110

ВАКСИ

преди 3 години

Ще оцелеят само "ваксърите" или само "анти-ваксърите".Само историята ще реши този дебат.

109

Анонимен

преди 3 години

С физиологичен раствор и аз мога да се бодна.

108

1

преди 3 години

До До ВаксъритеМи, не ни пука, и затова не се бутам да пиша по форумите на конспираторите и всякакви ку-ку та. :)))

107

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинират със витамин D

106

Обонго Али ага..

преди 3 години

Манифестация и да се направи и геймърски мини на всички които искат в Европа има и други подобни рецепти от линковете на власт агейн и да не си е чиста и свята република и да не си е да си направим домашен интернет спряла пред малобройните миролюбиви да не се прави бе много си *** до момента са в тяхна чест на победата над всичко друго е да го прави измъква в България има много много хора се събраха на площад в Москва в България има нужда и от мен хотели и ресторанти за бързо реагиране при...

105

1

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТСамо приказките са ви големи. :)))) На мегдана нищо :)))))) А съм сигурен, че не е само за вируса така :)))))))

104

До Ваксърите

преди 3 години

На вас какво ви пука за "анти-ваксърите"????Нали те ще си го ядат - оставете ги на мира. Какво провокира у вас тоя зор да карате някой да прави нещо?Всеки нормален гражданин би се запитал каква е мотивацията ви, защото личи такава.

103

Анонимен

преди 3 години

До Чистача на жена сиАбе, толкова си и , колкото си и смел :)))))) Иначе, не става ясно защо си мислите, че ви засяга какво искат останалите които ще се ваксинират и как ще им протича живота. Вие нали сте в безопасност, не се бутайте където твърдите, че не искате да имате нищо общо :)))))

102

НЕ КАЗВАТ,

преди 3 години

че техните ваксини са изчистени от тежки метали и отрови, както и че не съдържат RNK от от вируса. Това е само показност, за да подлъжат баламите. Повечето хора вече са се срещали с вируса и имат естествен имунитет, така че ваксинирането излишно. Явно с това ваксиниране се цели нещо друго!!!

101

Прочел, Чул и Видял

преди 3 години

Ваксините на Гейтс убиват или те правят инвалид.

100

Бау

преди 3 години

До Covid-19все повече се убеждавам, че просто искат да са .. жертви. Да се "борят" с/у лошите в .... интернет.

99

Анти-ваксър

преди 3 години

Чакай бе.Аз да не живея в ИДИЛ, че да ме задължават да правя нещо?Нали уж демокрация? Всичко е по желание.На който му е зор - да се ваксинира, негова си работа. Който не ще - същото.Не сме ИДИЛ или СССР. Или нещо греша?

98

Ебача на жена ти

преди 3 години

До 1Искаме ти да се ваксинираш, а после да пробваш да си направиш деца и да ни кажеш как е минало.Вижда се, че изгаряш от желание - действай. Ваксинирай се.Не сме роби да ни задължават квото и да било. Всичко е по желание. Това е демокрацията.Не го ли вдяваш?

97

ДоктАр

преди 3 години

По какъв начин ТОЧНО, тази "ваксина" бори вируса наречен Кови?Искаме повече информация.

96

1

преди 3 години

Аз не мога да разбера анти-ваксърите какво се пенят. :))))Хубаво, другари, разбрахме ви, не вярвате в науката, Земята е плоска, искат да ви чипират, да ви стерилизират, да ви препарират. :))) Само не разбрахме, след като ваксинацията няма да е задължителна, защо продължавате да се бутате в дискусията? :))) Тия новини са за хората, които се интересуват какво, що кога ще могат да я използват и пр. Вас какво ви брига това?

95

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Начи, вече 100 години няма нито лекарство против РАК нито ваксина. Няма и лекарство и ваксина против СПИП! Но ......Но за някакви си броени месеци се правят няколко ваксини срещу супер-смъртоносен и напълно непознат вирус!!!!!!!!!!Ти да видиш какви чудеса стават по белият свят!

94

Ваксина

преди 3 години

Как точно тая "ваксина" е определена като такава, след като за Кови-Дивитнайси още не е обявено, че има ваксина?Това е експериментален препарат, който няма да си набия НИКОГА. Повтарям... НИКОГА.

93

де да знам

преди 3 години

Ако бяха казали, че раздават безплатно кокаин може би щеше да има повече желаещи.

92

Do you want coffee?

преди 3 години

Единствения довод на "ваксърите" е: "Трябва да си я биете задължително, иначе ще оНрем!!!"Хубаво де, ама... как ще "оНрем"... от какво по-точно? В училище ме учеха да събирам 2 и 2. Там, когато дам неясен отговор, учителката ме питаше "4.. ама какво? Ябълки, круши ли??" Тогава трябваше да се обоснова.Това за "ваксърите" е мисия невъзможна :D :D :DТова е и причината тези "ваксини" да будят недоволство в ГЛОБАЛЕН мащаб. Чак щели да правят "Риалити" по темата... не ми трябва "Риалити"...

91

Бау

преди 3 години

Все ще ги убиват, разболяват, правят обратни, чипират. Не сме толкова специални драги. Ние сме просто ресурс и не пречим на никой. Много страшните илюминати искат да съществуваме, да сме здрави, хетеросексуални ( да правим още деца ) и да работим. Така те печелят пари и има кого да ... управляват.