29

Инфо подготовка

преди 3 години

Понеже рашките и китайците вече надминаваат по качество "всесилната" американска армия вече е време да прехвърляме 'спариг срещите' на по- лесно обяснимото - "извинземните го направиха!".Няма как да се признае - "китайците ни свалиха раптора над пасифика..." или "руснаците разгониха ескадрилата ни прехващачи..."

28

То пък щото

преди 3 години

Вашите ВВС ги създадоха, освен капитулирали германци от Райха III-ти, кои ако не изследванията на катастрофирали НЛО?

27

Анонимен

преди 3 години

Създаване на измислици за подържане на вниманието на ннаселението за да не почне да се самоубива от безсмислие.И къф е смисъла за да се откривали нови неща и какво са открили едно нищо петдесет пъти изкачили Еверест една и съща глупост

26

наблюдател

преди 3 години

Който иска да чуе какво е казал Кахил и Кристофър Мелън (бивш висш служител на разузнаването и член на богаташкия род Mellon ), може да потърси интервюто им пред CNN от оня ден. Казва се Retired US Navy Chief explains tech witnessed in UFO aircraft sighting. Също интересен е разказът на един от пилотите, станали свидетели на така наречения Тик-Так. Интервюто е на сайта на CNN и се казва 'Just disappeared': Veteran combat pilot describes UFO sighting.

25

Така стоят часове!

преди 3 години

Исках да кажа 25 километра височина, не 25 хиляди километра! сори

24

Анонимен

преди 3 години

Руснаците като почнат да се превъоръжават и американците им се виждат НЛО та. С тез новите булави ,дронове и лазери да не се окаже че на едното НЛО пишело байрактар а на другото кинжал .Скоро и китайците ще почнат да им пращат извънземни.

23

Анонимен

преди 3 години

Единия вид извънземни помагат на САЩ, другият вид- на Русия!!!

22

наблюдател

преди 3 години

До Така стоят часове! Американците, а сигурно и други, имат системи за заблуждаване на радари. Старите са PALLADIUM, а по модерната версия е NEMESIS. Наскоро четох интервю с хора, участвали в създаването на PALLADIUM и те казваха, че много от тяхната дейност е била докладвана като НЛО. Може НАТО или СССР, ако са имали същите, да са си играли с вас. Което е една и от работните теории за Тик-Так историята.

21

виж тииии...ццццц!!!

преди 3 години

Това дали не са нашите предплатени Фъ 16-ски?

20

Черната Пантера Обо

преди 3 години

Господин Обама вместо да коментира извънземните и НЛО, нека да коментира защо политиката на глобализма в Демократическата Партия разбива САЩ в последните години и толерастията към чернокожите гангстери и разните ЛГБТ разби най-богатата на ресурси държава в света и я направи в най-задлъжнялата държава.

19

МНЕНИЕ

преди 3 години

Има една Теория на САЩ - при превземането на част от Континента Северна Америка - от Англичани , Французи и Англичани се е оформила Опозиция - така се е породила Държавата САЩ - след това тази Опозиция създава Конгрес , Държава и Армия . Започват да Анексират Държави и да избиват Населението .Лошото е че избиват индианци - те имат Болници - там се прераждат и се връщат от Вечните Ловни Полета .Това е казано от Барак Обама - даже и Борисов го знае - нали Цветанов се среща с Обама .

18

Така стоят часове!

преди 3 години

Има извън земни, които обикалят около земята от време на време, не знам защо! Преди точно 30 години влезнах в казармата в ВВС като планшетист ! И за година и половина служба сме засичали с радарите , поне четири случая на извънземни кораби! Някой ще каже, че нашите радари са се развалили, но радарите на България , Гърция, Турция се припокриват и веднага се обаждаме в страната до която се навъртат, те също съобщават за такива тела, които са три броя на височина от 25 хил. км. и така стоят ча

17

наблюдател

преди 3 години

До А дали...Не, тука не се говори за напреднали самолети. Според свидетелите и разследващите става дума за обекти, които превишават звуковата бариера без гръм, много рязко променят посоката или скоростта (нещо, което никоя структура не може да издържи), движат се с много голяма скорост, свободно влизат или излизат от океана, няма крила и двигатели.За нищо от това в момента няма публични доказателства. Само думи и фалшиви видеа с ниска резолюция на тривиално обясними неща.

16

Анонимен

преди 3 години

това е съвременната българска авиацияхамериканците просто не разбрали

15

Барко Обонгов

преди 3 години

Ама то и руската армия превъзхожда американската армия, та к'во остана за НЛО-тата!

14

Серсем

преди 3 години

То Путин си им ги показа още преди. Какво се чудят толкова)

13

Анонимен

преди 3 години

И от виетнамската ли, щото виеннамците ги биха американците.

12

Анонимен

преди 3 години

До MenВсъщност ваксинацията е по искане на извънземните за маркиране на земния хомосапиенс *** преди експорт на мръвката към други пазарни съзвездия

11

наблюдател

преди 3 години

Каква объркана статия. Кадри с блъскащо се НЛО не е имало. Шон Кахил "главен магистър на американския флот" (wtf), е бил chief master-at-arms на един от корабите, които са замесени в Тик-Так историята. Това е нещо като военен полицай.Имаше видео на летящ обект с мигащи светлини, които мигаха точно като приближаващ самолет. И видеото беше разфокусирано и обектът изглеждаше като триъгълник, както се получава при тези условия с определени обективи. Пентагонът призна, че идва от тях, а не че е НЛО

10

Анонимен

преди 3 години

Даже Москвича не е чисто руски . Поинтересувайте се .