110

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ТРИМА "МАКЕДОНЦИ" С ТУРСКИ ИМЕНА ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИОТИЗЪМ.

109

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До АнонименСелянин си ти и шефа ти Джамбазко некадърното селянче, който само срами българското, добре че поне името му е турско

108

за "умния"

преди 3 години

Народни мъдрости до 109......Няма КЯР за макетата и СРМ...все им е изодзаади!!!!А ти като си много "умен" се наведи хвани палците на краката си,разтвори бузи и чакай ЕС да те ощастливи...ЕЙ АМАН ОТ АНТИЧНИ ТОЛУПИ нарекли се древни/македонци!!!!

107

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно ГЕРБ и ОП готвят пак "договор". Скопое ще признаят българско малцинство, защотп има 100 хиляди най-малко с бг паспорти. Съответно и български език като един от официалните езици. В замяна България ще признае македонски език и македонско малцинство въпреки че те са бг помаци. Но тогава и СДС ще трябва да построят мавзолея на Георги Димитров пак, защото и той направи същото и загубихме самп 80 години омраза.

106

Анонимен

преди 3 години

ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ, ВАЙводите хахахаха

105

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАКръв си ти бе селянин...знаеш ли що е то Странджата...жалък антибългарин

104

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Хайде ВАЙводите да мирясват вече, достатъчно глупости наговориха и направиха..още не свършил зулума с Македония, джуджето Джамбазко започна да мърля Западните покрайнини

103

Вето

преди 3 години

Вето

102

Анонимен

преди 3 години

Кирилицата Е БЪЛГАРСКА АЗБУКА защото е създадена В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ПРЕЗ 9 ВЕК.Първо В ПРЕСЛАВ,после Наум и Климент редувайки се стават учители и в Охридската книжовна школа КОЯТО СЕ НАМИРА В ОБЛАСТТА КУТМИЧЕВИЦА или ДОЛНА ЗЕМЯ.Да си чувал за мизийска азбука защото Преслав е в Мизия??Те и лудниците някои празнуват деня на победите на Наполеон,така и с етничките македонци!

101

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония ми звучи толкова абсурдно като Република Северна Добруджа. Ами, да. Загубили сме я като територия, ама да сте виждали румънец, който да иска да говори на "северно-добруджански"? Мърдаш ти на 5 метра през границата и вече си говориш на северно-добруджански? Леко на румънски и половината думи са български, ама и на тях да им измислим език. Антична Северна Добруджа - Люлката на цивилизацията. Земя на Фараоните. Звучи яко комплексарско, нали? Северно-добружданскиот антически народ!

100

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Захариева каза че България не е налагала ВЕТО на Северна Македония..хайде "патриотите" да ходят да реват на село..вмро да си ходи

99

ЗА 106

преди 3 години

До народни мъдростиНЕ ГОВОРИ МЪДРОСТИ ЗА КЯР ГЛУПАВ БЪЛГАРИНО

98

Анонимен

преди 3 години

Според договорът от Преспа от 2018 година между вече РСМ и Р Гърция ОПРЕДЕЛЕНИЕТО македонскиСЕ ЗАБРАНЯВА ЗА УПОТРЕБА с изключение на народ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА и език ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА като различните държави имат право ЗА ЕЗИК И НАРОД да употребяват В ДВУСТРАННИ СРЕЩИ И ДОГОВРИ И ОПРЕДЕЛЕНИЕТО македонскиГърция не го употребява и България ТРЯБВА ДА УПОТРЕБЯВА македонеци производните му само като ГЕОГРАФСКИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ!Когато се говори за СМ трябва да има ОТ,ЗА.НА, В и т.н.Ясно ли е??

97

Сатира

преди 3 години

Доста глупаво заглавие сте си избрали!

96

народни мъдрости

преди 3 години

1.Не плюй в кладенеца ,от който пиеш вода!!!!!!2.Не хапи ръката, която те храни!!!!!!3.Не пикай срещу вятъра!!!!4.Ако гониш два заека ,няма да хванеш нито един!!!5.Ако ще се давиш не се мъчи в плитка вода!!!Направо си ставай АЛБАНЕЦ!!!6.Ако не посееш нещо,няма да пожънеш нищо!!!То и с кражба на история ИНТЕНЗИТЕТ не се гради!!!7.Ако не щеш мира,на ти СЕКИРА!!!!

95

Анонимен

преди 3 години

Винаги е чудно за всеки един българин,как е възможно да има токова негативни коментари от нереализиралусе продажни и жалки създания...било то пишещи се гърци,макенонци ,руснаци,сърби..,откъде толкова злоба и антибългарщина ...с това не се живее,и няма как,защото рано или късно или вие или поколенията ви ще плащат тази продажност

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Скопие си празнуват деня на македонската азбука и пак стигаме до никъде. Те си могат и без ЕС, докато ГЕРБ искат евра.

93

Анонимен

преди 3 години

Когато Германия признае австрийски и швейцарски език,Франция и Холандия белгийски,Португалия бразилски,Британия северноамерикански който е майка на английския,Испания мексикански и аржентински,Италия сицилиански,Румъния молдовски ,Унгария трансилвански и лчбимата и србия шумадийски тогава веднага ще признаем и македонския язик.Същото и етноса.

92

Анонимен

преди 3 години

Не ходете в Сев. Македония, или ще ви удавят в Охридското езеро, или ще ви отровят в някой ресторант, или най малко ще ви плюват в яденето, това са твърде болни психически хора, внимавайте стойте си тук или ходете другаде..

91

Анонимен

преди 3 години

С наследен тоталитарен исторически наративВъв война няма друг режим освен военния. Или се подчиняваш или куршум. Така е създадена Македония.