45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52 Приятел, не знам колко време са слагали мантинелите на някакъв мост, но това няма НИЩО общо с това, което казах. Прочети пак какво ти написах и не се излагай повече. Между другото, прави ми впечатление, че има непропорционално много *** от морските райони. Това дали е случайно, или руснаците добре са ви хванали за гушите вече?

44

а спрете се

преди 3 години

Бойко може да е всякакъв,лично аз не харесвам подобен тип хора,но за разлика от жълтопаветните умни красавци вършеше работа!По-скоро да идват изборите и да се разкарат тия политически случайници,че на България взеха да и идват в повече!

43

ИТН

преди 3 години

Браво на министър Рашков!! За по-малко от 24 часа залови сериен убиец психопат!! Така се работи, а не като Каскета който прикрива убийците!! Оставка бе Гешев!!

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 Разбрах те много добре, но не знам дали ти ме разбра: на ДС му трябват криминални престъпници, които имат история на такива. Всякакви идеи, че те може да не са психично добре им развалят инсценировката, защото допускат, че оже да действат, защото не са били добре с главата в тоя момент.

41

жалко ли

преди 3 години

До Анонимен 41А бе ти нормален ли си!?

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44 "Алоо Тиквата, мантинелите откога станаха маркировка бе" Откога мантинелите правят магистрала? :))) Съвесем сте отчаяни, щом стигнахте дотам да се опитвате да отричате направеното при кабинетите Борисов с някакви подобни възражения. Мантинели и маркировка са буквално довършителни работи за една магистрала, като се има предвид какъв огромен обем работа е извършена преди да се стигне до тях.

39

Анонимен

преди 3 години

До 38 "Защото моля ти се гласували депутатчетата за сваляне охраната на НСО на доста хора в тази държава. Че какво общо има Митева с това гласуване? Тя еднолично ли е гласувала ЗА? Простотия до откат разбирИш ли на Дългия и на Африканския." Точно. Факта, че Митева НЯМА думата при такова решение, показва, че само се използва ситуацията с неразбориите около гласуването, и понеже на ДС му трябва червените да са жертви, за да приложат черен ПР, си организираха "заплахата".

38

анонимен

преди 3 години

Заплахата е чалгарски сценарий. Домоуправител на голям жилищен блок получава повече заплахи, заради събиране по 5 лева за стълбището.Не виждам кой ще заплашва тази невзрачна женица. Сигурно Тошко е хванал някой наркоман за жертва. Понеже Христо Иванов няма как да свали главния прокурор, най лесно е да му махнат охраната, и престъпниците да го убият. Промяната в действие.

37

Анонимен

преди 3 години

Един мъж да измие срама на всички мъже в Бг.Всички ние допуснахме това женско иго.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34 "Психично болни много в тази държава." Тоя не е търсен да е психично болен. "Заплашващ" с профил "психично-болен" не върши работа за компромата, който е, че Гешев използва криминалния контингент за да си отмъщава за "охраната". Ако е "психично-болен" се премахва умисъла от криминален характер. А че е компромат за черен ПР личи по това, че Митова реално няма никакво влияние върху решението,тъй че цялото нещо е насочено към използването на ситуацията с неразбориите около гласуването

35

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че момчето не е изпълнило заканата си!

34

Анонимен

преди 3 години

тая долна комунистка вън от парламента и оставкаааа

33

Анонимен

преди 3 години

До Много Много ще ми е интересно какъв ще е "мотива" , който ДС ще "изчегърта" от "мейл-престъпника". Направо нямам търпение да чуя, каква глупост ще измислят защо толкова се е впечатлил от някаква бюрократка.

32

Анонимен

преди 3 години

Стара Загора, гарата, патрулен район на полицай ...Маноил Манов. Познайте от коя партия сега е депутат?!

31

ИТН победа

преди 3 години

Всички Гербави *** в затвора!! Много скоро ще всеки който подкрепя ГЕРБ и пише против новите партии на протеста и промяната, ще бъде подвеждан под съдебна отговорност!!

30

Бонго Бонго

преди 3 години

Полуръста мине ли покрай Бойко, ще яде табан.

29

Анонимен

преди 3 години

Тошко не й "бил шеф" на тая, но участва в мръсния му черен ПР. :)))))

28

Много

преди 3 години

слаба и смешна поставновка. Поредният провал на Славчо след двата опита за кабинет. Усетиха се още вчера следобед, че никой не им вярва, и набързо хванаха страшния убиец. И кой ще пише имейл до Министерството на правосъдието, че ще убива тази женица? За да го разкрият веднага, ще го напише точно до министерство, тъй ли?... И кой изобщо иска да убие Ива? Никой, разбира се.

27

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тия нема да оварат боба эа эимата, нема бюджет, ни план эа развитие. Пари от Брюксел нема, и нема и да има. А эавещаното от баце привършва, ама те от охраната на Гешев ще оправяг годишния бюджет

26

Зозо

преди 3 години

Ако някой е решил да трепе няма да пише имейли. Славчото е параноик.