156

Ааааа

преди 3 години

Смъртността на този вирус е 23 на 100 000. Грипът миналата гозина е дал 20 на 100 000. Егаси яростния вирус!

155

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецТи сложи ли си ваксина миячо на чинии?Ако не си, защо раздаваш от малкото си акъл на другите?

154

Анонимен

преди 3 години

Вирус има. Има и плащане да те запишат като болен. Просто побъркахте хората.

153

Анонимен

преди 3 години

Е какво сега, тези от нас, които не се хванаха на пролетните психози, сме заклеймявани като конспиратори. Не сме спазвали мерките - гнусна лъжа, погледнете преминаващите автобуси от улицата и ще видите, че мерките се спазват. В магазините е същото. Друг е въпросът, че това не са мерки, а поведенчески камуфлажи. А към доцента един въпрос: имало ли е случаи СЗО да изтегля ваксина в световен мащаб поради неефективност или нанесени щети върху здравето?

152

Анонимен

преди 3 години

Тука, в Англия, щели да ги поръчват за декември. Били 90% ефективни!! Хахаха!! Се едно да си купя газов бойлер с 90% гаранция...или да стрелям по някого , като го успокоя, че на 90% няма да го уцеля!!! Скоро ще стане ясно, дали медиите са си свършили добре работата и колко зомбита ще се ваксинират! Не съм против ваксините, но съм против вредите, които нанасят! Нормалният период за създаване на ваксина е 4-5 г.

151

Иванчо

преди 3 години

Аз искам да се ваксинирам срещу бактерията Yersinia Pestis!Откъде да си купя тази ваксина, моля?

150

Тома Неверни

преди 3 години

Не, не вярваме в конспирациите! Ама не вярваме и в глупостите!Който иска да се ваксинира, който иска да се татуира, който не иска го оставете на мира!!!

149

Анонимен

преди 3 години

73% няма да я сложат

148

Анонимен

преди 3 години

Защо ЕС/ЕК освободи от отговорност производителя на ваксината?! Кой нормален човек ще си инжектира нещо което не е минало всички тестове по протокол.

147

Тръмп

преди 3 години

Тези к****ти в СЗО , когато и да ги обесят, все че е късно.

146

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха само 37% щяхте да перете гюбека от радост.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Когато става въпрос за пандемия, т.е. глобална епидемия на вирус, който има висока вирулентност и смъртност, нямаш избор. Защото можеш да го носиш, разпространяваш и буквално да причиниш смъртта на други хора. Нека видим какво по-конкретно е становището на разбирачите. Какво ще ви сложат с тая ваксина - отрова, чипове? За какво са им чипове, като от десетилетия ви промиват мозъците съвсем успешно и безпроблемни чрез социални мрежи, чалгия и конвенционални медии?

144

Анонимен

преди 3 години

Еволюцията на новините във всички сайтове и медии доказва, че има план по който се върви от години. Никой нормален няма да се ваксинира.Толкова е прозрачно, че мога да кажа от сега какви ще са "новините" другата седмица.

143

Зиг

преди 3 години

Другарю, не става дума за конспирации, а за претупана работа. Не мисля, че някой има представа какви могат да са страничните ефекти, да не говорим пък в дългосрочен план. Няма данни, няма наблюдения, няма време. Има съревнование кой ще е първи.

142

какво диживяхме

преди 3 години

Истината днес и лъжа,лъжата днес е истина...

141

Анонимен

преди 3 години

"Надявам се рязкото увеличение на случаите да вразуми хората, че това е много сериозно и те да се убедят, че ваксината е нещо полезно, коментира доц. Михаил Околийски.", фалшиви тестове, няма антигенно исзледване, няма аутопсии, няма медицина, а имаме политика. Политическа пандемия. Делата насочени срещу сзо не ти се отразяват добреи взе да плямпаш глупости. Ваксина след като стане над 90% безопасна.

140

Германец

преди 3 години

...нали всички други ще са защитени от нея---Освен тези с по-една или друга причина отслабена имунна система. Пример: хора, понякога деца, възстановяващи се от химиотерапия. Е, те така или иначе са пътници. Да ***, нали така?

139

666

преди 3 години

Долни манипулативни медии. 37% няма да си сложат ваксина не заради конспирации! Това е заключението на този т.нар. лекар! Дано повече не си сложат! Имате ли сведение за дългосрочните последствия? Кой носи отговорност при странични реакции? Какво стана с ваксината за папилома вирус? Това не е конспирация! Това са неудобни въпроси! Искате да слагаме ваксина при смъртност 0.02% Занимавам се със статистика и го казвам най-отговорно: лъжете!

138

Анонимен

преди 3 години

До Scienceзащо, на кого ще навредиш освен на себе си като не си сложиш спуснатата от добрите сайънс богове ваксина, нали всички други ще са защитени от нея

137

Германец

преди 3 години

Пак сте на пъвро място в "престижна" класация :)