27

Хаха

преди 3 години

Да ви каже чичо ви какво следва с НИ. Точно същото каквото беше в последните 15 години. Силно обезценяване на всякакви имоти включително и в София спрямо покупателната способност. И за това си има причини:1)Демографска криза в последните 30г. с тенденция за сериозно задълбочаване2)Пренаситен пазар.Всеки си има поне едно жилище и дори 25% от тях стоят празни.3)Изключително некачествено ново строителство4)Никаква инфрастуктура (в т.нар. престижни кв-ли като Драгалевци дори канализация няма)

26

Анонимен

преди 3 години

Хайде народе, последни бройки, свършват вече.

25

Анонимен

преди 3 години

Насам народееее, насам на панелките!Купувай, сега, че не останаха!

24

Анонимен

преди 3 години

За тея гладните брокери няма Коледа, няма Нова Година. Ба мааму алчност !

23

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 21АПАРТАМЕНТИ НЕ ПРОДАВАМ ! ВИЖ НАЕМИТЕ В ПАВЛОВО МОЖЕ И ДА ПОПАДНЕШ НА НЯКОЙ ОТ ТЯХ АКО Е НА УЛ.СИМЕОН РАДЕВ

22

Хаха

преди 3 години

Тези са в паралелна вселена!!! Статия пълна с лъжи. Идвали си хората от чужбината и какво първо да сторят - купуват си имот разбираш ли, че наемите били много скочили.Има няма 1/300 на текущата цена на имота е един месец наем. А пък къщите реализирали невероятен ръст от над 120% за изключително малкото време от 20 години. Ей това е актива значи. Дори и на Българската Фондова Борса да бяхте купили кошница от акции преди 20 години сега щяхте да сте многократно с по-висока печалба

21

Кооо?

преди 3 години

Статия от вчера: "Ръста на лошите кредити расте главоломно" :) Сега, да ви светна, че точно вчера си говорих с приятелче, което работи в Чехия за БМВ /там, седалки правят/. 30% от капарираните автомобили са били отказани през тази година. Правете си сметката какво се случва ,че човек да предпочете да загуби капарото, а то е минимум 20% от цената на автомобила.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Я дай да ги видим тези 3 апартамента, които продаваш

19

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ НАЕМИТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!!!НАЕМИТЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ПАДАТ НО САМО В НАШИЯ ВХОД СЕ ОСВОБОДИХА 3 АПАРТАМЕНТА КОИТО БЯХА НАЕТИ И СЕГА И 3-ТЕ СТОЯТ ПРАЗНИ ЩОТО ЯВНО СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ ТЪРСЯТ ВИСОКИЯ НАЕМ НО НЯМА КОЙ ДА ГО ДАДЕ :D

18

az

преди 3 години

Сега им е гадно на брокерчетата а сега от догодина като дойде и финансовата криза ще се видят в чудо

17

Хаха

преди 3 години

1) доходите на населението - на някой вдигнаха ли му заплатата 2020?2) банковото финансиране - банките се късат да дават кредити, по време на кредитет мораториум3) липсата на алтернативи за инвестиране на спестените средства - да няма алтернативи, златото падна, всички акции и те паднаха, биткойна и той чукна $04) притокът на хора от по-малки към по-големи градове - всички бармани и сервитиорки в София се юрнаха5) очакванията на участниците на пазара - всички чакат поскъпване и купуват, да..

16

Сметалото

преди 3 години

Това е кофти новина. Означава единствено и само, че бизнеси, било малки или големи фалират и останалите пари се инвестират в недвижима собственост. Ама това не създава БВП и предвид ударните кредити, които изтегли държавата съвсем скоро ще ядем хурката.

15

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Истината е тази, че по време на криза първо "изгарят" : ваканционни имоти, тези по ливадите без нужната инфраструктура, архитектурните недомислици и други подобни. За имотите с добра локация, прилично разпределение на пространството, без първи и последен етаж и др. винаги е имало и ще има глад на пазара. При тези имоти на практика, цената въобще не е водещ показател. Хората предпочитат да платят повече, но да получат. Имайки предвид факта, че жилище не се купува всеки ден.

14

АнонимеН

преди 3 години

ВСЯКА ИМОТНА АГЕНЦИЯ ЩЕ СЕ ПОЧУДИ КАК ДА ПУСНЕ СТАТИЯ ДА ИЗЛЪЖЕ ХОРАТА , ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД ЗА ДА СЕ СКЛЮЧВАТ СДЕЛКИ!!!ТЕ СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ ТЕЗИ СДЕЛКИ----------------ИНАЧЕ МЪЛЧАТ , ЧЕ БРОЯ НА СДЕЛКИТЕ СЕ Е СРИНАЛ ТОТАЛНО!

13

A3

преди 3 години

ne bre. evro komundetata pechatat hartiiki za da mogat bunacite da si misljat che sa po-bogati i da si kup[iwat stomano betonni kwadratcheta wisjashti njakade waw wazduha

12

Анонимен

преди 3 години

Реално цените не се вдигат, парите поевтиняват и губят покупателна способност, затова номиналът на табелките расте. Иначе реално може би дори има спад.

11

Хахахаха

преди 3 години

Добър виц! По. стечение на обстоятелствата следя рентал пазара в Ню Йорк ( с работна цел) и сривът е с 20-30%, а наемите дори до 40% надолу включително в Йист Вилидж, Гринидж и други добри локации. Двустаен дето не падаше под 5000 на месец сега може да се вземе за 3000-3200 и т. н. Ама щом в София са се видели в пари евалата им праиМ.... хаха. Още се.смея

10

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕИНАЧАВАНЕ НА ИСТИНАТА!!!-----------------ОБЕМА НА ПРОДАЖБИТЕ ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛЯ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ!!!!

9

Саксофонов

преди 3 години

Аз не знам при какви условия цените на имотите падат. Тук каквото и да се случва, според медиите, цените винаги са нагоре.

8

Анонимен

преди 3 години

Тези цени постоянно скачат, съдейки по тези платени статии. Три апартамента продавам на средни цени, никакви клиенти няма. Това, което описва тази статия просто не съществува. Не знам откъде ги вадят тези данни, но това е някаква върховна манипулация.