35

Анонимен

преди 3 години

И аз сега слушам Дончев. От това, което слушам виждам, че тези хора нямат идея какво да правят.Те вървят СЛЕД събитията и хората почнаха да загиват с десетки всеки ден.Ако на мой близък се случи това взимам дървото и отивам на жълтите павета.Сериозно Ви го говоря.

34

123

преди 3 години

Махайте мерките. Заради едно грипче тормозите хората. Няма никаква пандемия. Починалите не са повече от миналата година. Отворете си статистиката.

33

Vdjdj

преди 3 години

Сега слушам Томислав Дончев.... тези хора не са в час. Тотално са изкукали... Абдикирали са от държавата и просто си взимат едни парички.

32

баба мара

преди 3 години

наредете на аптеките да ни дават лекарствата без рецепти за да не ходим дополиклиниката

31

Анонимен

преди 3 години

До момента 7 милиарда за военна техника, която не е произведена, но за сметка на това ПСР тестовете за хората са по 120 лв.Замазват ни очите с псевдо мерки, вместо да се концентрират в масово безплатно тестване и карантиниране на положителните и контактите им.

30

Елемаг

преди 3 години

Българският пенсионер по градовете е арогантен и по-зле с дисциплината от младите дори.Какво се получава,от 8 до 10 няма никой ,заради забраната магазините търпят загуби.В 10 обаче,когато могат всички,точно тогава българският опулен и деменционен поглед се изсипва,да пречи по всички шандове!!(Ах,как ми е любимо, да се тутка със сметката на касата)Е това е резултата от мярката.Пак всички на едно.Ако искате двайте минуси,аз казвам ,какво става по магазините.По селата пенсионерите е друго.

29

Анонимен

преди 3 години

Алоуууууу икспертите ...Тази вашата експертна оценка много нестабилна бре.... Сутринта ни плашите ... след обед ни плашите ... па вечер обръщате плочате

28

АЛов

преди 3 години

Да перефразирам. ДИскотекита дават едни пари и тия от РЗИ ги вземат, хората *** и никой не му пука. НООООО ще дойдат избори

27

Анонимен

преди 3 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройките. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

26

Анонимен

преди 3 години

здравният миинтъп проф. Костадин Ангелов.Браво, Камелия!

25

Анонимен

преди 3 години

Студентите и учениците ще продължават да пътуват в претъпкания градски транспорт, после при учителите, после при родителите и очакваме подобрение на ситуацията. Недомислици и простотии.

24

Мнение

преди 3 години

Почнаха да загиват по над 50 човека на ден. Това са хора около нас.Тази седмица имаме по 4000, миналата по 2000, а по миналата седмица по 1000 заразени на ден.Вчера Кунчев им го каза, че трябва да се вземат незабавни мерки.На фона на тези новини имаме правителство, което не знае как да реагира и предпочита хората да умират. Това е изключително безотговорно и считам че трябва да бъде потърсена отговорност от управляващите.

23

Анонимен

преди 3 години

"осигуряването на "зелен коридор" за възрастните хора. Решението не политическо, то е експертно." Ми не е така те се мотаят от сутрин до вечер без цел и посока по магазините кашлят и не спазват дистанция и ровичкат в лидъл по стилажите като невидели, а сега работещите хора с деца при това да им правят коридор ми се струва точно политическо решение както и надбавките освен за бедните така и за богатите с четирицифрени пенсии пенсионери си е политическо. А защо не им наложат вечерен час поне

22

Анонимен

преди 3 години

Демек, най-тъпата мярка е одобрена. Да не магат хората да си правят покупките рано сутрин-работещи втора смяна или закуска и вода преди работа.

21

BB

преди 3 години

ОСТАНА НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ

20

Анонимен

преди 3 години

До 18Не работиш ли дистанционно?

19

До 10

преди 3 години

Зелен коридор е възможността за пазаруване в определени часове,без да им се налага да се срещат с млади ***.А че има стари такива е факт.

18

Анонимен

преди 3 години

Само моля коридорът да е след 9.00, до тогава тия, които отиваме на работа, трябва да можем да посетим магазин. Възрастните могат винаги.

17

Чебурашка

преди 3 години

До ГербаджияНай-обикновено бабикянче си, умно и възпитано.

16

888

преди 3 години

По 50 човека *** всеки ден а те не били постигнали консенсус!Хубаво ама ще им се потърси отговорност