47

Анонимен

преди 3 години

Ето това е проблемът. Всички, които са за присъствено обучение са всъщност мангъровци, които не вярват във вируса, ходят без маски, не спазват нищо, уверени са, че точно те не са от "сухите съчки" и казват "всички трябва да минем през това". Не разбирам защо всички трябва да слушаме точно тези объркани хора

46

Коцето Ангелов

преди 3 години

Всичко е под контрол.

45

Анонимен

преди 3 години

България вече е трета по смъртност в Европа. Сега след като свърши азитромицина по аптеките ще станем първенец даже в света! Спете още! Ония там си се лекуват и за тях има всичко.

44

Баце Борисов

преди 3 години

Няма да затваряме държавата - даже напротив. Децата на училище - лично съм разпоредил. Който е по-страхлив да си носи маска.

43

Kvojcjvjvj

преди 3 години

Ей пумпали, големи сте специалисти! Марш да работиш!

42

Зиз

преди 3 години

Учебната година въобще не трябваше да започва, по-добре нулева година но щяхме да спасим хиляди животи!Калпазаните нямаше да се изучат толкова за шест месеца, щяха лятото да учат, и без това нищо не става от младото поколение!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Бързо се приближаваме към първото място по смъртност в Европа. Миналата седмица бяхме пети, днес сме на трето. Декември май ще оглавим класацията.

40

До 39

преди 3 години

Така е! Стотици фирми са пуснали служителите си да работят онлайн за да могат да запазят работниците си, но МОН тикат децата им насила по градският транспорт интесните и задушни класни стаи. При наличие на възможност за дистанционно обучение е престъпление да държиш децата да са присъствено. Оставайки у дома пазят не само учителите и семействата си а главно хората пътуващи ежедневно с градският транспорт, които нямат възможност да работят дистанционно.

39

новото нормално

преди 3 години

вече 4000 заразени и около 100 трупа не ни плашат. Минаваме на ново ниво. Като българския футбол.Сега като пак върнат учениците ще минем на 6000 с 200 трупа. *** голяма работа. Дъното е близо.

38

Анонимен

преди 3 години

Нормално... Пенсионната" реформа" набира скорост...Явно това е една от целите на вируса на която се оказва пълно съдействие и от "мерките"...

37

Анонимен

преди 3 години

Вълчев, разсъни сеПрибирай децата по къщите и си оправи онлайн обучението.Лесно беше с джендъризмите по учебните програми

36

До 33

преди 3 години

Точно така!!! Така и не разбраха "умните глави", че всичко започна от ученици и училища, децата го разнесоха по градския транспорт, у дома на родителите а родителите по офиси, заводи и магазини!

35

Анонимен

преди 3 години

До тези със стадния имунитет. Поне вземете и прочетете малко, не само да слушате какво ги ръси Мангъров в сутрешният блок на Босфор ТВ.

34

Интернет explorer

преди 3 години

Първи!

33

Анонимен

преди 3 години

Може и да греша, но в София за първи път от много време (ако изключим почивните дни) броят заразени падна под 1000. Преди седмица гониха 1500 случая. В следващите дни ще си проличи, дали е трайна тенденция. Ако е трайна - започват ефектите на несъществуващия според някои "стаден имунитет". Просто все повече хора са преболедували, дори и без да са хванати от статистиката. Това важи най-вече за големите градове.

32

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че *** радев взема 15000 заплата, за да сее коронавируса и да извършва геноцид над обществото. Оставка, съд, доживотен затвор!!!

31

Историк

преди 3 години

Бочко още като кмет показа,че не ставаш за управник.

30

Анонимен

преди 3 години

В София вече са регистрирани пациенти, заразени едновременно с грип и коронавирус (COVID-19), но Вълчев едно си знае. Присъствено та присъствено. Нека да влезе един ден в голямо столично училище и да отиде до там с градски транспорт, а не с мерцедеса, да види как мерките са само на хартия. Няма да изкара и час и ще побегне с 250, ще предпочете вожда да му го набучи, вместо да ръси глупости.

29

Анонимен

преди 3 години

Да вървят рекламите дреме им на юрдека за ковида !

28

Анонимен

преди 3 години

Да пази господ от корона , грип и срамни въшки. Нелепо ще е да кашляш и да се драпаш за