193

До # 142

преди 3 години

Ало,криещият се като миризлив плъх!! Ако ти беше Президент какво щеше да НАПРАВИШ?? Голям акъллия бе!! Ха ха ха ха!!

192

ОЛАФ, ОЛАФ,...

преди 3 години

До АнонименКъде е Горанов ?Къде е Лили Павлова , питане от Перник за язовира ?

191

Анонимен

преди 3 години

Заглавие от Афера:"ЦЕЦКО МАМИН, ЗАЩО НЕ РАЗКАЖЕШ КАК В КРЪНСКОТО ХАНЧЕ ПОРЪЧВАШЕ КОЙ ДА БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН НА ВИСОКОПОСТАВЕНИ ШЕФОВЕ НА МАГИСТРАТУРАТА И СЛУЖБИТЕ?"И Радев е пионка на Цецо.

190

да ве

преди 3 години

И какво се получава :При положение , че :България продължава да потъва , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА , ОТ КОЙ ЗАВИСИ ?И Президента не е виновен , И Премиера още по-не е , виновен е отново народа ЗАЩО ЗАЩИТАВАТЕ , И ПРЕЗИДЕНТА И НАЙ-ВЕЧЕ ПРЕМИЕРА ?ВИНАТА Е НА ,.. ГЛАВАТА НА РИБАТА , НАЛИ ОТ ТАМ СЕ ВМИРИСВА ?

189

За !

преди 3 години

За управляващите пари има винаги , ако свършат , ХОП , НОВ ЗАЕМ !Не е ли нагло , държавата да се крепи на ЗАЕМИ ?

188

''Милионче

преди 3 години

До АнонименМилиончева не важи , пред милиардЧЕВИТЕ , има ли сравнение !

187

мдааа

преди 3 години

Президентър Радев е като Свободна Европа, Гласът на Америка и ДВ преди.Казва нещата каквото са, а комунистите тогава и сега (Борисов и сие) не им отърва тази истина!

186

питане !

преди 3 години

До Без II мандат!Нещо за Горанов и ''другия и другата'' , къде отнесоха 70 млн. .?

185

Мунчо, ..

преди 3 години

До Анонимен,..има други преди него за зандана , кои ли са !

184

питане !

преди 3 години

До Без II мандат!А нещо , за КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ , каква е цифратЪ ?И , каква е личната вина на Президента ?

183

Без II мандат!

преди 3 години

По разследване на обществена поръчка за 29 милиона евро от ЕК е установена корупция от съветника на Радев Пламен Узунов, а 6 милиона евро трябва да бъдат върнати. Разследването, поискано от Българската прокуратура продължава...

182

Фактите !

преди 3 години

Гласувайте по съвест !Който си иска същият Президент , да гласува за него , който не го иска , за другият !Защо е нужно да обиждаме тази институция ?Има избори , там е теглилката !

181

ДА ВЕ !

преди 3 години

До спокоТо като погледнеш , И кабинета не е ли ОТРОВЕН ?Колкото до човека Божков , за мен е човекът Х /хикс/ , и не го познавам , НО :Защо искат да му вземат бизнеса ? Нали и от комисията по хазарта признаха , че НЕ СА ИЗПИПАЛИ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА КАКТО ТРЯБВА , И МЕНДА С. РЕШИ ДА ГО ПОПРАВИ , ....друг е въпросът че така го ''поправи'' , че останал СЪЩИЯТ !Е, КАКВО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА НЕПОЗНАТИЯТ МИ БОЖКОВ ?

180

нали !

преди 3 години

До мочИ когато ''сееш'' прах под асфалта на магистралите вместо чакъл , и следва ремонт на ремонта , на ремонта , .. как би го обяснил , КОЛКО ПО-СКЪПО от най-скъпото ни излиза .Нещо съществено ДО СЕГА да сме чули от Премиера / за който и аз съм гласувал/ ?*** ли съм , за 13г. , най-бедни и най-корумпирани !?

179

споко

преди 3 години

Най обединяващ фрагмент за Радев ще приляга формацията на отровните и беглеца Божков.

178

питане !

преди 3 години

До мочКога ще теглим заеми за следващите самолети ?

177

анонимен

преди 3 години

През целия си мандат Радев се натягаше на БСП,като дъвчеше Борисов.Редно е БСП да му се отблагодари,като го подкрепи и за втори мандат.

176

моч

преди 3 години

До 179 - Да"Чудите се , как да омаскарите Президента без да има вина !"Когато сееш омраза и разделение сред народа си , когато газиш конституция и рушиш устоите на държавата , когато си предал ( продал ) националния интерес и работиш в полза на трети субекти - аз пък се чудя възможно ли е да се "омаскари" подобна долна , гнусна и отвратителна низост ?!

175

от детските ....

преди 3 години

До от село,... ясли !Аз предпочитам Цачева , и Плевнелиев !

174

СРАВНЕТЕ

преди 3 години

''Ако'' трябва да се осъди Президента , за ''нещо'' !И ''ако'' трябва да се осъди за нещо Премиера !Кой е по-загазилия ?