226

ПОСЛЕДНО УТОЧНЕНИЕ

преди 3 години

за ПроСоТо __В КОНСТИТУЦИЯТА Е ПРЕДВИДЕНО, ЧЕ В ИЗБОРИТЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ и КОАЛИЦИИ ОТ ПП. ЗАТОВА В ПАРЛАМЕНТА ИМА Парламентарни Групи съставени от ПП и от КПП, както и НЕЗАВИСИМИ ДЕПУТАТИ, СЪГЛАСНО Чл. 73. Организацията и дейността на Народното събрание се осъществяват въз основа на Конституцията и на правилник, приет от него. ЗАТОВА ПРЕЗИДЕНТЪТ "възлага на... посочен от най-голямата по численост парламентарна група". СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е?

225

Анонимен

преди 3 години

До ответен удар Това не е заяждане, а Конституция - моля не пишете глупости, а четете !Така се четат законите със запетайките.

224

ШОУ

преди 3 години

ЗА СЛАВИ ИЗМАМАТА Е ШОУ, ОТ КОЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ. ИЗМАМА Е ТЯХНАТА ПРОФЕСИЯ. НЯМА НИКАКВА ПРОЗРАЧНОСТ ПРИ НЕГО. ВСИЧКО Е " НА ВЪПРЕКИ." ЩОТО ТАКА!!!

223

Анонимен

преди 3 години

СТ = ББ

222

Анонимен

преди 3 години

ДБ с техните 10-она % май много си повярваха.Народът отреди да управлява ИТН, но явно на Сараите и Задкулисието това никак не се харесва.

221

моч

преди 3 години

К`во бе хаджигенчо , какво не ти харесва......нали дойдохте Вие от "НИЕ ИДВАМЕ" с цялото мутренско войнство....що се жалваш , нима си очаквал от чалгаро-фашизоидите нещо повече от пошлост , прос_тащина и арогантност ?!?!? И ристю и мая и тошко африкански и ти все от една и съща поми_йна яма ви изкопаха . Знаем каква ще я свършите !!!! Знаем и как ще ви завършат .След като бетонирате фигуранта и хунтата му , лично болшевишкия копой рашков ще ви изрине обратно към канализацията където ви е мястото

220

ответен удар

преди 3 години

Това заяждане за букви и запетаи може да доведе до странен резултат - дали някой изобщо е гласувал за" Изправи се БГ Ние идваме"????? Няма такова нещо ,участвало в изборите на 11 юли.....там нЕкви мутри гонеха, спомням си добре?!!!! А сега - някой отнякъде идва , а вероятно и ще иска нанякъде да отива........Варианти мноооого!

219

мдаа

преди 3 години

Човекът от Изпразни се вън е прав.Освен това по въпроса за енергийната независимост на страната и лустрация без която не може да се говори за борба със задкулисието. ДС беше филиал на КГБ и като такива защищаваше руския интерес.Няма начин такива хора в държавната администрация да защитават българския национален интерес.Поради горните обстоятелства сме и ще бъдем най-бедната страна в Европа.

218

999

преди 3 години

ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЛАВЧО. НЯМА НИКАКВА ПРОЗРАЧНОСТ - КАКВО ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ПО МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС?!?!????? КОЙ ДА ТИ КАЖЕ?!... НАРОДЪТ Е НИКОЙ ЗА НЕГО.

217

Анонимен

преди 3 години

Избори, избори, избори.

216

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е обект на измама и не само нашето общество, но и пред производителите на джапанки явно се е представил за PhD.

215

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ТАРИКАТ Я ВЪРВИ МАЙ......ТА СИ !!!!

214

Анонимен

преди 3 години

НОВИТЕ ИЗБОРИ , НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ , ЗАЩОТО ЩЕ СА СЪЩИТЕ , КАТО ДНЕС И ВЧЕРА...! ----////----- Със сигурност вече няма да са, а ще бъдат по-различни.

213

Анонимен

преди 3 години

ПО-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА МЕН СА: ОБЕКТ НА ИЗМАМА ЛИ Е ОБЩЕСТВОТО С ДОКТОРСКОТО ЗВАНИЕ НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ; ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ НА МАНИПУЛИРАЛИТЕ ДЪРЖАВНИЯТ РЕГИСТЪР; ИМА ЛИ ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕН СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" ПЛАМЕН НИКОЛОВ??

212

Анонимен

преди 3 години

До 238.... посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство. КЪДЕ Е СРОКЪТ? КАКВО ОЗНАЧАВА "ПОСОЧЕН"? ------/////-------- Какво означава "посочен" пише в Устава на ПП ИТН. А Устав на партията е закон, а не някакъв фърчащ лист. Партията като се регистрира, обещава да работи по устав.

211

ПроСоТо

преди 3 години

До УТОЧНЕНИЕ за ПроСоТо ДА,малко заблуждение от моя страна..За първоначалното възлагане НЯМА определен срок,но за СЛЕДВАЩИТЕ-ИМА,и той е седемдневен...Впрочем,сега забелязах една "пробойна" в Конституцията ни по тоя въпрос..След като НЯМА дефиниран срок за връчване на ПЪРВИЯ мандат,то Президента БИ МОГЪЛ да МОТАЕ връчването с месеци!!!...Това е абсолютно недопустимо,за това интуитивно съм приел ЗА СЕБЕ СИ,че съществува някакъв срок,защото иначе става НЕУПРАВЛЯЕМ процеса.../сега да не прегрееш

210

Леля Пена

преди 3 години

ХЕЙ,МАЙ ЗАБРАВИХТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИТЕ????? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ? НЕ ПОЗНАВАТЕПРЕМИЕРА? АМИ КАТО ПОЗНАВАХТЕ ПРЕДИШНИЯ И ОТКЪДЕ ИДВА,КАКВО СТАНА,ПЛЮС ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО ВИНАГИ МОЖЕ ДА БЪГЕ СВАЛЕНО. МАЙ НА ДРУГО МЯСТО ВИ СТЯГА ЧЕПИКА? НЕЩО ИМА,КОЕТО НЕ СЕ РАЗБИРА,КРИЕТЕ НЕЩО.

209

ЛЪЖЕТЕ СЕ...

преди 3 години

НОВИТЕ ИЗБОРИ , НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ , ЗАЩОТО ЩЕ СА СЪЩИТЕ , КАТО ДНЕС И ВЧЕРА...!...ЛА""АТА НА "ПРОМЯНАТА" ---ЩЕ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ, И ЦЯЛАТА ЗИМА ЩЕ ГИ ДЪВЧЕТЕ ...ХА , ДАНО ДА СА ПО ВКУСА ВИ!

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 245Нема как да стане, щото всички произлизат от болшевишкото котило, без изключение :))

207

Анонимен

преди 3 години

Аууу......, болшивиките яко са се на.дървили! Замириса им на власт! -))))))))