123

Анонимен

преди 3 години

До КосачаТака е. Американските власти сами секат клона, на който седят. Белите хора са основата на Америка, защото те работят, те са образовани и икономиката се крепи на тях. Демократите ги демотивират, защото какво желание ще имаш да развиваш бизнес, да се трудиш и да печелиш, когато печалбата ти се отнема и се дава на мързеливите малцинства, чиято философия за живота е да живееш на помощи от държавата. Потискането на белите хора ще доведе до отслабването на американската държава.

122

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е какви са тези закони, предполагащи проява на рисизъм. Няма такива, празнословец продажен.

121

Не бе

преди 3 години

Бай Джо ,вече искаме белите да са поне равни с другите!Какво сме виновни ,че сме се родили бели!

120

Късно

преди 3 години

На Байдън като му избягат умните и можещи бели американци от САЩ дано му се отворят тогава очите.

119

Косача

преди 3 години

Може ли някой да ми даде пример за важно изобретение от африканец, помогнало за развитието на човечеството или улеснило съществуването му.Без неща като хип-хоп и туъркинг.Представете си, че в следващия момент белите хора изчезнат за една година. Голямо шоу ще е като се върнем. Постапокалиптичен канибализъм.

118

Лошо

преди 3 години

Ако Тексас се отцепят - с митът за САЩ е свършено!

117

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да даваме убежище на бели хора от Южна Африка и САЩ, които са преследвани от расистките власти в тези страни. Така ще преодолеем демографската криза, а и икономиката ни ще живне, защото това са работещи, предприемчиви и трудолюбиви хора.

116

Пиян - залян

преди 3 години

Леко е усмихнат , значи са му сменили памперса и скоро не е падал по стълби....

115

така е

преди 3 години

Върховенството на бялата раса е отрова, когато върховенството е само от боята. Също и квотите за небелите е още по-токсична отрова. С квотата казваме заради цвета на кожата си той заслужава да е политик, бизнесмен, лекар. Заради цвета на кожата, не заради способности. В днешно време едва ли има нормален човек, който е заклет расист. По-скоро има стигма по цвета на кожата. Обикновено се има предвид образование, възпитание, престъпност, болести.

114

Анонимен

преди 3 години

В Америка най-прецакани са индианцитте.

113

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ на китай СССР им дадоха старта, след това те сами продължиха и накрая преформатираха социализма в капитализъм, имат най-големия стокобмен с щатите и са в симбиоза с тях, а преди руснаците и Сталин да им даде тласък, Китай е била аграрна държава,а и разрушена по време на ВСВ, английските колониалисти само са използвали Китай и са създали дрогата в Китай,тровейки и ограбвайки населението.

112

След 100

преди 3 години

След 100 години няма да остане нито един бял човек в Америка.Ще е пълно с мулати, латиноси и невероятни миксове между расови,Няма да има скоро чисти раси би трябвало това да безпокои и цветнокожите като се омесват с изчезващите бели.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Така е, но на елита не му дреме дали хората са добре.

110

Анонимен

преди 3 години

Тази мумия няма ли кой да я гръмне? Свършиха ли белите патриоти в Америка?

109

Активист на БСП

преди 3 години

Прав е бай Дън ! Робите им построиха Америка, крайно време е да им върнат държавата....

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Не са и чepnи.

107

Еврейски отпадък

преди 3 години

ВЪРХОВЕНСТВОТО НА БЯЛАТА РАСА Е ФАКТДОКАЗАН ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА ЧОВЕЧЕСТВОТОДОКАЗАН Е НАУЧНОДОКАЗАНО Е ЧИСТО МЕДЕЦИНСКИОТРОВА СИ ТИ ЛЯВ КОМУНИСТИМЕСКИ НЕОЛИБЕРАЛЕН ЧИ-:ФУТСКИ ЦИОНИСТКИ НА-/:СРАН ПАМПЕРС СЛУЖЕЩ НА ЦИОНИЗМАСМЪ-/РТ ЗА ТЕБ ДЪРТ КИ-РЛИВ ПАМПЕРССМЪ-/РТ ЗА БАЙДЪН И ЗА НЕ-:ГЪРСКИЯ КОПТОР САЩ

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111"Вече Китай е световният номер 1."И те не са бели. Смятай колко е прав Байдън, че да приказваш колко по-велики са белите в пълна глупост.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Я дай статистика как се движи числото на въпросната група хора за последните 100 години в САЩ.

104

Анонимен

преди 3 години

Значи да очакваме дедо Байдън скоро да си удари една черна боя, за да докаже най накрая, че дали бял човек в америка е срамно, т.е. да направи обратното на това, което направи Майкъл Джаксън