366

Iozeff

преди 3 години

Борисофффф ще последва Цецка Цачева! Ми кой е толкова глупав да гласува за Винету!?

365

мачу пикчу

преди 3 години

Днес явно е модерно да се пишат глупости....

364

Анонимен

преди 3 години

Чекмедже генерал и истински генерал - кой ли ще припознаят ...?

363

До Политолог

преди 3 години

Борисов верно е като сумист сравнен с Радев - *** чисто физически. По акъл е обратното.

362

Анонимен

преди 3 години

искам да видя такава битка. особено дебати преди това.....на английски.животното ще бъде зверски унизено и за него после няма да има място даже в зоопарка!

361

Веселяка

преди 3 години

Явно от Барометър са бръкнали в шкафчето на Борисов за да пишат подобни глупости. По добре да попитат след изборите и смяната на Гешев колко години ще лежи в затвора Тиквата.

360

Ти да видиш

преди 3 години

А НАРОДА простичко иска.... ОСТАВКА(веднага) на бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори!!!А ТИКВАТА и КАСКЕТЯ успяха и обединиха НАРОДА срещу себе си и песни им пеят вече....Нов хит в нета: Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета...https://youtu.be/p3OnlVfCVhg илиhttps://youtu.be/A9cWSJcod3o

359

Политолог

преди 3 години

Изобщо не можем да говорим за битка !!! Не може джуджето Фигурант да се бие с лъва Борисов ! В Европа никой от лидерите дори не знае или се интересува как се казва фуражката седнала в стола на президент ! Лидерите на Европа контактуват с лидера Борисов и го уважават като държавник! Фигурантът го уважават само в батальона на старшинките във ВВС на България там уважават този,който може да направи "коремното".

358

purkoa be janum

преди 3 години

защо ли ни натрапват "Световната революция", Евразия и Китай ??????????????????????

357

bulgar bulgar

преди 3 години

Либерастичната престъпна шайка се бори неистово с истината за да я заличат.сори, ама народа не е толкова пр0ст

356

Тиква

преди 3 години

Няма сравнение Генерал-Летец и мутра-будала-крадец-Олигос, Няма.

355

троцкисти

преди 3 години

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапваните от мутренските медии Кри-Сталинка Георгиева "Свети отец" с фланелка СССР бутик Болшевик, Бил Гейтс.... този, тоя, тоа....олиГарх с Ниско IQ...да беше завършил барем едно висше....,четирима евроТъпутати и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.

354

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** баце, който мислите му текат в някакъв объркан ред изобщо за нищо не става( като изключим далаверите) вие искате президентът да го пробутате.

353

Математик

преди 3 години

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите сипят някакви клетви към Борисов, славят Фигуранта, бълнуват за затвори, фелацио,евро,снимки,къщи.....! Жестока омраза ги тресе, защото усещат как Борисов бавно , но яко им го натъпква ! Защото Борисов си остава политик ,докато Фигуранта ще си остане Фигурант !!! Това е болката ви, другаре ! Ще ви тъпчем яко на изборите!!! Нинова гола ще отиде да гласува, но няма да има кой да я погледне !

352

Анонимен

преди 3 години

хахаха - Кокаиновото Фелацио - Боко Тиквата не е никакъв генерал

351

Кирил

преди 3 години

Винету до година трябва да е при Бай Ставри, не го класирайте за "политик"!

350

Наврете барометъра

преди 3 години

Хайде да го видим пожарникара какво ще е след изборите, той сам си го каза, няма да се занимава с власт, а ще се занимава с ГЕРБ, т.е. с нищо, защото тяхното време отмина отдавна. В историята ще останат като най продажното правителство, позор за България!

349

Анонимен

преди 3 години

абе сметкаджия, барометър" имаш ли идея дори малка, чия собственост е?

348

Анонимен

преди 3 години

Продължавате с протестите или, както там наричате паважните си изпълнения, и през март ще му дишате отзад прахта на Боката...!

347

Анонимен

преди 3 години

за едно кюлче са готови да напишат всякаква глупоста народа да чете и да вярвапропагандата на бай тодор ряпа да яде