80

Анонимен

преди 3 години

Путкииииииии, още ли чакате политиците да ви оправят. Чакайте си, с чакането ще си останете ахахахахах.

79

Анонимен

преди 3 години

Не ви трябва месия, а кенефочистач. Вместо джипка му дайте една лайновозка и да обикаля да изчистикенефа.

78

Анонимен

преди 3 години

Почна с древна Елада видеото, после се стигна до "професионални политици", смех в залата :)))))

77

Диана

преди 3 години

До Анонимен106Тъй като тролът явно е зает в момента, ще те открехна, че Бойко сам си е признал, че е той по ТВ, но е заявил категорично, че той не е взимал пари от Божков, както го е натопила БСПто, смешн.ико!...Разлика голяма между БСП и Бойко - несравними величини! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

76

До 110

преди 3 години

Извинявай брат! От Нови пазар съм.

75

Бойко Баш Машиях

преди 3 години

Раби, чеда Мои, Аз съм Вашият Машиях! Дойдох и започнах да ва оправам, здраво да ва оправам, но вий зехте да ривети и квичите среяу мен по площадите и *** свалихте от Власт. Както Христос бе разпнат, тъй и Аз, Мешиях Ваш, бех отхвърлен от юдите и разпнат! Но, сега на 11 юли ша Возскресна и ша отфърла Камъкът Гробни и ша *** видите в Нетленната Ми Светлина, а Враговете ми, Сатанаски в краката ми и ша ви дооправа!;))) Вий ша сти Мой Народ, а Аз Ваш Бох, Бох Бохо! Алилуя!

74

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета, през 5 век са ловували риба и дивеч,имали са примитвни оръдия на труда и примитивни оръжия,но със сиурност не са знаели какво е това чудо "политика" , но като имаме в предвид, че той наречената "древна гръцка изтория" е написана в късното Средновековие 16,17,18 век, а не дори през ранното Средновековие, не се учудвам, че се среща в текстовете думата "политика"

73

Анонимен

преди 3 години

До 109Ти си от Шумен, колкото аз съм от Варна!

72

Диана

преди 3 години

До Анонимен100Както винаги тъ.пи и неразбрали БСПари! То че не разбирате от ирония, не разбирате, ами нямате и грам чувство за хумор, ампутирани сте от такива ужасни неща, значи...Търси ти, търси месията, значи, ама както я търсиш не само няма да я намериш, ами можеш и да я смачкаш по невнимание...Все пак, положителното тук е, че сам признаваш, че Бойко не е обикновен човек, а талантлив държавник, но за съжаление не е политик, а това, което трябва да търсим е ТАЛАНТЛИВ ПОЛИТИК, водач!

71

Анонимен

преди 3 години

Вчера имаше статия във "Вашингтон поуст", че корумпираният политик, който е премълчан във връзка със санкциите по закона "Магнитски" е Бойко Методиев Борисов. Та какво казваш за излагане извън страната, ***?

70

Анонимен

преди 3 години

В България са плъзнали паразитни растения, които не са типични за местната флора, но все повече се разпостраняват и са плъзнали в цялата държава и задушават местната флора и фауна, хората непознаващи гората мислят, че това са обикновени храсти или дървета , но не са , има такива паразитни дървета в двора зад президентството(до кафето), на летище Бургас, плъзнали са дори в горите на северна България! Има специалисти по паразитни неместни растения, питайте ги и изсечете тези вредители!

69

Диана

преди 3 години

До КаринаЯ па ти! Значи се кръсти наистина, *** БСПарски...Напредваш, напредваш, но още има хлед да ядеш докато стигнеш до истината...Ако не са Герб досега да не беше останало и перце от всички БСПари у нас и по света, и пак са недоволни тези мръ.сни ***...Вместо да целувате ръка на Бойко и да се изпарявате по най-бърз начин от политиката, те седнали да правят преврати, да правят България за смях по цял свят! - я вижте тук какво става от сад границам заради простотиите ви...Ми спрете се

68

Анонимен

преди 3 години

Търсим месия, който да смила непослушните и тези от опозицията на кайма и после да храни с кюфтета семействата им!

67

Анонимен

преди 3 години

До 83Познаваш ли ясновидеца Любо?

66

Галя

преди 3 години

Конфискация на имуществото на крадците от ОПГ Гроб и на техните роднини!

65

Диана

преди 3 години

До Zadunayski krepostenТи да не си от сръбско-македонските "задунайци", значи?...Щот те са такива, объркани кат теб, значи...Оправи си ориентирите и може и да разбереш някоя и друга истинка...

64

Краси

преди 3 години

Незабавни арести за престъпната герберска хунта!

63

Милчо

преди 3 години

Затвор за гербавите!

62

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли как щяло да се краде ? Половин милиард лева за борса за газ .За един скапан сайт половин милиард щели да раздават от наще пари :))))))))) Светло бъдеще ви чака .Тва дет сега се краде утре ви ще връщате чрез дълга и данъците си.

61

Карина

преди 3 години

Долу шайката на еднокнижния кофпомпаджия от СИК!