95

Кал-Ел

преди 3 години

До 96 А исляма е патент на същите които се кланят на черния куб. Следващата истина навряна в очине за да стане невидима - (каб)алах.

94

Анонимен

преди 3 години

сащ и ес са виновни! за рубляците...

93

Анонимен

преди 3 години

До 88Всъщност до някъде си прав, че не е напълно уместно сравнението между фашизъм и ислям. Първото е отречено политическо явление реално съществувало малко повече от десетилетие, докато второто с векове наред е заличавало народи, култура, история, цивилизация.

92

Дзъ

преди 3 години

Емиграция само за жени и деца. Без млади мъже-терористи. Да си изграждат еднополова държава от о т к а ч е н я ц и , да си живеят в XIII век и да си наизустяват корана до откат

91

Сашев

преди 3 години

До АнонименКРАЙ! РАЗКОНПИРИРА ГО! Ей те тава е! Бай *** най-умния, най-знаещия, най-разбиращия всички конспирации, ве ей! Кажи им ся и за Пьет Житу да та разб'рат тия нье знайещитье та да прогледнат колко голяма и красная е Республиката!

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Ислямът е отворен за всички националности и не прави разлика. Само европейският фашизъм изби дестки милиони хора на базата на национален признак.

89

Анонимен

преди 3 години

До 88 Да убиваш и да унищожаваш човек само защото е от друг произход - това е патент на исляма

88

Анонимен

преди 3 години

Тия вместо да се чудят как да напуснат страната да се грабват и да я защитават.

87

гневен мъж

преди 3 години

Къде са молоумниците,които години наред плямпаха за цивилизования ислям?Тепърва ще понасяме зловещите последици от тази изродска религия.Ако не се събудим,и реагираме както трябва.

86

Талибан

преди 3 години

Завзехме всичко в Афганистан ! Всичко вече е наше! И колкото да мислите , че е зле при нас! Пак сме по - добре от една Държава , която се мисли за член на ЕС - обаче пенсиите и заплатите са й петкратно по - ниски от най - бедната следваща страна - член на ЕС ! Познахте за кого говоря , нали ? АБСУРДИСТАН , разбира се ! След 31 години така наречена "Демокрация" сте по - зле и от бедните Африкански и Азиатски Държави !

85

Анонимен

преди 3 години

До 85 Не благодаря. Дръж си средновековния фашистки култ при пясъците и камилите.

84

Анонимен

преди 3 години

В украинския парламент вече обявиха края на епохата на бедноста и началото на епохата на глада и нищетата. Според последния доклад на ООН в Украйна 10 милиона човека гладуват.

83

Анонимен

преди 3 години

Това упражнение на краварите,бе за да увеличат маковите полета.Добре ама в пустинята при змиите ,заразите е трудно да бъдеш на изпитание.Всеки афганец има калашник.Смееш ли да пигледнеш жена му, щерка му.То сред тия сипей,е само затова да мислиш,ала все пак.Краварите успяват,там където е уредено обществото и могат,чрез първия държавен ръководител да ръководят плебса,като тука например.Защо в Афганистан няма Ковид,а няма и да има.

82

Контрактор

преди 3 години

Сега наркоразпространението рязко ще намалее, пущуните хич не ги обичат такива...

81

Анонимен

преди 3 години

Нацизма, расизма и фашизма са изобретение на европейците и на Европа. Никъде по-света го няма този феномен. Да убиваш и да унищожаваш човек само защото е от друг произход - това е патент на цивилизованите европейци. Европейския морал винаги е стоял на тези три основни ценности - нацизъм, расизъм и фашизъм, и винаги ще стои каквото и да разправят и колкото и гей паради да правят. Европа не се е покаяла и няма да се покае, тя просто беше победена от Русия и само е склонила глава. Всичко друго с права на гейове е лицемерие - още една съставна черта на европейската нравственост.

80

Анонимен

преди 3 години

кой финансира талибаните, тез оръжия и боеприпаси не падат от небето (или по-скоро падат.. буквално).

79

Анонимен

преди 3 години

Сега единствения ХОД на ЕС е да плаща и кляка на Иран, а Иран от своя страна ще заплашва и изнудва ЕС !

78

Теслимийет

преди 3 години

Ислямът е пълен антидот на фашизма. Ислям е от теслим, подчинение, не означава мир. Отворен е за всички, стига да кажат Шехадата: Ешхедю елля илляхи илля лях уе ешхедю енне Мухаммеден абдухю уе ресулю. Оттам нататък има правила за всичко. От това какво правиш в тоалетната, до това как да оформяш брада си. Заповядайте, ще ви хареса. Започнете с Корана, прочетете го с чисто сърце, забравяйки пропагандата как това в нещо страшно и лошо.

77

Анонимен

преди 3 години

До 81 В България си е супер. Само лузърите мрънкат и бягат. Но е хубаво, че имаме тази лоша репутация, за да не се събират нежелани навлеци.

76

смях

преди 3 години

Армията и полицията им ги предаде. Кво повече да се каже.