и починали "от ковид". Ваксинираните също и разнасят, и боледуват, като всички останалите, защото съчинените "ваксини" са пълня шитня, мошенически резултат на една мошеническа индустрия за пари. На която политиците от почти цял свят са подчинуни и лижат подметки, защото ако не лижат, няма да заемат постовете, на които са поставени, за да изпълняват поръчките на ковид фашиистите.

124

Анонимен

преди 3 години

СЕГА КАЗВАТЕ ЧЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛ Е СЪЩОТО КАТО ВАКСИНИРАН??

123

Анонимен

преди 3 години

Нещо не мога да рязбера, вече няколко независими организиции предложиха всяка по 1 милион долара награда, на човека който покаже изолиран COVID-19 вирус. И нито един от тези специалисти дето само дават интервюта по мейнстрийм медиите не иска да спечели наградата, а само си губят времето в даване на интервюта. Та въпросът е защо, никой не прибира наградите ?!?!?!?

122

Шаши

преди 3 години

Ей, мерси за класификацията. Катър -това звучи гордо. Много по добре е от лалугер.

121

Ларавел

преди 3 години

Сектора ни беше приоритетен за правителството. Ваксинирани сме още от февруари повечето. Проучванията са ни в затворени групи и не мога да ви дам линк, но спокойно можете да пуснете анкета в произволна dev група и да попитате колко са ваксинираните.

120

Шаши

преди 3 години

Цифрите не лъжат. Обаче числата се пишат от лъжци.

119

Анонимен

преди 3 години

Ей, големи катъри има тука. Какво точно не е вярно на 124, или не ви харесва истината. Тези числа са налични и не може да си затворите очите.

118

антиваксър

преди 3 години

До Ларавел 137 Оспорвам, че сте програмист и не виждам да отричате, че сте *** :) Може би ще ни предоставите линк или източник за ИТ фирмите :)