8

Анонимен

преди 3 години

Имаш 3 пневмонии на деца понеже децата ги разкарват в хипермаркетите в количките накачорени и децата са без маски. А тези деца посещават и детска градина, където спят на сантиметри едно от друго,и се хранят 6 деца по на 1 масичка. Лактите им се допират-толкова са малки масичките. В санитарните помещения имат само 3 мивки и там също са едно до друго. Да не говорим, че са 26 или 28 деца в дежурни групи всеки ден.Тези деца се нареждат едно зад друго и чакат реда си на мивката.Играят мн.близо навън.

7

Анонимен

преди 3 години

Такава зараза се спира само и единствено когато оставиш населението да придобие имунитет. Щом то не иска имунитет чрез ваксини остава най-евтиния и изпитан начин - да изкарат този грип по естествен начин.

6

Е,министърът ли

преди 3 години

Да проверява градския транспорт?Къде са калинките на Фандъкова и контрольорите?Но понеже техния любим електорат е без маски ,не ги закачат.

5

Анонимен

преди 3 години

при зимния грип е същото, има ваксини, слагат си които искат, няма мерки, минава месец/два и всичко живо го е преболедувало, ковида обаче някви яки постановки правят с ограничения, разделяния и т.н.

4

Анонимен

преди 3 години

По-точно не, че не е редно, а не е морално, защото са се излъгали и са повярвали хората, набили са си некъф експериментален препарат и сега да ги ограничаваш си е гадничко... Ама по принцип и те трябва да се пазят, а ако имаме наистина отговорно отношение би трябвало да им се организират редовни мед. прегледи, примерно през два месеца, защото наистина са застрашени от тромби...

3

Батко

преди 3 години

Николова е много проста жена! Всеки ден иска да е по медиите и да е известна! Е дърта кукумявка да вземеш да се скриеш! Всички ти знаем мнението!

2

Анонимен

преди 3 години

Чудя им се няма ли най-сетне да направят един експеримент - махайки всички мерки, маски на открито и закрито. За две седмици цяла неваксинирана и непреболедувала България ще има "имунен отговор" и проблема сам ще се реши. Толкова е простичко. Айде Радев да пише указа, какво чака

1

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Сиромах ***, роб по произход и душа, има други представи за свободи и справедливост.