60

Анонимен

преди 3 години

До АбеХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААА.Нямало да мине?И, я обясни, какво ще спре Поднебесната империя да го наложи?

59

мазепа

преди 3 години

До ДаТака е руснаците не са дорасли за свобода. Далеч са от украинците.

58

Анонимен

преди 3 години

Американските инвестиции в Русия бяха арестувани .САЩ ще поиска нови санкции срещу Русия поради този безпрецедентен акт.

57

Анонимен

преди 3 години

И на неразрешените протести с водка ли да ги черпят. Смешковци

56

мазепа

преди 3 години

До ШаманТо един шаман тръгна пеш от Сибир към Червения площад да прави черна магия на Путин, ама ФСБ го прибраха. Голям смях падна в Русия затова как някои се боят от черни магии.

55

Фридъм гайс плийс

преди 3 години

Свобода за Навални.Да идват американците.

54

Путин

преди 3 години

Мнооогу здрав тоя Нахалния,две кофи НОВИЧОК излока и цистерна водка и нищо му няма!Трябва с АТУМ да *** гърмим!

53

Абе

преди 3 години

Това със социалния кредит може да мине в Китай, но никога в Русия, да не говорим пък у нас.А пък относно това, че съм тролил - какво тролея? Нима точно в този момент във Вашингтон няма 25 000 въоръжени войници от Националната гвардия и железни огради около Капитолия?Колко са арестувани за протестите във Вашингтон? Дайте бройка да ги сравним с арестите в Москва, сериозно питам, моля.

52

Да

преди 3 години

Пълен провал на опита за майдан в Русия,явно Руснаците са осъзнали какви беди им е докарал Навални с неговите спектакли и лъжи.

51

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите против властта в Русия ги арестуват за няколко денонощия, а в САЩ направо ги "самоубиват".

50

Поплавски

преди 3 години

Седете си на запарените ***,не използвайте всяка ситуация за предстоящите избори на 4.4.21г. Този "герой",ще се позамисли,дали и до кога ще бъде артиста с руски адрес."Патриоти",демагози,днес никнат като "цвете" на бунище.

49

Шаман

преди 3 години

В Русия има много шамани, на остров Олхон в Байкалското езеро всяка година се провежда конгрес на руските шамани. Не можеха ли да вредят и накой шаман демократ облечен с рога и кожи на протеста срещу Путин?

48

Анонимен

преди 3 години

Писна им на хората от крадците на Пут5а. Само лъжи, крадене, лъжи, крадене, лъжи, убийства.Техните сили за сигурност са изключително слаби. Не могат да организират нищо - а самите сили за сигурност лъжат своите шефове че са велики, за да запазят собствените си Пут5-анчовчи. Изхода е да се даде свобода, да се махат слабите диктатори и да има процеси някой олигарх да не стане следващия Пут5а. Свобода за Русия.

47

Навални

преди 3 години

Хюстън имаме проблем..Тук са православни христяни!!

46

Анонимен

преди 3 години

До АбеТроленето няма да ти помогне, когато червените те информират, че от следващия ден си длъжен да си инсталираш апа за социален кредит и камерата ти постоянно трябва да е включена.

45

Не знам защо Гоцов си е сложил ника " СССР", докато пише за православна Русия.

44

Анонимен

преди 3 години

Навални може и да има подкрепата на малък брой неориентирани елементи и платени клакьори, но руският народ подкрепя президента Владимир Путин.

43

Анонимен

преди 3 години

Мечта за новата митрополия с новата писменост!С доброто ченге Щатите приключиха, пиленца!Сега е на власт лошото ченге.

42

Абе

преди 3 години

Пилците се броят наесен.Чакайте да видим колко ще арестуват на протестите в Москва и Вашингтон и после ще мерим на кой му е по-дълга демокрацията - на другаря Путин или на деменцията Байдън.

41

СССР

преди 3 години

ЦРУ се опитват да навлязат и в Православна Русия..Ама май ще ударят на камък..