99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Украинския консул беше спипан и изгонен за щпионаж.

98

Анонимен

преди 3 години

ТИКВАТА ПОДАРИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПРОСИЯ 4 МИЛИАРДА НАРОДНА ПАРА ПРЕЗ 2021Г. Кога опасният престъпник Тиквата ще отговаря пред български съд за това огромно и гнусно деяние!?. Въпрос към ИТН, ИМВ,ДБ, пРезидента Радев...ДЪПЪСЪ, БСП....

97

до 93

преди 3 години

До българинДо момента има факти само за убийства зад граница организирани от ЦРУ и Мосад.... за Ф. Кастро няма да ти напомням, но последното май беше в Иран? Или вече има по-нов случай? Коя друга държава освен САЩ официално със закон дава права на собствените си служби да преследват всеки който е срещу тях, дори и да не е на територията на САЩ?

96

ДА

преди 3 години

И В ДНЕС.БГ НЯМА РУСКИ АГЕНТИ, ДЕТО ПИШАТ В ПОЛЗА НА РУСИЯ, ДАДА!А КЪДЕ СПИ ДАНС?

95

убиецът Путин

преди 3 години

продължава наглата си външна политика, но ще настъпи мотиката скоро.

94

до 91

преди 3 години

До АнонименТочно така. По искане на Русия в Украйна забраниха на руснаците да говорят руски, запалиха хора в Одеса, и който не е съгласен с Майдана бой до посиняване и разстрел за по-сигурно... нарочно го поискаха, за д амогат да влязат с войски в Украйна. Ей какви хитреци...

93

българин

преди 3 години

Много нагли взеха да стават тия руски разузнавачи!Трябва да им се даде мощен отпор иначе ще превземат целия свят!Защо не се публикува никаква информация за секретното поделение 29155 на руското ГРУ, чиито главни задачи са саботажи и поръчкови убийства по целия свят?

92

Анонимен

преди 3 години

абе как няма 1 чех, българин или американец, заловен за шпионаж в Русия?моля да ми отговорят рубладжиите, дето шетат тук и ми обясняват колко е невинна Русия!Впрочем присъствието им в сайта е достатъчно доказателство за шпионската дейност на Кремъл!

91

Анонимен

преди 3 години

Поляците много внимателно разследват катастрофата при Смоленск, при която Кървавият Пигмей изби част от полския елит. В скоро време на Путин ще му припари под трътката. Холандците искат да го тричат за взривения самолет над Донбас, при който загинаха и много техни грждани. Е-Путин-ДОИГРАЛСЯ......

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88НАТО е във война с Русия значи и България. Какво очакваш заради САЩ че искат петрола о газа и България е на прицел.

89

Анонимен

преди 3 години

те руснаците и в донбас са невинни, и гебрев не са тровили, да не говорим за Навални, девиците непорочни! гадния запад само ги дискредитира!

88

Българин

преди 3 години

Крайно време е всички руски хибридници в гета да бъдат вкарони в затвора за диверсии в полза на вражеска държава!

87

..........

преди 3 години

"Военните не правят войната, защото умират на бойните полета. Правят я ПОЛИТИЦИТЕ."Роналд Рейгън

86

Анонимен

преди 3 години

до 84 - ами по твоята логика, русия да избие населението на България, защото потенциално може някой от него да реши да воюва срещу русия?

85

Анонимен

преди 3 години

всичкото *** на амбразурата - 4 бройки!

84

Диана

преди 3 години

До Анонимен79Ко сакаш да каиш, значи...Нещо не си падам по кодовете, а и не съм ясновидка...Не се хаби да се трошиш с разни такива, значи...

83

Анонимен

преди 3 години

Нема смисъл от такива работи, но ЦРУ не са наясно с работите у нас :)) Ние не ги харесваме особено, обаче им отдаваме дължимото, това че планирали да правят взривове в България е абсурдно, нема да ги погледнем повече и те го знаят :)) Много също подценявате българските служби, не са такива убитаци за каквито ги мислите :))

82

Анонимен

преди 3 години

Чехия сама е влязла в НАТО и така Русия я счита че е във война. Русия не е съгласна като НАТО складира бомби в Чехия и България за да ги хвърли в Русия.

81

Третата информациона

преди 3 години

историята от през 2014 раздухана дружно от колективния запад ТОЧНО СЕГА е димна завеса да покрие провала в Беларус - Има доказателства за участие на западни разузнавания във планирания атентат и планирания преврат след това.Абе нищо случйно нема!Както и липсата на 'новини ' тука!

80

анонимен

преди 3 години

Това, че двама руснаци ще гътнат ЕС вече е ясно и на глухите. Напишете нещо как САЩ подготвят преврат в Беларус. Изловили са ги документирано с видеозаписи. А не се предполага нещо, макар и обосновано...